חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים

טעמים פיקנטיים עדינים מתערבבים עם ירקות פריכים.

מתכון לחזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים, פורסם לראשונה בסלונה ביולי שנה שעברה.
בארוחת שישי הכין השפ מנה מנצחת עם חמאת בוטנים.
אצלנו אוהבים חמאת בוטנים בכל מצב, הילדים השתגעו עליה ואני פרסמתי את המתכון.
בבקשה:

בזמן האחרון הבישולים הם של אבא, הקינוחים כמובן של אמא ואבא מביא אותה במתכונים הורסים!

בארוחת שישי, אחרי שטעמו  חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים,
מלמולי ה”מהזה?? זה טעיםם” או “אבא, זה מעולה” נשמעו מכל עבר,  ידעתי שיש לי בשבילכם מתכון מנצח.
חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים.
ברור שלמחרת הוא הכין את אותה המנה שוב בשביל הצילומים וגם כי היתה דרישה מהקהל.

חזה עוף וירקות ברוטב חמאת בוטנים. פשוט מעולה!
טעמים פיקנטיים עדינים מתערבבים עם ירקות פריכים. אם תעבדו לפי ההוראות, חצי שעה והמנה מוכנה.

שקופית1

 חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים




מה צריך בשביל חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים

קילו חזה עוף מופשר – חתוך לקוביות
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס חלב קוקוס (מקופסת שימורים)
2 כפות שמן שומשום
3 כפות שמן קנולה
כפית קורנפלור
3 כפות חמאת בוטנים
כוס שעועית ירוקה
כוס פרחי ברוקולי

איך מכינים חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים?

מוזגים לכוס: רוטב סויה, חלב קוקוס, חמאת הבוטנים ולערבב עד לקבלת נוזל אחיד, אח”כ להוסיף הקורנפלור, לערבב ולהניח בצד.
לאדות את השעועית הירוקה ופרחי הברוקולי חמש דקות במים חמים ולהוציא, שיישארו טיפה פריכים.
בסיר עמוק לשים שמן שומשום ושמן קנולה ולהקפיץ את קוביות חזה העוף עד שמוכן.
להוסיף לסיר של העוף את הירקות, למזוג את הרוטב, לערבב, לבשל חמש דקות ואתם מסודרים.

אתם תהנו מאד!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים