ירקות העונה בהזמנה!

היוש,

היום הגיע משלוח ירקות טרי,

כפעמיים בחודש אני מזמינה סל ירקות שבועי. 

 מה שמשמח אותי בירקות טריים הוא שהם מקפידים על גידולים עונתיים.

זה כל כך הגיוני לאכול את מה שנמצא בשיאו בעונה הזו.

כאילו, אם זו לא עונת האבוקדו אז למה יש אבוקדו בסופר (ובמחיר מופקע)

ולמה למלפפונים יש טעם לוואי מריר ?

ובכלל איך יכול להיות שראשי שום מחזיקים מעמד חודש?.

אני מאוד אוהבת ירקות,

הם תמיד היו חלק עיקרי וחיוני בתזונה שלי (הם וסוכר לבן).

חוצמזה כשבכל שבועיים מגיע סל שמכיל מצרכים שונים,

זה מאוד מאתגר את החשיבה ואת תכניות הבישול השבועיות.

 המשלוח מגיע עד הבית ויש משלוחים בכל אזור הצפון והמרכז.

אני מקוררת מאוד כבר שבוע, בקושי נושמת, משתעלת  ומשתנקת

 וכשראיתי את הסל בפתח הבית כ"כ שמחתי!

מה יבריא אותי יותר ממרק ירקות עשיר וסמיך?.

קיבלתי שפע של ירוקים כמו: תרד ניו-זילנדי (יש דבר כזה..),

קייל, חסה, סלרי, רוקט ועוד סלק וקולורבי ועוד ועוד.

היות ומדובר בירקות טריים שנקטפו היום בבוקר,

יש להם ריח חריף של אדמה וטריות. 

עכשיו תקשיבו,

אני אחרונת המתנשאות,

ואני ממש לא חושבת שטבעונים צריכים להשתעבד גם לאורגני וגם למזונות "על".

אני אומרת- בחרת דרך תוודא שאתה צועד בה בבטחה,

אח"כ תתחיל להסתכל לצדדים.

בקיצור אותי לא תתפסו מנביטה חיטה

או קוצרת נבטוטים (איכס זה כמו לאכול שערות).

אבל הטעם של ירק טרי שנקטף זה עתה- באמת אין לזה תחליף.

 כל סופר שמכבד את עצמו מחזיק  מחלקה "ירוקה".

נראה לי שבדרך אל הטבעונות,

שווה להתעכב על טיב וטעם  של ירקות כי הם מרכיב קריטי בבישול הטבעוני.

אז נכון סל הירקות יוצא יקר יותר מירקות בסופר,

אבל הקניות בסופר מצטמצמות מאוד וגם כשהירקות ככ טעימים ומגוונים,

לא זורקים כלום לפח:).  


תגובות

עוד מתכונים טעימים