מתכון לטראפלס שוקולד שמכינים במהירות

טראפלס שוקולד הורסים שמכינים משמנת מתוקה ושוקולד שוב ושוב ושוב!

טראפלס שוקולד הוא מסוג המתכונים שכל כך קל להכין אותם
שזו ממש שערוריה בהתחשב כמה שהם יפים וטעימים.
תקשיבו לי – כלום כלום כלום עבודה.
נו טוב, אולי ללכלכך את הידיים אבל אני גם דילגתי על השלב הזה,
כי במקום להפוך אותם לכדורים השארתי אותם מרובעים.

מתכון לטראפלס שוקולד שמכינים במהירות

כדי שיהיה ממש קל גם הכנתי סרטון של שלוש דקות
שתראו איך מכינים את הטראפלס במדוייק

כדורי טראפלס שוקולד מכינים משמנת מתוקה ושוקולד
כדי להשביח את הטעם הוספתי מעט ליקר.
בדרך כלל עוטפים את הטראפלס באבקת קקאו
אבל למה להיות קטנונים אם אפשר בעוד טעמים?
אז את חלקם עטפתי בפרורי עוגיות לוטוס
אנשי הללא גלוטן תדלגו על התמונה הזו(:
מתכון לטראפלס שוקולד שמכינים במהירות

בכלל משחקים עם שוקולד זה אני.
את הכמות של השוקולד חילקתי לשניים
וחצי אחד ערבבתי עם פרורי אגוזי פקאן מסוכרים
מתכון לטראפלס שוקולד שמכינים במהירות

גם ציפיתי אותם באגוזי פקאן הטחונים
יצאו הורסים!
אתם יכולים להכין את כדורי הטראפלס גם עם שוקולד חלב בדיוק באותה שיטה.
אם אתם מחפשים עוד מתכונים עם שוקולד רק ללחוץ כאן
קינוחים מושחתים

מתכון לטראפלס שוקולד שמכינים במהירות




מה צריך בשביל טראפלס שוקולד שמכינים במהירות?

300 גרם שוקולד מריר – 100 גרם לפחות מעל 70% קקאו
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
כף ליקר משובח

חצי כוס פקאנים מסוכרים טחונים
חצי כוס ביסקויטים לוטוס מפוררים
חצי כוס קקאו

איך מכינים טראפלס שוקולד שמכינים במהירות?

מרתיחים שמנת מתוקה בסיר.
לאחר שהשמנת רתחה מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד המריר ונותנים לזה לנוח רבע שעה-עשרים דקות.
מערבבים היטב עד שהשוקולד נעשה לעיסה שחורה וסמיכה.
מוסיפים את הליקר ומערבבים.

מכינים שתי קערות מלבניות.
מרססים תבנית אפיה עם ספרי שמן כדי שנייר האפיה לא יזוז.
מצפים את התבניות עם ניירות אפיה כדי שאחרכך נוכל לשלוף את השוקולד בקלות.
מחצית מכמות השוקולד מעבירים לתבנית אחת.
את יתרת נוזל השוקולד מערבבים עם הפקאנים המסוכרים ויוצקים לתבנית השניה.
שמים את שתי הקערות לשעה במקרר.

לאחר שהשוקולד נהפך למוצק מוציאים מהמקרר.
שמים נייר אפיה על משטח העבודה שלא יתלכלך, שולפים את השוקולד בקלות מהתבנית,
הופכים על המשטח ומקלפים את הנייר.
עם סכין חותכים לריבועים.

לציפוי עם פרורי עוגיות
מכינים בקערית פרורי עוגיות לוטוס ומכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר.
אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים.

לציפוי עם אבקת קקאו
מכינים בקערית אבקת קקאו, מכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר.
אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים.

לציפוי עם אגוזי פקאן מרוסקים
מכינים בקערית אגוזי פקאן מרוסקים, מכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר.
אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים.

שומרים במקרר עד לזמן ההגשה.
ניתן לשמור בכלי סגור.
טעים טעים טעים!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן – SWEET SHOP

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים