מתכונים

אוזני המן במילוי שוקולד והפתעות

אזני המן עם שוקולד מבפנים ומבחוץ עם כל הטעמים שאתם רק חולמים

שתף
הדפסה
אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות
מה צריך

מה צריך בשביל אזני המן עם שוקולד במילויים שונים?

מתכון לבצק פריך:
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

מילוי שוקולד:
1 כוס נוטלה
2-3 וופלים משובחים מפוררים

מילוי לוטוס:
חצי כוס לוטוס
נשיקות מרנג קטנות

סוכריות גומי

שוקולד מילקה

 וופלים קצוצים

גאנש לזילוף

מה צריך

מה צריך בשביל אזני המן עם שוקולד במילויים שונים?

מתכון לבצק פריך:
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

מילוי שוקולד:
1 כוס נוטלה
2-3 וופלים משובחים מפוררים

מילוי לוטוס:
חצי כוס לוטוס
נשיקות מרנג קטנות

סוכריות גומי

שוקולד מילקה

 וופלים קצוצים

גאנש לזילוף

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

אוזני המן במילוי שוקולד והפתעות
פורים עוד שניה כאן והכנתי אוזני המן עם המון הפתעות.
לפני הכל הכנתי לכם סרטון איך הכנתי אזני המן במבחר טעמים
ללחוץ על אמצע התמונה והסרטון יתחיל לעבוד(:

ועכשיו נעבור להסברים.
ראשית, מכינים בצק פריך. אפשר להשתמש בבצק פריך מוכן,
אבל אם רוצים להכין יש מתכון למטה.
הפעם החלטתי למלא את אוזני המן בשוקולד, גם מבפנים גם מבחוץ ועם עוד הרבה הפתעות.
יש אזני המן עם שוקולד, אזני המן עם לוטוס, אזני המן עם סוכריות גומי
בקיצור כל מה שאתם חולמים. או אני(:

ראשית, מרדדים בצק וקורצים עיגולים

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

אחרי שקרצנו עיגולים,
מרימים את שאריות הבצק מסביב לבצק
ומתחילים להכין אזני המן

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

מזליפים שוקולד באמצע העיגול
אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

על השוקולד הנחתי נשיקת מרנג

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

איך זה אחרי האפיה?
הנה תראו בעצמכם
אני-גם-הצלמת-אז-יש-יתרונות(:

אזני המן

כשמכינים אזני ההמן עם מרנגים
תשאירו מקום שיראו את הנשיקות מלמעלה

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

היו כאלה שהכנתי עם סוכריות גומי

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

ככה הן נראות אחרי האפיה
הגומי נמס
אחרי כמה זמן הוא מתקשה

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

הכנתי גם עם שוקולד מילקה  בטעם אוראו
נו, כל אחת והשריטה שלה

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

באמצע כל עיגול הנחתי כמה ריבועי שוקולד

אזני המן

יצאו מושלמים!

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

חלק מהאזני המן הכנתי עם ממרח לוטוס ופירורי וופלים

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

אזני המן עם ממרח שוקולד בטעם אגוזים

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

ויש גם שוקולד עם פרורי וופלים

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

אחרי שיצאו מהתנור
את חלקם גם קישטתי בפסי שוקולד

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

תמונה קבוצתית של חלק מהאזני המן
למתכונים נוספים לאזני המן תוכלו למצוא
אזני המן צבעוניים

אזני המן בצורת חד קרן

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

אגב, אם אתם מחפשים עוד מתכונים לעוגיות למשלוח מנות רק ללחוץ על השורה שלמטה
עוגיות עוגיות עוגיות

עוגיות עוגיות עוגיות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

אוזני המן במילוי שוקולד ועוד הפתעות

 

מה צריך בשביל אזני המן עם שוקולד במילויים שונים?

מתכון לבצק פריך:
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

מכינים ראשית את תחתית הבצק:
אפשר להכין במעבד מזון אולם אם אין אפשר להכין ידנית.

במעבד מזון יש לשים הקמח והמלח ולערבב.
להוסיף החמאה ולהפעיל בשניים, שלושה פולסים.
להוסיף ביצה ומים ולהפעיל עוד פעמיים.
הבצק מוכן.
מוציאים, מעבירים לניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור לחצי שעה.

מילוי שוקולד:
1 כוס נוטלה
2-3 וופלים משובחים מפוררים

מילוי לוטוס:
חצי כוס לוטוס
נשיקות מרנג קטנות

מילוי סוכריות גומי:
לחתוך סוכריות גומי לעיגולים קטנים

מילוי שוקולד מילקה:
לחתוך 6-7 ריבועי שוקולד לארבע

חצי כוס וופלים קצוצים

קרם גאנש לזילוף מלמעלה:
להכין גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד, מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה ושומרים בצד.

איך מכינים אוזני המן עם שוקולד?

מרדדים את הבצק לשכבה דקה אבל לא דקה מדי.
קורצים עיגולים עם כוס.
מרימים את הבצק והעיגולים נשארים על משטח העבודה.
מתחילים למלא את אוזני המן.
מזליפים שוקולד ויוצרים משולש כמו בתמונה למעלה.

מחליטים על המילוי וממלאים.
מזליפים שוקולד ומפזרים מעל פירורי וופלים.
יוצרים אוזני המן.
אפשר לוטוס עם נשיקות מרנג
נוטלה עם נשיקות מרנג
נוטלה עם פרורי וופלים
קוביות שוקולד אוראו
ממרח שוקולד אגוזים
מה שתבחרו.

מסדרים את אוזני המן בתבנית ואופים בחום 180 מעלות כחצי שעה עד שמשחימים.
נותנים להם להתקרר ואפשר לזלף עליהם גאנש שוקולד.
אם מזליפים גאנש משאירים בחוץ עד שהגאנש מתקשה מעט.

שומרים את אזני המן בקופסה סגורה.

חג שמח!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים