נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי

נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי זו מנה שהיא ארוחה שלמה ומושלמת כמה שהיא טעימה

לפני כמה שנים טובות הייתי צריכה להחליף את המחשב.
הוא לא בדיוק זז אבל מה אני מבינה במחשבים? ישר פניתי לנסיך שלי וביקשתי עזרה.
"אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריכה שתעזור לי"
"איזה מחשב את רוצה?"
"מחשב יפה" עניתי בלי היסוס
הוא הסתכל עלי כמי שנפלה לא רק מהירח אלא נפלה וקמה שוב
"אמא! אני שואל לאיזה שימושים את צריכה את המחשב, כדי שנדע איזה מחשב לקנות לך"
אני עם מבט חולמני עונה לו
:אני רוצה מחשב ורוד. ורוד זוהר! אף פעם לא היה לי מחשב נייד ורוד"
אמא! את לא רצינית!" שאג עלי "למה את צריכה את המחשב? איזה תוכנות יהיו עליו?"
הסתכלתי עליו די כעוסה חייבת להגיד, איך הוא מפריע לי בחלומות!
"אתה מפספס את העיקר. לא אכפת לי מה יהיה בו. כן, אני צריכה שהוא יהיה מספיק חזק לעשות מצגות אבל העיקר והכי חשוב – שיהיה יפה! הבנת?"
הסתכל עלי במבט עצבני והעיף אותי מהחדר.
ילדים! מה הם מבינים? הרי תמיד קיבלתי מחשבים ממנו
"קחי את המחשב הישן שלי ותקני לי חדש"
כי ממתי אמא צריכה מחשב בשבילה?
אבל הפעם רציתי מחשב משלי ושהוא יהיה ורוד זוהר, שאראה אותו מכל מקום.
עברה כשעה כששאגה פילחה את הבית
"אמאאאא בואי!!!"
רצתי לחדר שלו והוא הראה לי על הצג מחשב ורוד זוהר בדיוק כמו שרציתי.
"דייי אני מתעלפת! זה בדיוק מה שאני רוצה!!"
וכך היה. קבלתי את המחשב הוורוד הזוהר שלי ועד היום זה המחשב שלי.
ולמה אני מספרת לכם את זה?
כי הוא הפסיק לספק את הסחורה. בקושי זז.
עד שהוא מעלה משהו שאלוהים יעזור לי, בלי כבל לחשמל הוא בכלל לא עובד,
אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח, הוא יפה כמו ביום הראשון. ורוד זוהר ממרחקים.

נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי

גם הנודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי
יקרוץ לכולם ממרחקים.
רצועות בשר ברוטב אסייתי
שמונחות על אטריות אורז מטוגנות קלות
ומעליהם אגוזי קשיו קלויים.
מנה נפלאה!

נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי

נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי

 




מה צריך בשביל נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי ?

חבילת אטריות אורז
500 ג' בשר סינטה פרוס דק דק
1 בצל חתוך לקוביות
5 כפות שמן שומשום
5 גבעולי בצל ירוק
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
100 ג' אגוזי קאשיו

איך מכינים נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי ?

מתחילים עם הבשר.
מבקשים בעת הקניה אצל הקצב שיפרוס את פרוסות הבשר דק דק
ובבית פורסים את הבשר לרצועות דקות.
יוצקים למחבת שמן שומשום ומטגנים בו את הבצל
וכשהמחבת ממש רותח מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב.
מטגנים כחמש דקות או אפילו פחות עד שהבשר מוכן
יוצקים את רוטב הסויה והטריאקי על הבשר ומערבבים היטב.
טועמים ואם צריך מוסיפים מהרטבים.
מבשלים את הבשר עם הרטבים כעשר דקות שהבשר יספוג את הטעמים.
על אותו מחבת מטגנים קלות את אגוזי הקשיו.

הכנת האטריות:
יוצקים מעט שמן על המחבת ומטגנים קבוצות קבוצות את אטריות אורז.
כמה דקות כל קבוצת אטריות.
מניחים בצלחת הגשה.
את הבשר ממש לפני ההגשה מערבבים עם הבצל הירוק.
על האטריות מניחים את הבשר ומפזרים מעל את האגוזים.

מנה נפלאה!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים