קאפקייקס שוקולד מושחתים

קאפקייקס שוקולד מושחתים רכים וחלומיים טבולים בגאנש שוקולד חם. חלום!

קאפקייקס שוקולד מושחתים.
לפני שנים עבדתי כמזכירת מנכ"ל בחברה למוצרי חשמל ארצית.
ביום השני לעבודתי, התקשרה אלי מנהלת מחלקת שירות לקוחות ואמרה:"תקשיבי. יש לי על הקו לקוח בעייתי. 
תלמדי את המינוח. לקוח בעייתי זה לקוח שעבר את הבנות בשירות לקוחות,עבר את מנהלת המשמרת, דיבר איתי והוא עדיין לא מרוצה. הוא רוצה את המנכ"ל. טפלי בו בבקשה."

ככה למדתי להיות המנכ"לית ללקוחות בעייתים
וזה מי שהתקשר אלי השבוע וצרח עלי שנמאס לו מהשעועית הירוקה שאני מפרסמת.
את סוויט דולי את? תביאי לי סוויט של דברים!
וככה נולדו להם קאפקייס שוקולד מושחתים.

קאפקייקס שוקולד מושחתים

אז נכון, היום יום שני, אבל כדי להרגיע את הלקוח הבעייתי (בכל זאת הלקוח תמיד צודק)
החלטתי להעניק לו קאפקייקס שוקולד מושחתים במיוחד.
יום שני זה עדיין התחלת שבוע.
(האמת, משבת המחשב שבק, רק היום חזר לחיים).

קאפקייקס שוקולד מושחתים

קאפקייקס שוקולד שאחרי שהטמנתי בהן קוביות שוקולד לבן

קאפקייקס שוקולד מושחתים

טבלתי אותם בגאנש

קאפקייקס שוקולד מושחתים

ובפינתנו הקבועה איך אתן משמחות אותי עם מחמאות – ווקשה!

קאפקייקס שוקולד מושחתים

ואפילו שלחו לי תמונה של אחרי ההכנה
"לא היה להם סבלנות לחכות לגנש אז ויתרנו…
חגגנו לשיר הקטנה (לבקשתה) יום הולדת 4 וארבע חודשים…. ואכלנו בכיף גדול…. יאמי… טעים מאוד…."
מזל טוב שיר!

קאפקייקס שוקולד מושחתים

קאפקייקס שוקולד מושחתים




סוויט טיפ:
לא צריך מיקסר. קערה ומטרפה מספיקים להכין את קאפקייקס השוקולד המושחתים.
כ-25 קאפקייקס מופלאים יחכו לכם בגמר האפיה.
אני אפיתי במנז'טים מקרטון, קצת יותר קשיחים מעטרות הנייר. 

מה צריך בשביל קאפקייקס שוקולד מושחתים?

2 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
3 כפות גדושות נוטלה
1 שמנת מתוקה
כוס וחצי קמח תופח

מרכיבים לגאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

איך מכינים קאפקייקס שוקולד מושחתים?

מחממים תנור ל – 180 מעלות.
בקערה מערבבים ביחד את הביצים והסוכר.
במיקרו ממיסים את החמאה והשוקולד. מערבבים עד לקבלת שוקולד מומס, מוסיפים הנוטלה מערבבים היטב ומוסיפים לקערת הביצים והסוכר.
מוסיפים את השמנת המתוקה – מערבבים.
מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים. מעבירים למנג'טים וממלאים עד מחצית גובה המנג'טים כי המאפינס תופחים.
אופים כעשרים דקות. עדיף לא לתת להם להתייבש יתר על המידה, שיהיו מעט רכים בפנים.
בזמן שהמאפינס נאפים מכינים את הגאנש.
בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה. לעמוד ולשמור עליה! כשהשמנת רותחת, להוריד מהאש, לשים בתוך השמנת את השוקולד ולחכות עשר דקות.
אחרי עשר דקות מערבבים היטב לקבלת נוזל שוקולדי אחיד.
אחרי שמקררים את המאפינס, מקלפים את הקרטון וטובלים את המאפינס בשוקולד. אם השוקולד התקשה לחמם מעט ולהמשיך.
טובלים את המאפינס בשוקולד, הידיים מתלכלכות ואפשר ללקק ומתענגים על מאפינס שוקולד מושחתים.
שבוע מתוק חברימים!

 

קאפקייקס שוקולד מושחתים

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים