עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים

עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים, רכה עסיסית מופלאה בטעמה

ככה זה כשאת לא טבעונית אמיתית.
רוצה לעשות משהו טוב ובמקום זה עושה בושות.
דבש זה לא טבעוני וחבל שלא ביררתי קודם.
לכן העוגה תיקרא עוגת דבש עם רסק תפוחים.
הכנתי אותה ללא ביצים והרסק משחק תפקיד חשוב בעוגה.

גם אני לעיתים שומעת את המילה "טבעוני" וכבר נשמע לי לא טעים.
ושלא יהיו אי הבנות. אני מאד. מאד מאד! מעריכה ומכבדת את הטבעונים.
זו החלטה לא פשוטה להחליט ואם הם עומדים בה – שיבורכו.
ראבק כשאני בדיאטה ואסור לי לאכול משהו כבר חולמת עליו כל הלילה.
כשלי אומרים אסור אני ישר חושבת איך לעקוף את המערכת(:
ולכן החלטתי להכין עוגת דבש עם רסק תפוחים.
הטבעונים האמיתיים יחליפו את הדבש בסילן ואני אשאר עם עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים.

יש לי אחיינית שהיא טבעונית והכנתי בשבילה בעבר מרנג טבעוני
הנה חלק מהתגובות שקבלתי

תגובות

חייבת להודות בפניכם בסוד, אני לא משתגעת על עוגות דבש.
לא מתחברת לטעם ולכן גם לא תמצאו אצלי עוגת דבש שאני הכנתי.
בזמנו הכנתי  עוגת דלעת ברוטב מייפל שמזכירה בטעמה עוגת דבש.

החלטתי השנה לנסות עוגת דבש אחרת.
הכנתי עוגה עם רסק תפוחים ללא ביצים.
חברימים, אני אולי לא אוהבת עוגת דבש אבל את העוגה הזו אהבתי מאד!
היא טעימה, רכה, עסיסית פשוט חלומית!

עוגת דבש טבעונית5

במקום הביצים השתמשתי ברסק תפוחים
מה שגרם לעוגה להיות עסיסית ורכה מהחלומות!
את העוגה כמובן מכינים בנוהל סוויט דוּלי
מה שאומר שמכינים בצ'יק צ'ק
אני הכנתי למשל במעבד מזון אפילו לא במיקסר.
אגב, אתם יכולים להכין אותה כבר מהיום.
ישבה אצלי במקרר שלושה ימים ובמבחן הטעימה
היתה אפילו יותר טעימה.

השמחה שלי היתה גדולה כשקבלתי הודעה ממעיין
שהכינה את העוגה כמאפינס לגן

עוגת דבש עם רסק תפוחים

עוגת דבש טבעונית4

עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים




סוויט טיפ:
אני בדרך כלל מודדת בכוס פעמית חמה.
הפעם מדדתי בגרמים על מנת שיהיה מדויק.
הכמות מתאימה לתבנית אינגלישקייק.
או כמאפינס לגן(:

מה צריך בשביל עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים?

170 ג' דבש – בערך3/4 כוס חד פעמית חמה
290 ג' רסק תפוחים – כוס חד פעמית חמה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח תופח

איך מכינים עוגת דבש עם רסק תפוחים ללא ביצים?

מערבבים הכל ביחד ובסוף מוסיפים הקמח.
או כמו שאני עשיתי:
שמתי במעבד מזון: דבש, רסק תפוחים, סוכר ושמן.
שני סיבובים במעבד מזון.
הוספתי הקמח עוד סיבוב ונ-ג-מ-ר.

בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
אחרי חצי שעה תבדקו אם הקיסם יוצא לח עם פירורים תסגרו התנור.
חברימים, העוגה מופלאה! תהנו!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 

 

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!


תגובות

עוד מתכונים טעימים