טבעוניות או לא להיות.

טוב, אז מאיפה להתחיל?

קודם כל אני מבטיחה ומתחייבת לא לפרסם כאן תמונות ו/או קישורים ,

בהן מוצג היחס המחפיר כלפי בעלי חיים באשר הם.

אני בטוחה שלכל אחד מכם יש כמה חברים משוגעים כאלה שחושבים שעל ידי זעזוע עמוק אתם תהפכו לטבעונים. 

 התמונות תמיד קשות ומכאיבות לנו בבטן כמו אגרוף,

אבל הכפייה הזו של התמונות הקשות על הפיד שלנו בפייס- היא לדעתי אלימות לכל דבר, אז לא תודה.

אז מה זה בעצם הבלוג הזה?

לאחרונה נחשפתי לפרויקט 22+ של אנונימוס המבטיח ליווי צמוד והתנסות של 22 ימי טבעונות.

את האמת? 

המחשבה מתרוצצת לי בראש כבר זמן מה.

אני אף פעם לא הייתי קרניבורית גדולה וגם מוצרי חלב לא עושים לי ככ טוב,

ככה שבעצם אם חושבים על זה, אני חיה על חמאה ולחם, פתי בר , ופירות וירקות.

אה אני גם מכינה גרבלקס (סלמון כבוש) מהמם. 

היום אני אמא לשני קטנטנים וחושבת הרבה על הדוגמא שאני משמשת להם. 

קשה לי יותר עם הצביעות, עם השקר,

אני חושבת שזה ממש בסדר שאחנו טורפי על ואוכלים מכל הבא ליד,

אני פשוט לא מבינה למה זה צריך להיות כרוך בכל כך הרבה סבל של האחר.

לדעתי- סבל גורם לעוד סבל.

אז זהו… החלטתי לנסות,

בלי לחץ בלי היסטריה בלי פאנטיות ובלי תחושות אשם,

לאט לאט בקצב שלי- לנסות את אתגר 22 + שמבטיח שתוך 22 יום ו22 אתגרים קטנים אבין עד כמה הטבעונות קלה ופשוטה….

אז.. מה קשור הבלוג??

בא לי לכתוב על זה.

שתישאר עדות.

אני לא יודעת אם אעמוד באתגר ואין לי מושג מה יהיה בסופו אבל אני אשתדל לכתוב עליו בכל יום. 

אני אשמח אם תקראו ותשתפו,

תרגישו חופשי להעביר ביקורת או לפרגן,

תישארו יהיה קטעים.


תגובות

עוד מתכונים טעימים