לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

לביבות כרובית שמכינים במהירות מטוגנות או אפויות

לביבות תרד הן להיט אצלנו. אבל ממש להיט.
אני יכולה להכין כל שבוע וכל שבוע הן מתחסלות.
להפתעתי גם הקטנים אוהבים אותם ואפילו בתוכנית הטלויזיה של עדי שילון המליצו על הקציצות תרד האפויות שלי.

לביבות תרד

כשאני אצל הבת הבכורה שלי לפי מה שיש במקרר אני מחליטה מה לעשות,
וכך קרה שראיתי כרובית שעוד שניה עומדת למות המסכנה והכנתי לביבות כרובית.
השארתי את הלביבות על השולחן וכשהקטן עבר לקח לביבה והכניס לפה הייתי בשוק.
הוא אהב את זה!
ואם הוא אהב אתם תאהבו בטוח!

לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

כמובן שהכנתי גם אפויות כי לא כולם אצלנו אוהבים מטוגן.
תתפלאו יצא לא רע בכלל
תוכו לראות לפי הצבע מי המטוגנת ומי האפויה
אתם תחליטו מה אתם אוהבים.

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים ללביבות תוכלו למצוא כאן
רק ללחוץ – מבחר מתכונים ללביבות

לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

לביבות כרובית מטוגנות או אפויות




מה צריך בשביל לביבות כרובית מטוגנות או אפויות?

1 כרובית מבושלת
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לטעם
1 ביצה
כוס פירורי לחם או פירורי קמח מצה בפסח

איך מכינים לביבות כרובית מטוגנות או אפויות?

מבשלים את הכרובית במים עד שהיא חצי רכה.
מוציאים מהמים, מסננים ומועכים היטב.
לוחצים על העיסה היטב ומסננים את המים.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, התבלינים, מלח ופלפל שחור,
מוסיפים ביצה ואת פירורי הלחם ויוצרים עיסה.
מטגנים שמן חם, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
אם אתם מעדיפים אותם אפויות
על גבי תבנית אפיה מניחים נייר אפיה ומורחים אותו בשמן
יוצרים לביבות ומניחים אחד ליד השניה
אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
הופכים ואופים שוב.
אין להשוות את טעם המטוגנות לטעם האפויות אבל אתם תחליטו מה אתם אוהבים.

תהנו!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים