עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח

רכה, מלאת שוקולד עוגת שוקולד בראוניז פרווה כשרה לפסח

לנסיך שלי יש נסיכה
לנסיכה קוראים דנה
ולעיתים הסוותי את השם שלה בסיפורים שלי.

דנה חגגה יומולדת בפסח בחג השני.
להכין עוגה בפסח זה לא תמיד קל
אבל עוגת בראוניז עם שוקולד היא עוגה שמתבקשת לפסח
במקום קמח השתמשתי בקמח מצות
והעוגה יצאה רכה רכה.

והחלטתי להפתיע אותה עם עוגת בראוניז שוקולד.
העוגה גם מתאימה לשומרי שבת
כי העוגה מלאת שוקולד אבל "פרווה".
לציפוי העוגה הכנתי שמנת מתוקה בטעם שוקולד
ולמעלה מפוזרים אגוזי פקאן מסוכרים.

מכינם את עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח בשתי דקות.
היא רכה, מלאת שוקולד חלומית.

מזל טוב דנה!

 

עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח

עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח




אופים את העוגה בתבנית 20X30

מה צריך עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח?

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
200 ג' שוקולד מריר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
חצי כוס קמח מצות

לציפוי:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
בסיר קטן מחממים את השמנת הסוכר והשוקולד עד להמסה של השוקולד.
שמים במקרר לפחות ל-4 שעות.
לאחר הקירור מקציפים את הקצפת.

לקישוט
2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים מרוסקים

איך מכינים עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח?

מקציפים את הביצים עם הסוכר לקבלת מרקם אוורירי.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
ממיסים את השוקולד במיקרו עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים את האינסטינג פודינג שוקולד וקמח המצות ומערבבים.
משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כחצי שעה, לא לאפות יתר על המידה.
בודקים לאחר חצי שעה עם קיסם
ואם הפירורים יוצאים כהים ורטובים זה בסדר אפשר לכבות את התנור.
מקררים את העוגה.
מקציפים את השמנת עם השוקולד לקצפת אוורירית ומורחים מעל.
מפזרים לקישוט את פרורי הפקאן המסוכרים.
עוגה נפלאה!

מזל טוב!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

עוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים