עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ורכות
הכנתי אחרי שהתקשרה אלי חברתי המופלאה.
יש לי חברה שמצחיקה אותי המון,
היא מתקשרת ואומרת לי: “צחקתי המון מהסיפור שכיבסת את הפלאפון של הבן שלך פעמיים,
אבל תדעי לך שאת לא הכי מפוזרת, יש לי סיפורי זוועה יותר טובים משלך.
למשל הבוקר התקשרה אלי פקידת בנק ואמרה "מותק, בואי לסניף, שכחת בכספומט גם את הכרטיס וגם את הכסף"
בעודי נקרעת מצחוק המשיכה
"והיא עוד אומרת לי ומזלך שאני התקשרתי, למה המנהל בא ואמר אני אתקשר לבעלה אני מכיר אותו.
לא-לא-לא רצה אחריו הפקידה אין צורך! אני אתקשר אליה יותר עדיף”.
בעודי שואגת מצחוק אמרה “וחוץ מזה, מהזה העוגיות האלה עם החמאת בוטנים?
מותק, אנחנו לא א-מריקאים אנחנו מ-רוקאים. ספרדים אוּחתי, אין לך איזה עוגיות עם שוקולד?”
בטח. בטח שיש.
שאני אתווכח עם חברות שלי? ועוד הבטיחה לי מתכון לעוגיות טבעוניות.
ישר הוצאתי את חמאת הבוטנים מהמשוואה של העוגיות הקודמות,
הוספתי שוקולד, פיצפוצי שוקולד בשני צבעים שיהיה כמובן יותר מעניין.
יש לי עוד מתכונים לעוגיות נהדרות תוכלו למצוא כאן – מתכונים לעוגיות
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
קבלו עוגיות שוקולד צ’יפס נימוחות ורכות מלאות בשוקולד ופיצפוצי שוקולד בשני צבעים.
אגב, יש לי גם מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד כאן – עוגיות משלושה מצרכים בלבד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ורכות
עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ורכות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס שוקולד צי’פס – מעורבבים בשני צבעים שחורים ולבנים
- 11/2 כוסות שיבולת שועל מהירה/דקה
- 1 כוס קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית אבקת אפיה
Instructions
- אפשר להכין במיקסר אפשר לערבב ביד מה שתבחרו.
- שמים בקערה נטורינה, ביצים, סוכר ומערבבים היטב.
- ממיסים במיקרו את השוקולד ומוסיפים לתערובת.
- מוסיפים את פצפוצי השוקולד בשני הצבעים את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה מערבבים הכל ביחד לחוד ומוסיפים לקערה. מערבבים עד שהקמח נעלם.
- העיסה מאד רכה לא להיבהל. על מנת ליצור את הכדורים נעבוד עם ידיים רטובות וכף. עם כף לוקחים כמות מהעיסה, עם ידיים רטובות יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה במרווחים, כי העוגיות משטחות.
- לאפות בתנור מחומם ב-180 מעלות 10-12 דקות לא יותר.
- אפילו שהעוגיות נראות רכות זה בסדר, הן יתקשו בזמן הקירור. כשנותנים בהן ביס כשהן חמות, השוקולד נוזל, העוגיות מתפוררת ונהנים אש!
מה צריך בשביל עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ורכות?
200 גרם נטורינה
2 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צי’פס – מעורבבים בשני צבעים שחורים ולבנים
כוס וחצי שיבולת שועל מהירה/דקה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
איך מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ורכות ?
אפשר להכין במיקסר אפשר לערבב ביד מה שתבחרו.
שמים בקערה נטורינה, ביצים, סוכר ומערבבים היטב.
ממיסים במיקרו את השוקולד ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים את פצפוצי השוקולד בשני הצבעים
את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה מערבבים הכל ביחד לחוד ומוסיפים לקערה.
מערבבים עד שהקמח נעלם.
העיסה מאד רכה לא להיבהל. על מנת ליצור את הכדורים נעבוד עם ידיים רטובות וכף.
עם כף לוקחים כמות מהעיסה, עם ידיים רטובות יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה במרווחים,
כי העוגיות משטחות.
לאפות בתנור מחומם ב-180 מעלות 10-12 דקות לא יותר.
אפילו שהעוגיות נראות רכות זה בסדר, הן יתקשו בזמן הקירור.
כשנותנים בהן ביס כשהן חמות,השוקולד נוזל, העוגיות מתפוררת ונהנים אש!