על איזה צד של הלחם אתם קמתם היום?

ובכן,

משימה מס 3 היא להכין כריך טעים.

כשמחליטים על טבעונות, צריך לעשות מחקר קטן, מעט ניסוי ותהייה (או טעייה).

חשוב למצוא תחליפים ראויים למוצרים שהם חלק משגרת יומינו.

בכל יום בשש השנים האחרונות אני לוקחת את אותו הכריך לעבודה: חמאה, גבינה צהובה, לחם כפרי.

כל יום, לא נמאס לי, לא בא לי לגוון.

ועכשיו, נלקחה ממני החמאה ואחותה הצהובה.

אז נכנסתי  לחנות טבע.

(איזה צירוף מילים כושל, איך הטבע יכול להיכנס לחנות?)

מצאתי ממרחים ורטבים וגם גבינות מן הצומח.

קניתי קצת מכל דבר.

נפלתי רק במוצר אחד שלדעתי היה לו טעם של קופסת פלסטיק משומשת.

כל שאר המוצרים היו נהדרים ואיתם אני מכינה כריכים ממש שווים.

אז הנה האתגר של היום:

sandwich challenge

 

פיתה מקמח מלא עם ממרח שום ופלפלים, המבורגר מן הצומח מוקרם בגבינה טבעונית.

(נשמע מחריד- אתם לא מבינים איזה טעים!).

וסלט סלק בצד שמכינים בשנייה.

(אחרי שמבשלים וחותכים לקוביות לתבל רק בשמן זית, צרור כוסברה וצנוברים קלויים- גן עדן!)

היום פגשתי חברה טובה.

נטליה, בחורה מהממת, חריפה וחדת לשון (גם סופר צעירה, בת 25!)

היא שאלה אותי 2 שאלות שהשאירו אותי עם המון חומר למחשבה.

אני ונטליה עובדות יחד כבר תקופה והיא מכירה אותי טוב.

היא לא מבינה למה אני טבעונית ועוד יותר לא מבינה למה אני כותבת בלוג.

אז לגבי הטבעונות- אני לא מנסה לשכנע אף אחד בצדקת דרכי.

אני באמת ובתמים לא מסוגלת לקחת חלק בתעשייה אלימה הזו הכרוכה באכילת בעלי חיים.

זה עושה לי לא טוב.

לגבי הבלוג- תכלס, לא מצאתי תשובה ראויה.

למה לחשוף את עצמי ככה בפני זרים? מה זה הדחף הזה?

אני חושבת שאני חושבת שאני כותבת טוב.

פשוט רציתי לכתוב.

וכשרוצים לכתוב רוצים שמישהו יקרא את זה.

אז נטליה חברתי, היא סובלת מפוביית הקדמה וחרדה מאוד לפרטיותה.

וזה ממש בסדר.

אני אמשיך ללרלר פה על טבעונות וחיות אחרות

 

 

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים