מתכונים

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים. חלום! לגזור ולשמור.

שתף
הדפסה
תפוחי אדמה בתנור
מה צריך

כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
כפית בזילקום יבש
כפית אורגנו יבש
רבע כפית מלח
עלי טימין

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
הטריק  בהכנתם של תפוחי אדמה בתנור, היא צורת הצליה שלהם.
כמו בתמונה, לחתוך לחצי ולשים את תפוח האדמה עם הפנים למטה,
ככה החום יצרוב את תחתית ויתן להם קריספיות נהדרת.
שואלים אותי עם איזה תפוחי אדמה להשתמש. אפשר לבנים, אפשר אדומים רק רצוי שיהיו בגודל בינוני.

תפוחי אדמה בתנור

מה צריך

כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
כפית בזילקום יבש
כפית אורגנו יבש
רבע כפית מלח
עלי טימין

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
הטריק  בהכנתם של תפוחי אדמה בתנור, היא צורת הצליה שלהם.
כמו בתמונה, לחתוך לחצי ולשים את תפוח האדמה עם הפנים למטה,
ככה החום יצרוב את תחתית ויתן להם קריספיות נהדרת.
שואלים אותי עם איזה תפוחי אדמה להשתמש. אפשר לבנים, אפשר אדומים רק רצוי שיהיו בגודל בינוני.

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור המתכון הכי נצפה באתר ושהעלה אותי על המפה.
הגיע הזמן שתראו איך מכינים תפוח אדמה בתנור, תפוחי אדמה קריספיים בתנור בדיוק, והכנתי לכם סרטון.
הבהרה – אני בדרך כלל לא משתמשת בתבנית חד פעמית אבל פה היא פשוט עושה את העבודה!

המגע של תפוחי האדמה עם התבנית חורך את התחתית וזה יוצר תפוחי אדמה קריספיים,
תפוח אדמה בתנור קריספי
. חלום!
היידה חסל דיבורים הנה הסרטון איך מכינים את תפוחי האדמה.

אם יש מתכון שהפתיע אותי, זשהמתכון הקל הזה – תפוחי אדמה קריספיים, תפוחי אדמה קריספיים בתנור!

אני שסוויט הוא שמי הראשי וחולמת איזה עוגה אני הולכת לרקוח עוד שניה, באו תפוחי האדמה ועשו לי ביצ'פר.
המתכון הכי נקרא שלי עם מאות שיתופים בכל הרשתות החברתיות.
המתכון הזה הוא שוס!
לא יודעת מה אתכם, אני מרגישה כבוד!! מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור!

מאז שפורסם המתכון כמעט כל מי שאני פוגשת, מספר לי שלמדו דרכי, איך להכין תפוחי אדמה קריספיים בתנור.
והטריק הוא, תפוחי אדמה עם קליפה בתנור.  
זה ברור כי במתכון הזה אין פספוסים.
את דרך הכנת המתכון תוכלו לראות במתכון.
חייבת להודות שלעיתים אני שוקלת להחליף את התמונה הראשית אבל בגלל שהיא כל כך מזוהה עם המתכון אין לי אומץ.

בבקשה, הפוסט המדובר, תפוחי אדמה אפויים בתנור, ולא סתם אלא, תפוח אדמה קריספי בתנור.

.זה התחיל ביום שישי כששלחתי הודעה תמימה לבתי.
“אתם באים לארוחת ערב?”
קבלו את התשובה

תפוחי אדמה בתנור

אתם מבינים.

לא משנה שאני סוויט, לא משנה שבטוח יחכה להם איזה קינוח מדהים (תמיד צניעות היה הצד החזק שלי ) זה מה שמעניין!

אז כן. אבא הכין את תפוחי האדמה האהובים עליכם.
תפוחי אדמה ההורסים שלו ועכשיו מגלה לכם שחור על גבי הבלוג את המתכון המופלא.

המתכון פורסם לראשונה בסלונה ותוכלו להתרשם מהתגובות של האנשים כמה אהבו.

מאז פורסם  המתכון בעוד מדיות חברתיות,עוד פעם בסלונה ויש אפילו תמונות מאנשים שהכינו. תהנו(:

תפוחי אדמה בתנור   תפוחי אדמה בתנור

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

אם אתם מחפשים מתכונים נוספים לתפוחי אדמה הכל כאן
מתכונים לתפוחי אדמה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ובמסגרת פינתנו תראו איך אני שמחה כשאתם נהנים – ווקשה:

 

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

 


 

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

סוויט דולי
תפוחי אדמה בתנור קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים. חלום!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 50 minutes
Course מתכונים לירקות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • רבע כפית מלח
  • 2 עלי טימין

Instructions
 

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מערבבים בכוס השמן את כל התבלינים.
  • בשליש מהכמות משמנים תבנית ומניחים את תפוחי האדמה עם החלק הרחב על התבנית, על מנת שהחום יצרוב את תפוחי האדמה.
  • מפזרים מעל עלי טימין.
  • ביתרת השמן, מורחים את תפוחי האדמה מעל.
  • מכניסים התבנית לתנור לעשר דקות ב-200 מעלות, מורידים ל -160 מעלות שעה-שעה וחצי עד שתפוחי האדמה משחימים. ואז, כמגישים אותם, הם הכי אוהבים את השרופים. גם אתם תאהבו אני מבטיחה.
  • בתאבון!
Keyword תפוחי אדמה בתנור

מה צריך לתפוחי אדמה בתנור?

כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
כפית בזילקום יבש
כפית אורגנו יבש
רבע כפית מלח
עלי טימין

איך מכינים התפוחי אדמה בתנור?

מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בכוס השמן את כל התבלינים.
בשליש מהכמות משמנים תבנית ומניחים את תפוחי האדמה עם החלק הרחב על התבנית, על מנת שהחום יצרוב את תפוחי האדמה.
מפזרים מעל עלי טימין.
ביתרת השמן, מורחים את תפוחי האדמה מעל.
מכניסים התבנית לתנור לעשר דקות ב-200 מעלות, מורידים ל -160 מעלות שעה-שעה וחצי עד שתפוחי האדמה משחימים.
ואז, כמגישים אותם, הם הכי אוהבים את השרופים. גם אתם תאהבו אני מבטיחה.

בתאבון!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים