מרק מינסטרונה עם ירקות גריסים ופסטה
"תגידי, יש לך באתר מתכון למרק מיניסוטה?" מתקשרת אלי חברה
"איזה מרק???"
"מיניסוטה, נו עם הירקות"
את שאגות הצחוק שלי בטוח שמעו בכל העיר
"מוח! קוראים לזה מרק מינסטרונה, את יודעת שבזה הרגע את יצרת פוסט לבלוג נכון?"
"לא יודעת איך קוראים לזה אפשר לקבל מתכון?"
אני, תנו לי אתגרים כאלה ומיד אני נכנסת לפעולה.
ביום שהכנתי הוספתי גם כרובית אבל אתם לא חייבים,
ובגלל שאנחנו מאד אוהבים גריסים הוספתי לו גם גריסים.
בצל, תפוחיי אדמה, קישואים, גזר, דלעת, עלי סלרי, עגבניות קצוצות,
ויש לכם יופי של מרק.
באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מלכה'לה הכינה את המרק וצילמה בכשרון רב. תודה!
עוד מתכונים למרקים תמצאו פה – מתכונים למרקים
עוד מתכונים לילדים תמצאו פה – מתכונים לילדים
רוצים לקבל מתכונים לווטצאפ?
רק לחצו כאן4 – מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מרק מינסטרונה עם ירקות גריסים ופסטה
מה צריך למרק מינסטרונה עם ירקות גריסים ופסטה?
1 בצל קצוץ לריבועים
3 כפות שמן
2 גבעולי סלרי עם העלים
2 גזרים חתוכים לריבועים
3 קישואים חתוכים לריבועים
2 עגבניות קצוצות לריבועים
2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
ריבוע דלעת חתוך לריבועים
אפשר כוס כרובית קצוצה
חצי כוס גריסי פנינה
חצי כוס פסטה
מלח ופלפל לפי הטעם
3-4 כוסות מים
1 קופסה – עגבניות מרוסקות – 400 ג'
איך מכינים מרק מינסטרונה עם ירקות גריסים ופסטה?
מאדים את הבצל בסיר.
מוסיפים את הירקות ומטגנים את הירקות מספר דקות.
מוסיפים מים, סלרי, מלח ופלפל, גריסים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים הכל ביחד.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
נו טוב, פחות משעה, ארבעים דקות מספיק.
אחרי כארבעים דקות מוסיפים את הפסטה ומבשלים כחצי שעה נוספת.
מרק מיניסוטה מוכן! אופס התכוונתי מינסטרונה(: