סלט דלעת עם נבטי חמניה

הדלעת בסלט היא טבעית מה שהופך את הסלט בנגיסות לקריספי וטעים

אחרי החגים היה היה ביום שלישי והופ הגיע שבוע חדש.
שלושה ימים של התברברויות עם עצמנו, ימים לא שקטים, מדינה גועשת,
אבל היום מתחיל שבוע חדש וזה יום ראשון של  אחרי החגים.
זהו. הפעם באמת נגמרו התירוצים.
ננסה לחזור לשגרה עם נוהל בריאות של יום ראשון,
ובשביל זה הבאתי לכם סלט דלעת.
ב-100 גרם דלעת 26 קלוריות. פנטסטי!
לכו תנשנשו דלעת כרצונכם והלב רגוע כי אנחנו בדרך הבריאותית.

סלט דלעת עם נבטי חמניה הוא סלט מפתיע בטעמו.
כשהגשתי אותו בפעם הראשונה האנשים היו בטוחים שמדובר בגזר.

הדלעת מוגשת במצבה הטבעי ללא בישול.
לוקחים חתיכת דלעת, לא מבשלים וחותכים לגפרורים.
הטעם שלה נהדר!

בגלל שהיא לא מבושלת, בנגיסות היא קריספית.
בערבוב עם יתר המרכיבים, הסלט הזה הוא מאסט אצלנו, במיוחד בגלל הצבעונות שבו, כמעט בכל ארוחה חגיגית.

בימים אלה מסתובבת האמצעית היפה שלי בארצות הברית ומכיוון שעוד מעט חוגגים שם את האלוהין,
אני מקבלת תמונות נהדרות של דלעת.

דלעת1 דלעת2

ולכן כל שנותר הוא להכין את הסלט הנהדר הזה. שקופית7סלט דלעת עם נבטי חמניה.




מה צריך בשביל סלט דלעת עם נבטי חמניה?

500 ג’ דלעת
קופסת נבטי חמניה
4 כפות גרעיני חמניה ודלעת מעורב – אם יש ג’עלה עוד יותר טוב
כף שמן זית
חצי לימון סחוט
רבע כפית מלח או אפילו פחות

איך מכינים סלט דלעת עם נבטי חמניה?

את הדלעת מגרדים במגרדת לגפרורים או חותכים עם סכין לפסים דקים-דקים.
מוסיפים את נבטי החמניה, שמן, לימון ומלח, את גרעיני הדלעת והחמניה מערבבים ומגישים.

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

שקופית4


תגובות

עוד מתכונים טעימים