מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות שמכינים ממי חומוס

שתף
הדפסה
מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות
מה צריך

3/4 כוס  מי חומוס (כוס חד פעמית חמה)  – 220 גרם מי חומוס – מקופסת שימורים של חומוס.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

 

 

 

סוויט טיפ

הסוד בהכנת המרנג הוא הסבלנות.
יש לתת למיקסר לעבוד ואת הסוכר להוסיף לאט לאט כל פעם כפית עד שנפח המסה גדלה.
אני לא הוספתי אבל בהחלט אפשר להוסיף 2 כפות של קורנפלור שהעיסה תהיה יותר יציבה.
המתכון מתאים בפסח לאוכלי קיטניות.

מה צריך

3/4 כוס  מי חומוס (כוס חד פעמית חמה)  – 220 גרם מי חומוס – מקופסת שימורים של חומוס.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

 

 

 

סוויט טיפ

הסוד בהכנת המרנג הוא הסבלנות.
יש לתת למיקסר לעבוד ואת הסוכר להוסיף לאט לאט כל פעם כפית עד שנפח המסה גדלה.
אני לא הוספתי אבל בהחלט אפשר להוסיף 2 כפות של קורנפלור שהעיסה תהיה יותר יציבה.
המתכון מתאים בפסח לאוכלי קיטניות.

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות הכנתי לאחיינית שלי.
יש לי אחיינית טבעונית שהסבה את תשומת לבי שיש טירוף חדש ברשת וקוראים לו מרנג טבעוני.
"מכינים את המרנג ממי חומוס מקופסת שימורים. את יכולה לבדוק אם זה נכון?" שאלה
האמת, הייתי די סקפטית.
פעם כבר שיכנעו אותי להכין עוגת שוקולד מסלק וזה לא נגמר בשוס.
נכון, העוגה יצאה עסיסית, נימוחה, בצבע בורדו עמוק משגע אבל לעוגה היה טעם של סלק.
אבל אני לא מתייאשת, אני חייבת לבדוק.

מרנג טבעוני שמכינים ממי החומוס שבקופסת שימורים? בואו נפריך את המיתוס.
ואם אני לא אבדוק מי כן?(:

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 מתכונים לווטצ'אפ

שלחתי את הקניין לקנות קופסת שימורים של חומוס וסיננתי את החומוס
220 ג' של מי חומוס או 3/4 כוס חד פעמית

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

שמתי המים בקערת המיקסר והתחלתי להקציף
הוספתי את הסוכר ממש לאט כל פעם
הפעלתי סטופר בשביל הבדיקה, חמש דקות שלמות עבד המיקסר
אבל חברימים, הקסם עובד.

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

טעמתי, טעם של ביצים וסוכר. אין זכר למי החומוס.

הכנתי נשיקות שיהיה מרנג טבעוני

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

מרנג טבעוני בכל הצורות

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

חלק מהמרנג הטבעוני ערבבתי גם עם קוקוס

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות סוויט דולי

קישטתי את המרנג הטבעוני והקוקוס

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות סוויט דולי

 

לאחר האפייה, קראתי לבני הבית לטעימות.

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות סוויט דולי

"מה אימוש, התחלנו עם פסח?" התעניינו
"תטעמו תגידו מה דעתכם", חייכתי
בעודם נוגסים בחנתי היטב את הבעות פניהם, נראו סבבה.
"טעים מאד" הודו שני הנסיינים והיד נשלחה לקחת עוד נשיקה
"אתם יודעים ממה זה עשוי?"
הם הפסיקו לאכול והסתכלו עלי בחשש
"ממים של חומוס! זה מרנג טבעוני," חייכתי מדושנת מעונג
"אמאאא" זרקה עורכת הדין את הנשיקה. "מים של חומוס??"
התפוצצתי מצחוק, "אם לא הייתי אומרת לכם לא הייתם יודעים. הרגשתם משהו מוזר בטעם?"
נאלצו להודות שהטעם מעולה.

החלטתי לצפר את הטבעונים לכבוד החג
והכנתי להם פבלובה טבעונית
אם אתם מחפשים עוד מתכונים טבעונים
רק ללחוץ כאן – מתכונים טבעוניים

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות סוויט דולי

 

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

 

סוויט טיפ
הסוד בהכנת המרנג הוא הסבלנות.
יש לתת למיקסר לעבוד ואת הסוכר להוסיף לאט לאט כל פעם כפית עד שנפח המסה גדלה.
אני לא הוספתי אבל בהחלט אפשר להוסיף 2 כפות של קורנפלור שהעיסה תהיה יותר יציבה.
המתכון מתאים בפסח לאוכלי קיטניות.

מה צריך למרנג טבעוני?

3/4 כוס  מי חומוס (כוס חד פעמית חמה)  – 220 גרם מי חומוס – מקופסת שימורים של חומוס.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

איך מכינים מרנג טבעוני?

שמים במיקסר את מי החומוס ומפעילים את המיקסר במהירות גבוהה.
אחרי שתי דקות מתחילים להוסיף את הסוכר כל פעם כפית.
תנו למיקסר לעבוד כחמש דקות.
על נייר אפיה לא משומן להזליף את נשיקות המרנג הטבעוני.
לתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות להכניס התבניות למשך שלוש שעות.
אחרי כיבוי התנור להשאיר את הנשיקות עוד כשעה בתנור הסגור.

איך מכינים פבלובה טבעונית?
מקציפים קצפת צמחית עם 3 כפיות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מזליפים על המרנג הטבעוני ומקשטים בפירות.

איך מכינים עוגיות קוקוס ממרנג טבעוני? 

למחצית מכמות המרנג מוסיפים כוס קוקוס טחון ומערבבים.
שמים במנג'טים, מקשטים ואופים יחד עם המרנג הטבעוני.
אחרי שעתיים ניתן להוציא מהתנור.

פסח שמח חברימים!

 

 

שקופית11

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים