מתכונים לריבות שמכינים בבית
לכבוד יום ההולדת של אחותי
הכנתי לה את מה שהיא הכי אוהבת
ריבות וקונפיטורות.
הכנתי לה ריבות וקונפיטורות בטעמים חדשים וגם כאלה שכולם מכירים.
הכנתי לה:
ריבת תות שדה, ריבת דלעת, ריבת דובדבנים וקונפיטורת גזר.
כמובן שמילאתי את המתוקים בברכות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
על מנת להגיע למתכונים יש ללחוץ על התמונה
או על השורה המודגשת
בנוסף, כדי שיהיה קל,
הכנתי לכם מדריך מדוייק איך מכינים ריבה בבית, לחצו כאן
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות
מדריך לאיך מכינים ריבה בייתית, גם תקלו את התשובה
איך יודעים שהריבה מוכנה?שאלו אותי וזו שאלה מצויינת.
איך יודעים שהריבה מוכנה?
שמים צלחת קטנה במקפיא לחמש עשר דקות.
מוציאים הצלחת ומטפטפים על הצלחת מעט מהריבה.
מעבירים אצבע בזהירות באמצע.
אם השביל כמו ים סוף אצל משה, נשאר פתוח – מעולה.
זה הזמן שהריבה הגיעה לשלב הסופי שלה.
אם אין שביל סימן שצריך לבשל את הריבה עוד קצת.
תמיד אחותי חלמה לאכול ריבת גזר
ומי אני שלא אגשים לה את החלום?
הכנתי קונפיטורת גזר שתמלא אותה בשלוות נפש
והכל כאן
ריבת דלעת או קונפיטורת דלעת
היא ריבה הורסת.
ריבועי דלעת טבולים ברוטב סוכר הורס
אתם חייבים להכין זה יוצא פשוט פצצה!
ריבת תות שדה היא הריבה הכי קלה להכנה
ושכולם אוהבים.
השנה אפילו השתמשתי בפורים בריבת תות שדה שהכנתי בחורף,
כי הכי טעים לאכול ריבת תות שדה שמכינים בבית.
בואו תראו איך מכינים ריבת תות שדה.
ריבת דובדבנים היא הריבה שאני הכי אוהבת.
יואו כמה שהיא טעימה!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו7 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
מתכונים לריבות שמכינים בבית