לחמניות זיתים מהירות ללא גלוטן, המתכון ששרף את הרשת ועשה לי היסטוריה. כשעה מפרסום הפוסט על לחמניות הזיתים, התחילו להגיע תמונות והרשת התמלאה בתמונות של לחמניות הזיתים המהירות מהמתכון שלי.
הפוסט שעשה היסטריה והביא לי ביום עשרות-עשרות מיליוני ציפיות ועשה לי הכי אוניברסיטה של החיים. בנות נהדרות!! שלא הפסיקו לשלוח לי און ליין תמונות של לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות.
הייתי חייבת לתעד את כל התמונות ששלחו לי ותוכלו לראות אותם כאן – תמונות של לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות
המתכון שבזכותו הגעתי לטלויזיה ואפשר להכין את הלחמניות האלה גם עם תירס, עם פטריות ובעוד טעמים הכל תמצאו כאן – לחמניות מהירות במבחר טעמים
ועכשיו יש גם סרטון הכנה – איך מכינים בדיוק את הלחמניות הנהדרות האלה:
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו95 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
הכל התחיל כשחזרנו מתהלוכת פורים ואני מתה לשים את הראש במיטה, כשגלי הודיעה לי שהולכים להכין לחמניות.
"מה לחמניות עכשיו?"
"אימוש, אל תדאגי, עשרים דקות ואפילו מיה מכינה אותן כבר"ואנחנו מדברים על ילדה בת 3
קערה אחת שזורקים פנימה הכל, מעבירים לתבנית מאפינס ובתמונה הילדה מפזרת שומשום על הלחמניות.
או בתבנית רגילה – עגולה או מרובעת
שחותכים לפרוסות קטנות שנעלמות בשניות
אפשר להשתמש בזיתים ירוקים
בבית הכנתי גם עם זיתים שחורים
הכל טעים – הכל מתחסל די מהר – נכון שלחמניות מהירות זה בול לארוחת הערב שלכם?
ותודה ללי המלכה או כמו שקוראים לה אצלנו – אמא שלי אמה ועלמה
שאלמלא היא לא היה לכם את המתכון היום.
ויש גם פוסט על
לחמניות זיתים מהירות פרווה
וגם ב"לאשה" אהבו אותן והכניסו אותן לירחון שף מיוחד.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ואיתמר גור נתן טיפ נוסף לחולי צליאק
להחליף את הקמח בקמח קונדיטור ואבקת אפיה.
הנה ההמלצה
לחמניות זיתים מהירות ללא גלוטן
לחמניות זיתים מהירות ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 250 גרם גבינת קוטג'
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- חצי כוס שמן
- 1 קופסה קופסת שימורים - זיתים ירוקים פרוסות
- 1 כוס קמח תופח
- רבע כוס שומשום
Instructions
- שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הקמח. העיסה די דלילה.
- מרססים תבנית מאפין בספרי שמן ומעבירים הבלילה עם כף. בסיום מפזרים שומשום מעל.
- או – משמנים תבנית מרובעת או עגולה, מרססים עם ספרי שמן מעבירים העיסה לתבנית ומפזרים שומשום מעל
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה והבית מתמלא ריחות משגעים!
- מוציאים מהתנור וכבר כשחותכים מתחילים לאכול ואל תגידו שלא הזהרתי(:
גירסה לפסח
- במקום קמח תופח להחליף לכוס קמח תפוחי אדמה וכפית א.אפיה
ללא גלוטן
- להחליף לקמח קונדיטור ואבקת אפייה. תהנו!