עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

עוגיות סמורס משלושה מצרכים:פתי בר, שוקולד ומרשמלו, חמש דקות בגריל ואתם בגן עדן. אלוהים כמה שזה טעים!

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

 

כרגיל לפני הכל יש סרטון איך מכינים –

עוגיות סמורס הן עוגיות שעשויות משלושה מצרכים:
פתי בר, שוקולד ומרשמלו.
הכנתי בעבר גירסה דומה עם בצק פריך, שוקולד מריר ומרשמלו
וקראתי להן יםש של שוקולד בשביל להגיע למתכון צריך ללחוץ כאן –  ים של שוקולד

הן היו חלומיות לא פחות

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

את עוגיות הסמורס מצאתי בהמון גירסאות בפינטרסט
ואם עוד לא הייתם בפינטרסט שלי זה הזמן.
פינטרסט היא רשת חברתית כמו פייסבוק אבל שמבוססת על תמונות.
אם גם אתן מעוניינות ללמד מהזה פינטרסט
תוכלו ללמוד כאן – סדנת פינטרסט
כל פעם שראיתי את התמונות ההורסות ואת הקלות הבלתי נסבלת
של להכין את העוגיות, כל פעם מחדש אמרתי שאכין אותן.
זה לא בדיוק עוגיות, זה יותר קינוח אבל
מהזה משנה איך נקרא לזה? גן עדן זה פה!
שלושה מצרכים כבר אמרתי?
פרורי עוגיות, ריבועי שוקולד ומרשמלו מעל

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

חמש דקות בגריל בחום של 190 מעלות
וזהו. אתם בגן עדן.

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

אגב, יש כמובן גם גירסה לעצלנים
אם הם לא רוצים לפרר עוגיות
ריבועי פתי בר בכוסיות קאפקייס עם ריבוע שוקולד
ומרשמלו מעל

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

אופים בגריל גם והתוצאה מעולה!
אם אתם רוצים לראות עוד מתכונים עם מרשמלו בבקשה
מתכונים עם מרשמלו

אתם אתם לוקחים את העוגיות סמורס למדורת ל”ג בעומר הקאפקקייקס יהיו מושלמים
ולידם משה בתיבה חייבים.

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו
אל תגידו שלא הזהרתי!
נתתי את כל האפשרויות
עכשיו רק נשאר להדליק תנורים.
לעוד מתכוני עוגיות ניתן ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו




מה צריך בשביל עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו?

פס עוגיות פתי בר
1 חבילת שוקולד מריר
1 חבילת מרשמלו

איך מכינים עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו?

מפוררים עוגיות פתי בר במעבד מזון
מפזרים על צלוחיות קטנות
מפזרים ריבועי שוקולד על העוגיות
עם מספרים גוזרים כל מרשמלו לשניים ומפזרים מעל השוקולד
מחממים תנור לגריל ל – 190 מעלות
ומכניסים את הצלוחיות לגריל לחמש דקות.
תשימו לב לחום התנור אצלכם ותשגיחו אולי אפילו שלוש דקות.
גם אם נדמה לכם שהשוקולד לא נמס למרות שהמרשמלו השחים
מהחום אחרי מספר דקות זה נמס.
מוציאים מהתנור, מחכים דקה וזהו. מפה מתחילה השערוריה
ביס אחרי ביס זה נעלם.
גירסה לעצלנים:
בכוסיות קאפקייקס שוברים פתי בר, שמים קובית שוקולד למעלה
מפזרים מרשמלו ולתנור באותה צורה.
אני שמתי את הכוסיות בתבנית קאפקייס לנוחות וככה שמתי בתנור.
אם לא חיסלתם הכל ונשאר – בסיבוב הבא לשים כמה דקות בטוסטר אובן ובום!
הטעם הקטלני חוזר בשניות.
ואל תגידו שלא הזהרתי מראש(:
חג שמח אהובות ואהובים שלי!

 

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים