מתכון למרק שום קטיפתי ועשיר.
מתכון למרק שום קטיפתי ועשיר בטעמים לילדה הכי יפה בגן מוקדש לבת שלי.
הבת שלי, האהבה שלי, זאת שמחזקת אותי, שאומרת לי תמיד, שאף אחד לא יגנוב לי את החלומות ועוזרת לי להגשים את החלומות, חוגגת היום יומולדת.
בואו לאינטסגרם שלי טעים שם
האינסטגרם של סוויטדולי
בגיל חמש שאלה אותה הגננת, למה היא מביאה לחמניה ריקה לגן.
“אין לנו שום דבר בבית” ענתה בטבעיות והגננת אמרה לי שמזל שהיא מכירה את המשפחה, אחרת היתה קוראת לעזרה סוציאלית.
קיץ אחד לפני שנים, שתי אימהות וקבוצת ילדים עומדים בתור לקפיטריה בבריכה.
חברתי שפרה, אמי הגנרלית, מווסתת את התור.
שואלת את הילדים מה הם רוצים ומעבירה הוראות לאיש שמאחורי הדלפק:
“פיתה עם חומוס, פיתה עם שניצל וחומוס, פיתה עם שניצל בלי חומוס” ומגיעה לנסיכה.
“מה את רוצה?” היא שואלת
“פיתה בלי כלום” עונה הילדה
“פיתה בלי כלום??” מתפלצת שפרה
“אולי יש להם קוטג’?” שאלה הילדה
“אין קוטג’!”
“יש שוקולד למריחה?”
“אין קוטג’! אין שוקולד! יש חומוס, יש שניצל!! ”
עיגולי זיעה הופיעו לשפרה על המצח והיא התחילה לאבד את הסבלנות
“אז פיתה בלי כלום ” מחליטה הילדה
הבחור מאחורי הדלפק מסתכל על שפרה “אני לא יכול לתת לה פיתה בלי כלום, לא חראם?”
“תן לה פיתה בלי כלום ובלי שום דבר!” רעם קולה של שפרה ואני נקרעתי מצחוק.
בגיל שש מצאה קרע בכותונת הלילה והודיעה שהיא לא הולכת לישון עם כותונת לילה קרועה.
“אף אחד לא רואה בלילה” ניסיתי לנפנף אותה
“אבל אני רואה!” התמלאו עיניה דמעות “תתפרי לי!” ואני תפרתי.
מתכון למרק שום קטיפתי ועשיר בטעמים לילדה הכי יפה בגן.
הילדה הכי יפה בגן, בתי הבכורה חוגגת היום יומולדת. אהבה שלי, חיים שלי, נסיכה שלי – מזל טוב !
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים למרקים תמצאו כאן – מתכונים למרקים
ובפינה האהובה עלי – מה דעתכם על מרק השום בבקשה:
מתכון למרק שום קטיפתי ועשיר
מתכון למרק שום קטיפתי ועשיר
סוויט דוליIngredients
- 5 ראשי שום מקולפים
- 5 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות
- 1 וחצי ליטר מים
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כף אבקת מרק (לא חובה)
- 1 מיכל שמנת לבישול או שמנת צמחית
Instructions
- בסיר שמים את המים, שיני השום, תפוחי האדמה, תבלינים ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח, לבשל על אש קטנה כשעה.
- לאחר כשעה, לטחון הכל במערבל מוט לעיסה אחידה.
- להוסיף השמנת לבישול ולבשל עוד כעשר דקות. לטעום, ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל.
- אחח אתם תהנו!!