בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש

ברוקלי עם בשר ברוטב סויה ודבש מנה שמתאימה לפסח ולכל אלה שנמנעים מפחמימות

בשר עם ברוקלי ברוטב סויה ודבש היא מנה שיכולים לאכול כל אלה שנמנעים מפחמימות,
כמו בדיאטת "פלאו", או אלה שגוזרים על עצמם חודש-מרץ-בלי-פחמימות  כהכנה לחודשי האביב.
שלא לדבר על כך שהמנה מתאימה באופן נפלא לפסח.

את הבשר עם הברוקלי הדגמתי ליפות והיפים שלי מהקבוצה הנפלאה
#15גווניםשלדולי שאתם כבר מכירים, מהסדנא הנפלאה "פשוט לבשל" בחסות "סלונה" ו"דורות".
הצלמת הנפלאה גלית סבג, צילמה אותנו לפני השיעור ותודה לה על כך!

בשר עם ברוקלי ברוטב סויה ודבש

הטריק הכי חשוב שלימדתי את הקבוצה שלי,
תכינו את הדברים לפני שאתם מתחילים לעבוד,
פה בתמונה מעיין, אנה, דיתי ואתי, עוזרים לי להכין את השיעור.

בשר עם ברוקלי ברוטב סויה ודבש

את הברוקלי במנה הזו לא מבשלים למצב סמרטוטי.
חולטים במים חמים כחמש דקות, מוציאים,
המהדרין יעבירו למים קרים, מה שעשינו בשיעור
אתם יכולים לתת להם לעמוד בצד עד שהמנה תהיה מוכנה.

מבקשים מהקצב שיחתוך לכם את הבשר לפרוסות כמו לסטייק
ואת הפרוסות חותכים לפסים בעובי אצבע

בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש

הנה מעיין שלנו מגיש את הצלחת לשולחן

בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש

זה גם השלב שהיא נעלמת פחות או יותר(:

בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש

אגב, במתכון המקורי רשמתי לפזר מעל אגוזי קשיו
אבל אצלנו אכלו אותם במהלך השיעור,
אתם יכולים לפזר מעל אגוזי קשיו זה יהיה נהדר!

הנה הברוקלי עם הבשר ברוטב סויה ודבש בצילום אמנותי

בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש

בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש




מה צריך בשביל בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש?

חצי קילו סינטה פרוס לאצבעות
חצי קילו פרחי ברוקולי
100 ג' אגוזי קשיו – קלוי
1 כף שמן שומשום

לרוטב:
1 כוס רוטב סויה
חצי כוס דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר טחון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס מים – כף קורנפלור

אופן ההכנה

שמים סיר מים על האש, מרתיחים, מכניסים פנימה את פרחי הברוקלי ואחרי כשלוש דקות מוציאים ומניחים בצד.
אנחנו רוצים את הברוקלי קריספי לא נמרח.
אפשר גם להקפיץ את פרחי הברוקלי על מחבת כמה דקות כדי שיהיו פריכים.
במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
מוציאים, מניחים בצד.
בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב.
סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים, את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים לסיר,
העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה.
תטעמו, אולי צריך לשפר טעמים לפי מה שאתם אוהבים.
מכניסים לסיר הרוטב את הבשר והברוקלי מערבבים הכל ביחד.
בעת ההגשה מפזרים את הקשיו מעל.

טעים – טעים – טעים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים