קינוח שוקולד מושחת הכנתי מתוך מטרה אחת
ממסיבה אחת – להרשים את האורחים.
תסכימו איתי שהקינוח הזה עושה את העבודה.
קינוח שוקולד מושחת
קינוח שוקולד מושחת מכינים בכלי הורס שמגישים לשולחן. שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן.
כמה הערות לפני שמתחילים:
1. אם אתם בעניין של ספירת קלוריות, חבל, זה לא בשבילכם(:
2. בין השכבות פוררתי עוגת שוקולד על מנת שהפירורים יפרידו בין המוסים. ככה המרקם הפירורי נספג במוס והטעמים מתערבבים בפה.
3. אחרי שאתם מכינים כל שכבת מוס, שימו את הכלי במקרר.
4. השכבה האחרונה של המוס שוקולד הלבן זקוקה לזמן. צריך להמיס השמנת והשוקולד הלבן לפחות 4-5 שעות מראש.
לעוד מתכונים נהדרים יש קטגוריה – מתכונים לקינוחים מושחתים
כדי שיהיה ברור, סידרתי בשבילכם קינוח שוקולד מושחת עם פירוט השכבות מההתחלה ועד הסוף, שכבה אחרי שכבה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אולי תרצו להכין מוס שוקולד בלי ביצים משני מצרכים – מוס שוקולד חלומי שעשוי משני מצרכים ללא ביצים
קינוח מושחת הכנתי למסיבה ויש עוד מתכונים נהדרים לקינוחים שונים – קינוחי כוסות קינוחי
ובפינתנו קוראינו כותבים בבקשה:
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו40 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קינוח שוקולד מושחת
קינוח שוקולד מושחת
סוויט דוליIngredients
- 1 עוגת שוקולד מפוררת
- 3 קצפת מתוקה
- 1 חבילה גבינה 5%
- חצי צנצנת קרם לוטוס
- 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כוס חלב
- 100 גרם שוקולד לבן
Instructions
- בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי. מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
- מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.1 שמנת מתוקה חצי צנצנת קרם לוטוס 1 גבינה 5%
- מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
- רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
- ועוברים לשכבה 2 מוס שוקולד מהיר1 שמנת מתוקה1 אינסטנט פודינג שוקולד1 כוס חלב
- שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
- כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
- מוס שוקולד לבןכמה שעות לפני –1 שמנת מתוקה100 גרם שוקולד לבן
- ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
- לקרר לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
- להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(:
מה צריך בשביל קינוח שוקולד מושחת?
עוגת שוקולד מפוררת
3 קצפת מתוקה
1 גבינה 5%
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן
איך מכינים קינוח שוקולד מושחת?
בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי.
מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.
מוס קרם לוטוס
1 שמנת מתוקה
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 גבינה 5%
מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר.
מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
ועוברים לשכבה 2 מוס שוקולד מהיר
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
מוס שוקולד לבן
כמה שעות לפני –
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.
מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
לקרר לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(: