עוגיות נימוחות בפה

העוגיות הכי קַלוּלֶס שיש. שלושה מצרכים, חצאי שקדים והעוגיות מוכנות.

"מוּרמוּר, בואי נשחק במשחק הזכרון"
"קשה לי, תביאי משחק אחר"
"מוּרמוּר זה קַלוּלֶס. ממש קַלוּלֶס!"
"קַלוּלֶס?? מהזה קַלוּלֶס? אני לא מבינה"
הורגת אותי. הורגת אותי כשהיא מתחילה להמציא מילים.
פנתה לאמה,
"אמא תאמרי למורמור מה זה קלולס"
תאמרי!
מתאפקת לא להתנפל עליה ולאכול אותה אבל בסוף מוחצת אותה והיא צורחת
"אבאאא, תאמר למורמור שתפסיק כבר!"

עוגיות נמסות4

 

אז יש לנו מטבע לשון חדשה במשפחה – קַלוּלֶס.
וכן. העוגיות האלה הן הכי קַלוּלֶס שיש.
שלושה מצרכים מערבבים בקערה, מקשטים עם פרוסות שקדים, יוצרים עיגולים וזהו.
מאד מזכירות בטעמן את הקוּרָביה מי שמכיר
אבל אין בהן טחינה.
מאד דומות לעוגיות השבדיות שלי אבל פה השתמשתי בשמן,
כך שהעוגיות פרווה לגמרי
ומתאימות גם לאחרי הארוחה.
הן רכות, הן נימוחות הן נהדרות!
כמובן שמכינים אותן בנוהל סוויט דוּלי
שזה אומר קערה חומרים וצ'יק צ'ק הכנה.

עוגיות נמסות8

עוגיות נימוחות בפה




מה צריך בשביל עוגיות נימוחות בפה?

500 ג' קמח תופח
1 כוס שמן
150 ג' אבקת סוכר
שקדים מולבנים פרוסים – לא חייבים.

איך מכינים עוגיות נמוחות בפה?
ממש קַלוּלֶס!

שמים כל החומרים בקערה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים עיגולים מהבצק ומשטחים לעיגול.
בתבנית אפיה משומנת מניחים את העיגולים ברווחים אחד מהשני.
מעל כל עיגול מניחים פרוסת שקד מלובן.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים גג 12 דקות.
שימו לב שלא ישרפו.
מוציאים מהתנור ונותנים להן להתקרר לפני שמעבירים אותן לקופסה.
הן עדינות מאד.
נשמרות בחוץ אפילו שבוע, אם יחזיקו מעמד(:

חתימה טובה!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY   תודה!

עוגיות נמסות2


תגובות

עוד מתכונים טעימים