לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול

תקראו להן לביבות כרובית או קציצות כרובית הן טעימות בכל שם!

לפעמים כשאני מספרת לכם סיפורים על הילדים שלי אני מסווה את הפרטים כי אחרי זה יש להם טענות.
"את כל הזמן כותבת עלי ועל אחותי בכלל לא" מתלוננת אחת
אז כדי שלא יהיו טענות מהגזרה הזו, אני משתדלת להסוות את הפרטים.
אחרי הפוסט האחרון בו סיפרתי על ילדה אחת שלא יודעת להכין חביתה קבלתי טלפון
"אחרי שביישת אותי לפני כולם וכתבת שאני לא יודעת להכין חביתה, אין לך ברירה את חייבת להכין לי משלוח"
אני שבדרך כלל לא שותקת נעלמתי דום ורק גמגמתי
"מה להכין לך?"
"מה שאת רוצה אני לא בררנית בדיוק כמו שכתבת בפוסט" צחקה לי בפרצוף
אמרתי בסדר והתקשרתי לאחותי לספר לה כמה אני מסכנה ואיך הבת שלי רודה בי. עלאק(:
אחותי חשבה שניה ואמרה "אבל לא נתת פרטים על איזו ילדה מדובר, ממש אי אפשר לזהות, סתם עבדה עליך"
הלכתי למשפחה המורחבת ושאלתי אם הם מזהים על מי אני מדברת, להפתעתי גם שם לא ידעו.
זה מה שנקרא רגשות אשם יש לנו בכל מצב.

אז זאת שיודעת להכין חביתה אבל לא מתאמצת להכין ורק מתקשרת לאמא שלה ומבקשת משלוח,
מחבבת תבשילי ירקות ובגלל שהכרובית ממשיכה לגור קבוע אצלנו במקרר, הוחלט על לביבות כרובית.
טחנתי את הכרובית במעבד מזון, הוספתי פטרוזיליה ובורגול
והכנתי לה לביבות כרובית שהיו מאד טעימות.

krovit

לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול




מה צריך בשביל לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול?

2 כוסות כרובית קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה
2 ביצים
חצי כוס פרורי לחם
חצי כוס בורגול
2 כפות קמח
מלח פלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

איך מכינים לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול?

משרים את הבורגול במים רותחים עד שתופח.
טוחנים את הכרובית והפטרוזיליה ביחד במעבד מזון ומערבבים
מוסיפים ביצים תבלינים פרורי לחם בורגול ובסוף קמח
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן
לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג
אפשר בזמן הטיגון לטעום הן נעלמות יופי(:
כן כן אפשר לאפות גם.

תהנו!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

krovit1


תגובות

עוד מתכונים טעימים