מתכונים

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן.שלוש שכבות של מוס המופרדות בפירורי עוגת שוקולד.

שתף
הדפסה
קינוח שוקולד מושחת
מה צריך

עוגת שוקולד מפוררת
3 קצפת מתוקה
1 גבינה 5%
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן

שכבת מוס קרם הלוטוס:

 מוס קרם לוטוס
1 שמנת מתוקה
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 גבינה 5%

שכבה 2  מוס שוקולד מהיר:

1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב

מוס שוקולד לבן:

1 שמנת מתוקה
100 גרם  שוקולד לבן

מה צריך

עוגת שוקולד מפוררת
3 קצפת מתוקה
1 גבינה 5%
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן

שכבת מוס קרם הלוטוס:

 מוס קרם לוטוס
1 שמנת מתוקה
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 גבינה 5%

שכבה 2  מוס שוקולד מהיר:

1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב

מוס שוקולד לבן:

1 שמנת מתוקה
100 גרם  שוקולד לבן

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת הכנתי מתוך מטרה אחת
ממסיבה אחת – להרשים את האורחים.
תסכימו איתי שהקינוח הזה עושה את העבודה.

קינוח שוקולד מושחת


קינוח שוקולד מושחת

 

קינוח שוקולד מושחת מכינים בכלי הורס שמגישים לשולחן. שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן.

כמה הערות לפני שמתחילים:

1. אם אתם בעניין של ספירת קלוריות, חבל, זה לא בשבילכם(:

2. בין השכבות פוררתי עוגת שוקולד על מנת שהפירורים יפרידו בין המוסים. ככה  המרקם הפירורי נספג במוס והטעמים מתערבבים בפה.

3. אחרי שאתם מכינים כל שכבת מוס, שימו את הכלי במקרר.

4. השכבה האחרונה של המוס שוקולד הלבן זקוקה לזמן. צריך להמיס השמנת והשוקולד הלבן לפחות 4-5 שעות מראש.

לעוד מתכונים נהדרים יש קטגוריה – מתכונים לקינוחים מושחתים

כדי שיהיה ברור, סידרתי בשבילכם קינוח שוקולד מושחת עם פירוט השכבות מההתחלה ועד הסוף, שכבה אחרי שכבה.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

קינוח שוקולד מושחת

אולי תרצו להכין  מוס שוקולד בלי ביצים משני מצרכים – מוס שוקולד חלומי שעשוי משני מצרכים ללא ביצים

קינוח מושחת הכנתי למסיבה ויש עוד מתכונים נהדרים לקינוחים שונים – קינוחי כוסות     קינוחי

ובפינתנו קוראינו כותבים בבקשה:

קינוח שוקולד מושחת

 

קינוח שוקולד מושחת

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו40 כאן מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת

 

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת

סוויט דולי
קינוח שוקולד מושחת שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן. שלוש שכבות של מוס המופרדות בפירורי עוגת שוקולד.
Prep Time 1 hour
Total Time 1 hour
Course מתכונים לקינוחי כוסות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 1 עוגת שוקולד מפוררת
  • 3 קצפת מתוקה
  • 1 חבילה גבינה 5%
  • חצי צנצנת קרם לוטוס
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם שוקולד לבן

Instructions
 

  • בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי. מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
  • מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.
    1 שמנת מתוקה חצי צנצנת קרם לוטוס 1 גבינה 5%
  • מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
  • רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
  • ועוברים לשכבה 2  מוס שוקולד מהיר
    1 שמנת מתוקה1 אינסטנט פודינג שוקולד1 כוס חלב
  • שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
  •  כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
  • מוס שוקולד לבן
    כמה שעות לפני –1 שמנת מתוקה100 גרם  שוקולד לבן
  • ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
  • לקרר  לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
  • להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(:
Keyword קינוח שוקולד מושחת

מה צריך  בשביל קינוח שוקולד מושחת?

 

עוגת שוקולד מפוררת
3 קצפת מתוקה
1 גבינה 5%
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן

איך מכינים קינוח שוקולד מושחת?

 

בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי.
מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.

 מוס קרם לוטוס
1 שמנת מתוקה
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 גבינה 5%

מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר.
מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.

רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד

ועוברים לשכבה 2  מוס שוקולד מהיר

1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב

שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.

 כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד

מוס שוקולד לבן

כמה שעות לפני –
1 שמנת מתוקה
100 גרם  שוקולד לבן

ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.
מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.

לקרר  לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.

להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(:

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים