תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים. חלום! לגזור ולשמור.

והגיע הזמן שתראו איך מכינים את זה בדיוק והכנתי לכם סרטון.
הבהרה – אני בדרך כלל לא משתמשת בתבנית חד פעמית אבל פה היא פשוט עושה את העבודה!
המגע של תפוחי האדמה עם התבנית חורך את התחתית וזה יוצר את הקריספיות שלמטה.
היידה חסל דיבורים הנה הסרטון

אם יש מתכון שהפתיע אותי, זה המתכון – תפוחי אדמה בתנור.

אני שסוויט הוא שמי הראשי וחולמת איזה עוגה אני הולכת לרקוח עוד שניה, באו תפוחי אדמה בתנור ועשו לי ביצ'פר.
המתכון הכי נקרא שלי עם מאות שיתופים וצפיה של מעל 30,000 איש.
טעות! כתבתי שלושים אלף עד שהגעתי לסוף השנה ועשיתי סקירה.
מעל 50,000 צפיות מוכחות, תיקון אחרי פסח/אפריל 15 – 80,000 !
אתמול, 21.12.15 – פרסמתי את המתכון ושמחה לבשר לכם שביומיים היו מעל 70,000 צפיות במתכון.
מודיעה רשמית שמפסיקה לספור ולהודיע חד משמעית – המתכון הזה הוא שוס!
כמובן לא כולל רשתות חברתיות אחרות שעליהן אין לי סטסטיקה. לא יודעת מה אתכם, אני מרגישה כבוד!!

מאז שפורסם המתכון כמעט כל מי שאני פוגשת, מספר לי שהוא הכין את תפוחי אדמה בתנור.
זה ברור כי במתכון הזה אין פספוסים.
את דרך הכנת תפוחי אדמה בתנור תוכלו לראות במתכון.
חייבת להודות שלעיתים אני שוקלת להחליף את התמונה הראשית אבל בגלל שהיא כל כך מזוהה עם המתכון אין לי אומץ.

בבקשה, הפוסט המדובר.

.זה התחיל ביום שישי כששלחתי הודעה תמימה לבתי.
“אתם באים לארוחת ערב?”
קבלו את התשובה

trtt

אתם מבינים.

לא משנה שאני סוויט, לא משנה שבטוח יחכה להם איזה קינוח מדהים (תמיד צניעות היה הצד החזק שלי ) זה מה שמעניין!

אז כן. אבא הכין  תפוחי אדמה בתנור.
תפוחי אדמה ההורסים שלו ועכשיו מגלה לכם שחור על גבי הבלוג את המתכון המופלא.

המתכון פורסם לראשונה בסלונה ותוכלו להתרשם מהתגובות של האנשים כמה אהבו.

מאז פורסם  המתכון בעוד מדיות חברתיות,עוד פעם בסלונה ויש אפילו תמונות מאנשים שהכינו. תהנו(:

11  55

ובמסגרת פינתנו תראו איך אני שמחה כשאתם נהנים – ווקשה:

 

avigaail

תפוחי אדמה

תפוחי אדמה בתנור




סוויט טיפ:
הטריק  בהכנתם של תפוחי אדמה בתנור, היא צורת הצליה שלהם.
כמו בתמונה, לחתוך לחצי ולשים את תפוח האדמה עם הפנים למטה, ככה החום יצרוב את תחתית ויתן להם קריספיות נהדרת.
שואלים אותי עם איזה תפוחי אדמה להשתמש. אפשר לבנים, אפשר אדומים רק רצוי שיהיו בגודל בינוני.

שקופית1

מה צריך בשביל תפוחי אדמה בתנור?
כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
כפית בזילקום יבש
כפית אורגנו יבש
רבע כפית מלח
עלי טימין

איך מכינים תפוחי אדמה בתנור?
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בכוס השמן את כל התבלינים.
בשליש מהכמות משמנים תבנית ומניחים את תפוחי האדמה עם החלק הרחב על התבנית, על מנת שהחום יצרוב את תפוחי האדמה.
מפזרים מעל עלי טימין.
ביתרת השמן, מורחים את תפוחי האדמה מעל.
מכניסים התבנית לתנור לעשר דקות ב-200 מעלות, מורידים ל -160 מעלות שעה-שעה וחצי עד שתפוחי האדמה משחימים.
ואז, כמגישים אותם, הם הכי אוהבים את השרופים. גם אתם תאהבו אני מבטיחה.

בתאבון!

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים