עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד

המתכון ההיסטרי לעוגת הגבינה היפנית משלושה מרכיבים בלבד!

הכנתי לכם סרטון שבו תוכלו לראות איך בדיוק הכנתי את עוגת הגבינה משלושה מרכיבים בלבד.

עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד
או בשמה עוגת גבינה יפנית שברה את הרשת עם הצפיות.
כשראיתי בפעם הראשונה את הסרטון של העוגה, הסתכלתי שוב ושוב על הסרטון
לחפש את הקטץ', כי לא יכול להיות שאפשר להכין עוגה משלושה מרכיבים.
מודה, עד שלא הכנתי את העוגה לא נרגעתי.
יש כמה גרסאות לעוגה הזו
אבל אני רציתי את הגירסה עם השלושה מרכיבים בלבד.

עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד

חייבת להודות בפניכם, הכנתי אותה כמה פעמים
כל פעם העברתי אותה לסיבוב טעימות
והיא ממש אבל ממש חלומית!
כל מי שטעם אמר שהיא פנטסטית, אין נפילות.
יש לה טעם כמו של פלאן, פודינג נהדר,
היא מתמוססת בפה, נ ה ד ר ת!

עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד

אז ממה עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד עשויה בעצם?
שש ביצים, גבינת שמנת וקופסה של חלב מרוכז-
זה הכל!!
במתכון המקורי משתמשים בתבנית מס' 20
וגם אני השתמשתי הפעם בתבנית אבל אני מזהירה מראש,
בגלל שהמירקם של העוגה מאד נוזלי,
צריך לעטוף היטב את התבנית מבחוץ מסביב עם נייר כסף
ואני כמובן הנחתי תבנית עם מים מתחת לתבנית.
אתם יכולים בקלות לעקוף את הענין עם תבנית מפיירקס.
אל תתאמצו על התבנית העגולה שלא יהיו לכם נזילות.
הכנתי את העוגה בעבר גם בתבנית של אינגלישקייק
וגם יצאה נפלאה.
לאחר שעוגת הגבינה יוצאת מהתנור אפשר לקרר ולפזר עליה אבקת סוכר.

ואם אתם רוצים עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה

עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד

עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד

 




סוויט טיפ:
במתכון המקורי משתמשים בתבנית מס' 20
וגם אני השתמשתי הפעם בתבנית אבל אני מזהירה מראש,
בגלל שהמירקם של העוגה מאד נוזלי,
צריך לעטוף היטב את התבנית מבחוץ מסביב עם נייר כסף
ואני כמובן הנחתי תבנית עם מים מתחת לתבנית.
תכינו בתבנית פיירקס ואז שום דבר לא ינזל החוצה.
אל תתאמצו על התבנית העגולה שלא יהיו לכם נזילות.

החומרים לתבנית 20 או תבנית מרובעת בינונית

מה צריך בשביל עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד?

6 ביצים
250 גרם גבינת שמנת 25%
1 קופסה של חלב מרוכז – 397 גרם קופסת שימורים
אבקת סוכר לקישוט – לא חייבים

איך מכינים עוגת גבינה משלושה מרכיבים בלבד?

מפרידים את הביצים לחלבונים ולחמונים.
את החלבונים שמים בקערת המיקסר.
מקציפים כארבע חמש דקות לפחות עד שהקצף נהפך ללבן ויציב.
מעבירים את החלבונים המוקצפים לקערה אחרת.
באותה קערת מיקסר שמים חלמונים, חלב מרוכז וגבינת שמנת.
מקציפים הכל ביחד לתערובת אחידה
ועכשיו מאחדים ביחד את שתי התערובות.
תחילה לוקחים מעט מהחלבונים ומערבבים עם החלמונים
ולאחר מכן מעבירים הכל לתערובת החלבונים
ובתנועות עטיפה מערבבים הכל ביחד.
אפשר לאפות בתבנית עגולה אבל צריך לצפות אותה מבחוץ עם נייר כסף למניעת נזילות.
מכינים מנייר אפיה סרטי נייר ושמים מסביב לתבנית כי העוגה תופחת בזמן האפיה.
משמנים את תבנית האפיה ויוצקים פנימה את הבלילה.
אופים בחום של 160 מעלות כשעה.
לאחר שעה בודקים עם קיסם ועם העוגה מוכנה מוציאים מהתנור.
מקררים, מפזרים אבקת סוכר וזהו.
עוגה נפלאה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים