עראיס, עראיס שוקולד בפיתה או טורטיה, עם שוקולד וופלים, הלהיט החדש אצל עם ישראל הוא עראייס,
שזו פיתה מלאה בבשר ששמים אותה על הגריל ואז כל הטעמים מתערבבים.
אבל למה להתמקד בבשר אם אפשר למלא את הפיתה או את הטורטיה בדברים טובים אחרים?
וזה בדיוק מה שעשיתי.
אבל לפני הכל גם הכנתי סרטון איך מכינים את העראייס עם השחיתות שוקולדית הזו
הנה הסרטון כאן
טוב, אז מה היה לנו כאן? כן.
עראיס, עראיס שוקולד בפיתה או טורטיה.
עראייס שוקולד שזה אומר שלקחתי פיתה
מלאתי אותה בשוקולד, וופלים, סיגרים שוקולד ושמתי על המחבת.
כדי שהשחיתות תהיה מושלמת,
כי ככה אני עדינה כזו, הוספתי שני רטבים ליד.
רוטב שוקולד לבן ורוטב שוקולד מריר. בקטנה.
אחרי שחוסלו הפיתות, אמרתי למה לא לנסות עם טורטיות?
בטורטיות הוספתי גם שוקולדים ממש
ואתם יכולים לראות את הנזילות שלהם מהטורטיות.
בום! נרשמה הצלחה!
מעניין למה באמת.
עראיס שוקולד בפיתה או טורטיה
מכינים די מהר ודי בקלות
אנחנו זקוקים לטורטיות, שוקולד למריחה, וופלים, סיגרים,
שוקולד קינדר או כל שוקולד אחר
ופטיש של שניצלים.
על הטורטיה מורחים שוקולד ובפינה הקיצונית שמים וופלים, סיגרים,
שוקולדים , כמה יותר מושחת יותר טוב.
מקפלים לחצי ומעבירים למחבת ומחממים משני הצדדים.
מגישים חם עם רטבים ליד,
אותו דבר בדיוק עושים עם הפיתות.
את הטורטיות ואת הפיתות יש להגיש חם.
אם אתם שואלים איך מכינים גאנש שוקולד שיהיה לכם רוטב שוקולד
בבקשה – תמצאו כאן – עוגת שוקולד שמתים עליה
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
את הפיתות או הטורטיות, אפשר להכין מראש
וכשמגיעים האורחים פשוט לחמם על המחבת
או בארוחת הערב לזלול מהמחבת.
תהנו אהובות ואהובים!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עראיס, עראיס שוקולד בפיתה או טורטיה
מה צריך לעראיס שוקולד בפיתה או טורטיה ?
חבילת טורטיות (תלוי בכמה תרצו להשתמש)
או – פיתות קטנות
שוקולד למריחה – אני השתמשתי בנוטלה
וופלים, סיגרים משוקולד
כל הממתקים שתרצו
איך מכינים עעראיס, עראיס שוקולד בפיתה או טורטיה ?
לוקחים טורטיה, מורחים עליה שוקולד למריחה
מפזרים בצד העליון וופלים ומקפלים לחצי.
עם פטיש שניצלים דופקים בעדינות את הטורטיה
שהוופלים ימעכו.
מכינים ככה את הכמות של הטורטיות שתרצו
אחרי שתכינו, תחממו מחבת,
כשהמחבת חם לשים את הטורטיות ולחכות שיתחממו
והשוקולד ימס. אתם תדעו לפי החום של הטורטיה.
מוציאים מהאש חותכים למשולשים ומחסלים.
אותו נוהל עם הפיתה.
חוצים את הפיתה לשניים, מורחים שוקולד,
ממלאים בוופלים וכל טוב הארץ, סוגרים את הפה,
מועכים או עם פטיש לא מכות חזקות מדי
וכשהמחבת חם מעבירים והופכים כל פעם צד
עד שהשוקולד נמס.
מגישים עם שוקולד לבן מומס וגאנש שוקולד מריר.
מושחת וטעים להפליא!