נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים

נשנושים חמים שמתפצחים בפה – עשר דקות עבודה (:

קדימה. תכיני להם נשנושים למונדיאל. עובדים כל כך קשה, מסכנים. יושבים מול הטלויזיה וצועקים גוווולללללל או להבדיל, איזהה-טיפשששש-איך-הפסיד-את-הגול-הזה?!!

ואצלנו, זה עוד בית שאת המילה כדורגל בכלל לא ידעתי שהגברים שיודעים לאיית!

אז תהיי נחמדה, תקחי את הבצק עלים  שהיה במקרר,  תרדדי שני ריבועים, תמרחי ביצה, תפזרי מעל שומשום, קצח, זעתר ופרורי גבינה צהובה. חצי שעה בתנור, זה מוכן ואת מגישה נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים.

נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים

ואז כשאת מגישה את זה והם בולסים,  את שואלת איך??

התשובה היחידה שאת מקבלת, זה פצפוצי הרעש של בצק העלים שמתפרק להם בפה והפירורים שמממלאים את השטיח. וקיבינמט! כי העוזרת כבר היתה השבוע.

גברים. לכי תביני אותם!

נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים

נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים

 




מתכון לנשנושי מונדיאל

חצי חבילה בצק עלים – אני השתמשתי בבצק עלים מוכן

1 ביצה טרופה

2-3 כפיות של זעתר, שומשום, קצח – תשימו כמה שבא לכן. תפזרו מהלב(:

4-5 כפות פרורי גבינה צהובה

לרדד הבצק, למרוח הביצה הטרופה, לפזר התבלינים ובסוף הגבינה

לאפות ב-180 מעלות עד חצי שעה שזה משחים.

להגיש חם.

בתיאבון!!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים