פשטידת בטטה וגבינות נפלאה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות,
צירפתי סיפור שקרה לי כשהייתי בתור לבדיקה.
ישבתי בחדר המתנה בתור לבדיקה ומולי שני אנשים מבוגרים.
הוא בטוח מעל שבעים עם שיער לבן, מכנסיים קצרים וסנדלי שורש, היא נראית לי פחות או יותר בגילו.
הפנים שלי תקועות כמובן בנייד שאף אחד לא יפנה אלי.
הבן אדם סיפר שאשתו נפטרה והוא התחתן עם העובדת הזרה של אשתו.
המשפט האחרון שלו היה
"היא גם לא צעירה היא מעל חמישים ואמרה כן. "
בדיוק הגיע תורי.
קמתי עם חיוך על השפתיים וידעתי, ידעתי שאני חייבת להביא לכם את הסיפור הזה,
מילא עובדת זרה, מילא חפר עם הסיפורים חצי שעה במוח אבל – "היא לא צעירה היא מעל חמישים?!"
בוא נספר לו ש היום חמישים זה השלושים החדש. חוצפן!
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מתכון לפשטידת בטטה וגבינות נפלאה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות
שמתאימה גם למי שלא צעירה והיא בת חמישים
את עיגולי הבטטה מסדרים בתבנית בצורת מניפה
ובין השכבות יוצקים את שכבת הרטובים.
פשטידה טעימה-טעימה.
אצלנו מאד אוהבים בטטות בכל הסוגים
צ'יפסים אפויים של בטטה מככבים כמעט מדי שישי על השולחן
כי אוכלים אותם כמו חטיף והם נפלאים
המתכון פה: צי'פסים אפויים של בטטה
אבל אנחנו בענייני פשטידת בטטה עם גבינות
שתתאים לכם בול לארוחת הערב היום.
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לפשטידות הכל כאן
מתכונים לפשטידות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ובפינתנו איך אתן משמחות את ליבי ושולחות לי תמונות של הפשטידה ווקשה
פשטידת בטטה וגבינות נפלאה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות
סוויט טיפ:
את הפשטידה אופים בתבנית בינונית חד פעמית 20X30
מה צריך בשביל פשטידת בטטה וגבינות נפלאה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות?
3 בטטות בינוניות קלופות ופרוסות לפרוסות.
2 ביצים
1 קופסה קוטג' 5% – 250 גרם
1 קופסה שמנת מתוקה – 250 מ'
1 כוס חלב
250 גרם גבינה מלוחה
איך מכינים מפשטידת בטטה וגבינות נפלאה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות?
את הבטטות מקלפים ופורסים לפרוסות דקות – אבל ממש דקות.
את כל יתר מוצרי החלב עם הביצים מערבבים ביחד.
מוסיפים לקערת מוצרי החלב את הבטטות ומערבבים.
משמנים תבנית ומסדרים את הבטטות אחת אחרי השניה בצורת מניפה או עיגול אחרי עיגול.
מעל לכל שכבה עם מצקת מרק להוסיף מהתערובת הנוזלית.
לעיתים אני מפזרת מעל שני אגרופים של גבינה צהובה מרוסקת – הפעם לא עשיתי את זה.
בתנור שחומם מראש מכניסים לכ-50 דקות או עד שפשטידת הבטטה משחימה מעל.
טעים – טעים!