סלט כרוב עם חמוציות ופאקנים מסוכרים

סלט נהדר שמצולם בכלי הורס!

תראו, אני יכולה לתת לכם  רק מתכון לסלט כרוב עם חמוציות ופקאנים מסוכרים.

זהו סלט נהדר, שהצטלם עוד יותר נהדר עם הכלי ההורס שמצאתי לו אבל חברימים לא יעזור.
לא יכולה רק לתת לכם את המתכון, צריכה להביא גם תוכן.
אז מי שלא מעוניין לקרא על יתרונות הכרוב אפשר לדלג למתכון בסוף.
תרגישו חופשי(:

למתמידים – קבלו את יתרונות הכרוב הלבן:

כרוב אינו רק ירק כי אם צמח מרפא בעל ערך רב.
בשימוש פנימי כרוב מסייע בעיקר לטיהור מערכות הגוף, ובשימוש חיצוני משתמשים בעלי כרוב להכנת תחבושות ולהורדת נפיחויות חריפות.
כרוב מקרר, מרגיע גירויים, משכך כאבים, מזין, מסלק רעלים ומשלשל מתון. כרוב עשיר במינרלים כגון סידן ואשלגן, גופרית, סיליקה, מגנזיום וברזל. כמו כן בויטמינים A, B, C ו-E.

לפי הרפואה הסינית למשפחת הירוקים ולצבע הירוק מיוחסת אנרגיה פיזית ומנטלית ולכן הוא הכרחי לתפקוד תקין של הכבד בהנעת דם ואנרגיה לכל תא בגוף, ואף נוגד תהליכי ניוון ברקמות העין.
כך למשל הכרוב, כמו גם שאר הירקות הירקוים במשפחה, ביניהם: תרד, ברוקולי, כרוב, חסה, רוקט, כוסברה ומלפפונים,
ידועים כמזונות המסייעים לשמור על העיניים והלב.
לוטאין וזאקסנטין, שני החומרים המזינים הנמצאים במזונות אלה, שומרים על בריאות העיניים ומפחיתים את הסיכון לסבול מקטרקט בגיל מבוגר.

ההשפעות שלהם על הלב אפילו טובות יותר.
מנה יומית של מזונות מהמשפחה הירוקה, מצמצמת את הסיכון למחלות לב בשיעור של 11%, כך עלה ממחקר שפורסם בכתב העת של המכון הלאומי לסרטן.

כתב:טל עזר

 

 

שקופית22

 סלט כרוב עם חמוציות ופאקנים מסוכרים

 




מה צריך בשביל סלט כרוב עם חמוציות ופקאנים מסוכרים?

כחצי כרוב לבן חתוך דק-דק
חצי כוס חמוציות
חצי כוס פקאנים מסוכרים
3 כפות שמן זית
מלח – לפי הטעם
מיץ לימון סחוט – לפי הטעם

איך מכינים סלט כרוב עם חמוציות ופקאנים מסוכרים?

קוצצים הכרוב דק-דק, שמים בקערה ומערבבים את כל המרכיבים ביחד.

סלט מרענן ונהדר!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

שקופית23

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים