גלידת מנגו קטיפתית

ב-3 מוצרים בלבד וב-2 דקות עבודה יש לכם גלידת מנגו נהדרת במרקם קטיפתי

חורף, קר בחוץ ושואלים אותי מה עושים עם שאריות של חלב מרוכז.
נזכרתי שעוד לא פרסמתי  את גלידת מנגו קטיפתית שמכינים בצ'יק צ'ק.

הפוסט פורסם לראשונה בסלונה 

השבוע, חגגנו אירוע משפחתי ואני שמצלמת תמיד בלי הכרה, נברתי בתמונות ומצאתי את תמונת הקינוח הזה שהכנתי לפני שנים ונזכרתי בפרפה המנגו.
בתמונה יש שתי שכבות. שכבת מנגו ומעליה שכבת תות

0t5ntgwpeyof02gvqc1t

נכון, הצילום לא משהו,
אבל אתם יודעים שאני אוהבת לצלם גם שלבים נכון?

שקופית5
במיוחד שזה מהמתוקים שזורקים הכל לקערה וטא-דם זה מוכן

שקופית6

שלא תגידו לא ידענו – וואלה, גלידת מנגו קטיפתית

שקופית2




 סוויט טיפ:

ניתן להחליף את תרכיז הפרי בכל תרכיז אחר.
אפשר גם להשתמש בפירות טריים רק לרסק אותם היטב לפני במערבל מוט.
עם תותים למשל זה להיט.

 מה צריך?

2 שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז
1 פריגת מנגו קפוא

איך מכינים?

שמים ה כ ל במיקסר. מתחילים במהירות איטית, מגבירים הקצב לעוד כמה דקות. התערובת משנה צבעה ונעשית סמיכה.
מעבירים לכלי ולפריזר ל5 שעות לפחות.
אפשר להקפיא בכוסיות קטנות ואז יש מנות קצובות או בקערה.

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

שקופית4


תגובות

עוד מתכונים טעימים