פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים

פשטידת תרד וקישואים שמכינים בחמש דקות ומתאימה בול לאחרי החגים לקיזוז קלוריות

שתי פשטידות יזכרו אצלי לנצח בגלל שני אירועים שונים.

יום לאחר שפרסמתי את פשטידת עלי מנגולד צמחונית נכנסתי לרשת חברתית גדולה ואני רואה את התמונה של פשטידת המנגולד.
הסתכלתי היטב על הפשטידה כי לא זכרתי שאני שמתי אותה שם ואכן מישהו עשה עבודה קלה.
האיש פשוט עשה העתק הדבק למתכון, העתק הדבק לתמונה וכתב שהוא הכין.
לא תגידו שינה משהו במתכון. כלום. העתק הדבק וזה שלו.
אחרי שפניתי לאותה רשת ברור שהורידו את המתכון אבל מאז אני מקפידה לשים את שמי על התמונות.
לא שיש בעיה להוריד לי את השם אבל בואו נגיד שזה קצת יותר קשה מ"העתקהדבק" לתמונה.

הפעם הראשונה שפרסמתי את המתכון לפשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים זה היה בסלונה.
להפתעתי הפשטידה תוך יום קפצה למקום הראשון במצעד אולם האנשים התלוננו שהתמונה לא יפה.
"התלוננו" זה בלשון עדינה כמובן. היו שניים שכיסחו לאמאשלהתמונה את הצורה.
עבר זמן אבל לא שכחתי.
היום החלטתי שהגיע הזמן לחדש את תמונות פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים.
פתחתי את המתכון ועשיתי אחד לאחד את המתכון שלי שוב ואכן הפשטידה יצאה מעולה בשנית.
והפעם היא גם הצטלמה מעולה ומקבלת כבוד בסוויט דוּלי.

תרד וקישואים2
זה היה הסיפור המקורי.

אחרי החגים זה עכשיו! זהו. ברוך השם עברנו בשלום את החגים עם כל המשפחולוגיה הצמודה והקלוריות שנוספו.
אתמול בערב, כשהגיע זמן פרידה, הקטנה נתלתה עלי. “לא רוצה ללכת! רוצה להישאר בחיפה!”
“אבל קוקלה יש לך מחר גן”
“לא רוצה גן! רוצה חיפה!”
“אבל כולם חוזרים מחר לעבודה”
“לא אכפת לי עבודה, לא רוצה גן. רוצה להישאר אצלך מוּרמוּר”
אז שיהיה ברור, אני משתגעת על הקטנה, חולה על כל נשיפת אויר שלה ומוכנה ללכת בשבילה לקזחסטן ברגל ובחזרה! אבל, כולנו זקוקים לאחרי החגים.

חוזרים לשיגרה ונעשה את זה עם פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים,
מצויינת לקיזוז הקלוריות העודפות. מכינים את הפשטידת בחמש דקות והיא מעולה!

תרד וקישואים1

פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים




מה צריך בשביל פשטידת קישואים ותרד?

5 קישואים מרוסקים – מרסקים הקישואים בפומפיה או במעבד מזון.
כוס תרד טחון (בפעם הקודמת השתמשתי בקפוא. הפעם השתמשתי בטרי).
2 ביצים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל גרוס
4 כפות קמח

איך מכינים פשטידת קישואים ותרד?

את הפשטידה אופים בתבנית חד פעמית בינונית או כל תבנית אחרת 20X30

לערבב הירקות, להוסיף הביצים והתבלינים ובסוף הקמח. לשמן תבנית קלות למזוג ולתנור.
180 מעלות חצי שעה עד ארבעים דקות. תענוג!!

הכמות מתאימה לתבנית חד פעמית בינונית או פיירקס

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

תרד וקישואים3

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים