פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר

זורקים למעבד מזון את הירקות שנשארו במקרר ומכינים פשטידה. ויש גם גירסה טבעונית.

אני לא דיאטיקנית מומחית אבל אין ספק שהפשטידה הזו היא כלום קלוריות וטעימה להפליא.
פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר כשמה כן היא.
פותחים את המקרר, רואים איזה ירקות צריך להעיף
ואכן מעיפים למעבד מזון.
אם אין לכם מעבד מזון, תגררו במגרדת, תקצצו דק,
מוסיפים ביצים, מלח פלפל ומעט קמח
ויש לכם פשטידה נהדרת.

פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר

אחרי שהכנתי את הפשטידה הכנתי גם נוסח טבעוני.
לתערובת הירקות הוספתי בורגול במקום קמח וטחינה במקום ביצים.
הדעות לגבי הטעם היו חלוקות.
הגדולה לא אהבה את טעם הבורגול,
האמצעית התלהבה מאד מהבורגול.
לפשטידת הירקות עם הבורגול היה טעם מיוחד, שונה
גם אני מאד אהבתי.

פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר

אתם תבחרו מה אתם מעדיפים.

פשטידת ירקות מה שנשאר במקררפשטידת ירקות מה שנשאר במקרר




מה צריך ואיך מכינים פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר?

3 כוסות חד פעמי חם – תערובת ירקות קצוצים דק
אני השתמשתי:
קישואים, גזר, כרובית, כרוב לבן, פטרוזיליה ודלעת
שמתי הכל במעבד מזון.
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
מלח ופלפל לפי הטעם.

מערבבים את הירקות עם הביצים, מלח פלפל ובסוף הקמח לתערובת אחידה.
משמנים תבנית, יוצקים הבלילה ובתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
אופים בתבנית בינונית כ-40-50 דקות.

בנוסח טבעוני:
לכוסות הירקות מוסיפים כוס בורגול שהושרה קודם במים חמים ותפח.
3 כפות טחינה גולמית.
משמנים תבנית, יוצקים הבלילה ובתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
אופים בתבנית בינונית כ-40-50 דקות.

רק טוב חברימים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים