קונפיטורת ענבים שחורים

יש משהו בענבים השחורים שזה פשוט ממכר. הרכות שלהם בפה – אי אפשר להפסיק

רוצו לקנות ענבים שחורים לפני שיגמר. עשיתי לא מעט קונפיטורות וריבות אבל יש משהו בענבים השחורים שזה פשוט ממכר.
קונפיטורת ענבים שחורים.
את מחליטה שאת טועמת רק אחד ביום. אז החלטת. לא עזר לך.
הרכות שהם מתפוצצים לך בפה שוברת בך כל טיפת רצון והחלטה.
זו היתה טעות להכין את זה ולכן העפתי אותם מהבית. הצעקות לא אחרו להגיע.

“כל מה שרזיתי את רוצה שאשמין בחזרה?? זו הקונפיטורה הכי טובה שהכנת אי פעם!” כן כן, קונפיטורת ענבים שחורים.
אז אם גם אתם רוצים לקבל צעקות, בבקשה. שימו את הענבים השחורים בסוכר ותשכחו מהם.

 

קונפיטורת ענבים שחורים

תבשלו אותם לאט לאט

קונפיטורת ענבים שחורים

ואחרי זה הם יצאו כל כך יפים, כל כך מוצלחים

קונפיטורת ענבים שחורים

שאני, באופן אישי, לא יכולתי להפסיק לצלם אותם.

קונפיטורת ענבים שחורים

קונפיטורת ענבים שחורים.




סוויט טיפ:
כדי שהקונפיטורה תישאר לאורך זמן יש לעקר את הצנצנות בהם נשים את הריבה/הקונפיטורה, על מנת להרוג את החיידקים.
איך עושים את זה? פשוט.
שמים את הצנצנת הריקה במשך דקה במיקרו ולהפעיל.
אחרי שעברה דקה, מוציאים בזהירות כי זה חם ואחרי שהתקררה למלא בריבה/קונפיטורה.

מה צריך בשביל קונפיטורת ענבים שחורים?

1 קופסת ענבים שחורים ללא חרצנים, שטופים
כוס סוכר
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
מקל וניל

 איך מכינים בשביל קונפיטורת ענבים שחורים?

מניחים בסיר את הענבים, סוכר, לימון ומקל וניל ושוכחים לכמה שעות.
אחרי כמה שעות שמים על האש, מבשלים ומביאים לרתיחה.
אחרי שרותח, מנמיכים האש, מערבבים מדי פעם ומבשלים עוד כשעה.
צנצנות ריקות מעקרים במיקרו כדקה ושמים את העונג הזה בפנים.

תהנו חברימים!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים