מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי

בראוניז שוקלדיים, רכים וטעימים על גבול השערורייתי במיוחד שמכינים אותם בחמש דקות.

הכנתי את הבראוניז האלה כבר לפני חודש.
כדי שחומר הנפץ השוקולדי הזה לא ישאר בבית, חילקתי בין אנשים טובים שהתנדבו לקבל.
למחרת קבלתי טלפון ומישהי מהצד השני נבחה:
"שתדעי לך שזה לא חוקי מה שעשית"
"מה??"
"את XXXX בת אלף XXXXX"
פרצתי בצחוק
"מה? מה עשיתי??"
"הם לא חוקיים הבראניז האלה. שמעת?? לא הייתי אתמול בערב בבית והבוקר טעמתי מהם"
והתחילה לברך אותי בכל ברכה אפשרית שקיימת בלקסיקון הקללות.

במצבים כאלה חברימים, אני מתרווחת, מוכנה לספוג כל עלבון, כי אני יודעת שהצליח לי לגמרי.
גם העובדה שיש לי חברות משוגעות מוסיפה לעניין  ולכן אני בכלל לא דואגת.
כמובן שאחרי שסיימה לקלקל ישר ביקשה מתכון.
"תחלמי. יהיה בסוויט דוּלי עוד שבוע"

עבר חודש. התקשרה השבוע.
"עבדת עלי מה?"
"על מה בדיוק את מדברת?"
"המתכון לבראוניז הלא חוקיים!!"

האמת, בכלל שכחתי מהם. הכנתי, צילמתי, העברתי למחשב והבראוניז נרדמו בשמירה.
טוב שחברות שלי מזכירות לי מה שאני מצליחה לשכוח.
בשבת הגיעו הילדים לצהרים ולא היו מתוקים בבית.
היו אבטיח ופירות כמובן אבל לא משהו שעשוי משוקולד.
תוך חמש דקות ערבבתי את המרכיבים ולתנור.
כשהם מעולפים מסלון אחרי כחצי שעה הגשתי את זה חם.
בדרך כלל צריך לתת לבראוניז להתקרר שיתגבשו, פה לא היה זמן.
עם גלידה ליד שהגשתי הפעם, קבלתי רק ברכות.

 

הבראוניז האלה מלאים בשוקולד,
הם רכים ונמסים ואכן מושחתים על גבול הלא חוקי.

בראוניז2

גם ההכנה שלהם שערורייתית.
זורקים הכל לקערה מערבבים
ולתנור.
שנתחיל? שניה!

נכון שאתם לא בטוחים אם זה באמת טעים? ווקשה(:
אלה תגובות שממלאות אותי אושר!

1 ווטאפ מהשכנה

בראוניזגל

מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי




מה צריך בשביל בראוניז לא חוקי?

3 ביצים
כוס סוכר
300 ג' שוקולד מריר – 2 עם 70% 1 לפחות 60%
200 ג' חמאה בטמפרטורת החדר (במקום חמאה אפשר כוס שמן)
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כוס קמח תופח – כוס חד פעמית חמה(לאפיה ללא גלוטן אפשר להשתמש בקמח קונדיטור)
הצעה- אבקת סוכר לקישוט

איך מכינים בראוניז לא חוקי?

גודל תבנית האפיהבינונית : 20X30
אפשר עם קערה ומזלג, אפשר עם קערה ומטרפה.
אני הכנתי במיקסר על מהירות בינונית.
שמים בקערת המיקסר חמאה, ביצים, סוכר ומקציפים עד לקבלת עיסה בהירה ואוורירית.
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר.
מוסיפים לקערת המקסר וממשיכים בהקצפה עוד דקה.
מוסיפים את אינסטנט הפודינג  ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר.
נשארה אבקה על הדפנות? לא משנה.
מוסיפים את הקמח ועוד שני סיבובים.
לא לערבב הרבה. עם מרית לאסוף הכל ולערבב עוד פעמיים וזהו.
בתבנית חד פעמית בינונית מרססים מעט שמן ויוצקים הבלילה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-30 דקות.
שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים באויר
ואל תתנו להם להתייבש בתנור.
חלום-חלום-חלום!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בראוניז1


תגובות

עוד מתכונים טעימים