מוס שוקולד מנחם לאנג'לינה ג'ולי

שכבת מוס שכבת גאנש וקצפת אוורירית זו בהחלט נחמה ללב שבור כי מתוקים הם סוג של נחמה

וככה התעוררה לה בבוקר האישה הכי יפה בעולם וגילתה שבעלה כבר לא בעלה.
זאת אומרת על הנייר כן אבל הוא כבר לא רק שלה.
נכון, כשהם נפגשו היא כבר לקחה אותו מאישה אחרת שזה בעיני ממש בעייתי אבל נניח לזה.

היא אהבה אותו עד כלות החושים, התחתנה איתו במיטב המחלצות לעיני הפאפרצ'י, ילדה ילדים, אימצה ילדים,
בנתה משפחה לתפארת הוליווד ובום. הוא לא שלה יותר.
ואני חושבת על אנג'לינה, כי זה לא משנה איך יקראו לך.
יכולים לקרא לך אנג'לינה, שמחה, מזל, מיכל או דפנה,
גם אם את הכי יפה בעולם ולמרות שמיליוני דולרים מרפדים לך את חשבון הבנק,
עדיין הלב שלך ישבר לרסיסים כשתגלי שבעלך בוגד בך.
ישבר? הצחקתם את אנג'לינה. יתנפץ. והיא מרוב כאב לא תדע מה לעשות עם עצמה.

לא מאמינה שאנג'לינה מסתכלת על שוקולד
לא כל שכן נוגעת בו – איך שהיא נראית,
אבל אני פה בשביל להציע.
אין כמו מתוקים לנחמה.
מוס שוקולד שוכב, מרופד בשכבת גאנש ומצופה בקצפת לנחמה.
אתם יכולים להכין לא רק לנחמה
גם לערב חג המוס הזה חגיגי ומיוחד.

chocolatemousse

אז איך מכינים את מוס השוקולד ששוכב לו ככה על הצד?
בקלות. מכינים מוס מזליפים לכוסות
ומשכיבים על תבנית ביצים.
chocolatemousse3

ואם שחיתות עד הסוף
מרפדים בשכבת גאנש ומקררים
chocolatemousse4

ואחרי שהכל מתקרר ממלאים בשמנת מתוקה.
כן. מתוקים הם סוג של נחמה.
קצת מריר הפוסט הזה
אבל מהם חיינו אם לא מרירים ומתוקים בו זמנית?!

chocolatemousse1

מוס שוקולד מנחם




להכנת המוס שוקולד יש שני דרכים – המתכון לעצלנים והמתכון למשקיעים.
מתכון לעצלנים:
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
מקציפים הכל ביחד ולאחר שהקצפת אוורירית מזליפים לכוסות ומשכיבים אותם.

אפשר גם להשקיע במוס ממש-

שמים בסיר קטן 2 שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר.
מתחילים לערבב על אש קטנה עד שהשוקולדים נמסים.
אין צורך להביא לרתיחה רק שהעיסה תהיה אחידה.
ברגע שהכל נהפך לנוזל, להעביר את הסיר למקרר לפחות ל-4 שעות עד שיתקרר היטב.
אחרי לפחות 4 שעות להוציא מהמקרר את נוזל השוקולד ולהעביר למיקסר ולהתחיל להקציף.
לאט לאט להוסיף כוס נוספת של שמנת מתוקה ולהקציף עד לקבלת מוס.
להזליף לכוסות ולהשכיב את המוס ולקרר.
להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.
בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר.
אחרי כמה שעות שהגאנש התקרר מכינים את השכבה העליונה.

שכבה עליונה
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
להקציף ולצקת מעל הגאנש.
אפשר לקשט בשוקולד מריר מגורד.

שנה מלאה במתיקות ובאושר אמיתי חברימים!

אם הגעתם עד לכאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב סוויט דולי SWEET DOOLY   תודה!

chocolatemousse

 

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים