איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם

אחרי שתטעמו פעם אחת מריבת שזיפים שתכינו בבית לא תגעו בשום "ריבת פובדיל" מהסופר. בוודאות!

נכון, אני כל הזמן מבלבלת לכם את המוח עם מתכוני ריבות
אבל שתדעו לכם שהפעם זה שונה

איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם

אחרי שתטעמו פעם אחת
ותראו איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם

איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם

שאפשר לקרא לה בעצם גם קונפיטורת שזיפים
החיים שלך יתחלקו לפני – ואחרי

איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם

ואתם תראו שאתם לא תגעו יותר בשום "ריבת פובדיל" מהסופר
שנקראת בשם ריבת שזיפים

ריבת שזיפים בטעם של פעם

איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם
בוודאות!

ריבת שזיפים בטעם של פעם

עכשיו רוצו לקנות שזיפים
שלא תגידו שלא אמרתי

ריבת שזיפים בטעם של פעם

ריבת שזיפים בטעם של פעם




סוויט טיפ:
אחת הקוראות אמרה שהכינה עם חצי מכמות הסוכר ויצא מתוק מספיק
להחלטתכם(:

מה צריך בשביל ריבת שזיפים?

1 קילו שזיפים
1 קילו סוכר
2 כפות מיץ לימון
מקל וניל

איך מכינים ריבת שזיפים?

שוטפים את השזיפים חותכים לריבועים ושמים בסיר.
מפזרים את הסוכר על השזיפים ונותנים לשזי]פים ולסוכר להתאחד ביחד לפחות שלוש שעות.
מוסיפים את כל יתר המרכיבים, שמים על האש ומביאים לרתיחה.
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה.
מורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר מעט, שמים צנצנת במיקרו לדקה לעיקור, מעבירים הריבה לצנצנת ולמקרר.
אתם תראו, אחרי טעימה אחת, לא תגעו יותר בשום פובדיל מהסופר.
ריבת שזיפים חלומית!

שנה טובה ומתוקה!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 

plumjum10

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים