בשר עם ברוקלי ברוטב סויה ודבש היא מנה שיכולים לאכול כל אלה שנמנעים מפחמימות,
כמו בדיאטת "פלאו", או אלה שגוזרים על עצמם חודש-מרץ-בלי-פחמימות כהכנה לחודשי האביב.
שלא לדבר על כך שהמנה מתאימה באופן נפלא לפסח.
באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
את הבשר עם הברוקלי הדגמתי ליפות והיפים שלי מהקבוצה הנפלאה
#15גווניםשלדולי שאתם כבר מכירים, מהסדנא הנפלאה "פשוט לבשל" בחסות "סלונה" ו"דורות".
הצלמת הנפלאה גלית סבג, צילמה אותנו לפני השיעור ותודה לה על כך!
הטריק הכי חשוב שלימדתי את הקבוצה שלי,
תכינו את כל המצרכים שאתם זקוקים להם להכנת המנה, לפני שאתם מתחילים לעבוד.
פה בתמונה מעיין, אנה, דיתי ואתי, עוזרים לי להכין את השיעור.
את הברוקלי במנה הזו לא מבשלים למצב סמרטוטי.
חולטים את הברוקלי במים חמים כחמש דקות ומוציאים ומניחים בצד.
המהדרין יעבירו למים קרים, מה שעשינו בשיעור
אתם יכולים לתת להם לעמוד בצד עד שהמנה תהיה מוכנה.
מבקשים מהקצב שיחתוך לכם את הבשר לפרוסות כמו לסטייק
ואת הפרוסות חותכים לפסים בעובי אצבע
ככה נוכל להכין את הבשר בקלות.
את בשר מטגנים על מחבת או צורבים על מחבת.
הנה מעיין שלנו מגיש את הצלחת לשולחן
זה גם השלב שהיא נעלמת פחות או יותר(:
אגב, במתכון המקורי רשמתי לפזר מעל אגוזי קשיו
אבל אצלנו אכלו אותם במהלך השיעור,
אתם יכולים לפזר מעל אגוזי קשיו זה יהיה נהדר!
אם אתם מעוניינים להגיש את הבשר עם תוספת
אורז עם ביצים תהייה תוספת מושלמת
הנה המתכון כאן – אורז עם ביצים
אם אתם מעוניינים להכין ארוחה סינית או אסייתית
מתכון לאורז עם ביצים יש לכם כבר,
הנה תפריט נהדר לחצו על השורה המודגשת ותגיעו למתכון
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים צבעוניים
חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים
דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז
נודלס עם בשר ברוטב אסייתי
הנה הברוקלי עם הבשר ברוטב סויה ודבש בצילום אמנותי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש
מה צריך בשביל בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש?
חצי קילו סינטה פרוס לאצבעות
חצי קילו פרחי ברוקולי
100 גרם אגוזי קשיו – קלוי
1 כף שמן שומשום
לרוטב:
1 כוס רוטב סויה
חצי כוס דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר טחון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס מים – כף קורנפלור
אופן ההכנה
שמים סיר מים על האש, מרתיחים, מכניסים פנימה את פרחי הברוקלי ואחרי כשלוש דקות מוציאים ומניחים בצד.
אנחנו רוצים את הברוקלי קריספי לא נמרח.
אפשר גם להקפיץ את פרחי הברוקלי על מחבת כמה דקות כדי שיהיו פריכים.
במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
מוציאים, מניחים בצד.
בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב.
סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים, את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים לסיר,
העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה.
תטעמו, אולי צריך לשפר טעמים לפי מה שאתם אוהבים.
מכניסים לסיר הרוטב את הבשר והברוקלי מערבבים הכל ביחד.
בעת ההגשה מפזרים את הקשיו מעל.
טעים – טעים – טעים!
אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק בבקשה ב SWEET DOOLY תודה!
באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!