פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי

הפסטה הכי מהירה שתכינו עם עגבניות שרי זיתים ותבלינים, פסטה אלי-יולי טעימה אש!ויש גם סרטון הכנה

לפני כל הסיפורים הכנתי לכם סרטון של דקה וחצי איך מכינים את הפסטה הנפלאה הזו, בבקשה.

כבר סיפרתי לא פעם שאצלנו במשפחה יש את אנשי התפוחי-אדמה ויש את אנשי האורז.
מודה, אני מאנשי האורז, אורז יכול לשבור לי כל דיאטה אפשרית.
כן, יש גם בנושא הפחמימות את הפסטה ושם, וזה ממש וידוי, פסטה לא ממש מדברת אלי.
אולי בצורת רביולי או בנוסח אסייתי זה כן, ברוטבים רגילים ממש לא.
אבל! כל יום אנחנו לומדים משהו חדש וזה בדיוק מה שקרה לי עם הפסטה אליולי, פסטה עם עגבניות וזיתים.
השבוע, דנה כלתי הוזמנה למסיבת רווקות והוטל עליה להכין שני סוגי פסטה.
"אני אכין פסטה אליולי יש לך רעיון לעוד סוג?" שאלה אותי
"פסטה אלי-יולי?"
"כן ממש קל להכין אותה"
"מצויין, את תכיני את האליולי ואני אכין עם תרד"
וככה, בזמן שהפסטה התבשלה,  למדתי איך מכינים בשבע דקות רוטב אליולי.
זה כל כך קל, זה כל כך מהיר ואלוהים כמה טעים! שאתם חייבים לדעת גם!
פסטה עם עגבניות שרי וזיתים, פסטה ברוטב אליולי,
הפסטה הכי מהירה שתכינו.
טוב ברור לכם שרצתי לד"ר גוגל לבדוק אם אני כותבת את השם נכון,
ומסתבר שרוטב אליו-אוליו הוא רוטב איטלקי. אני נשארת עם השם המקוצר של דנה.
אגב, אפשר להכין גם עם זיתים שחורים, פשוט באותו רגע היו בבית רק זיתים ירוקים.

במחבת, מטגנים במעט שמן, עגבניות שרי, שום, זיתים וכל פעם מוסיפים מהתבלינים,
פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליוליכשהפסטה מוכנה פשוט מוסיפים למחבת ומערבבים הכל ביחד
קל-קל טעים טעים

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים טעימים בבקשה
הכל כאן – תוספות
פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי

פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי




מה צריך בשביל פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי?

1 חבילת פסטה
5-6 כפות שמן זית
כ-10 עגבניות שרי
3-4 שיני שום פרוסות
חצי קופסת שימורים זיתים ירוקים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית אורגנו יבש
כפית בזיליקום יבש
כפית צ'ילי גרוס – לא חייב

איך מכינים פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי?

מרתיחים סיר עם מים וכשהמים רותחים מכניסים את הפסטה פנימה שתתבשל,
בינתיים מכינים את הרוטב.
למחבת רחב יוצקים שמן, חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים במחבת.
מוסיפים את פרוסות השם ומטגנים הכל ביחד.
מוסיפים את המלח, פלפל וכל יתר התבלינים ומערבבים הכל ביחד.
אם אתם לא אוהבים חריף אל תוסיפו את הצ'ילי הגרוס או אפשר בכמות פחותה
זה מוסיף המון.
מטגנים מספר דקות, נותנים לשמן לספוג את הטעמים, תיזהרו שהעגבניות לא ישרפו.
כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים הרותחים ומוסיפים למחבת,
ומערבבים הכל ביחד שתיים שלוש דקות, שהפסטה תתערבב עם התבלינים.
זהו! הפסטה מוכנה וטעימה אש!
תהנו אהובות ואהובים ותודה לדנה שבזכותה למדנו היום איך מכינים פסטה אלי-יולי.

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 

 

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים