איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד

קציצות בשר עם מנגולד מופלאות בטעמן, גירסת העצלנים לעלי מנגולד ממולאים בבשר

שתף
הדפסה
איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד
מה צריך

1 קילו בשר טחון

1 קילו בשר טחון
2 ביצים
3-4 שיני שום טחונות
חופן פטרוזיליה קצוץ
12 עלי מנגולד שטופים וקצוצים דק
חצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

לרוטב – אם רוצים
1 בצל קצוץ
שום פרוס שן אחת או שתיים לפי הטעם
15-12 עלי מנגולד קצוצים
1/2 כוס מיץ לימון
1 כוס מים
מלח

מה צריך

1 קילו בשר טחון

1 קילו בשר טחון
2 ביצים
3-4 שיני שום טחונות
חופן פטרוזיליה קצוץ
12 עלי מנגולד שטופים וקצוצים דק
חצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

לרוטב – אם רוצים
1 בצל קצוץ
שום פרוס שן אחת או שתיים לפי הטעם
15-12 עלי מנגולד קצוצים
1/2 כוס מיץ לימון
1 כוס מים
מלח

איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד

איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד הוא מתכון נפלא.
אחותי ואני יושבות במסעדה ומזמינות.
מאז שאחותי רזתה חייבת להודות לא כיף לאכול איתה.
כל מנה בודקת מה יש, כמה קלוריות, אם זה מטוגן, אם זה מבושל – ת'כלס משגעת את השכל.
טוב, בסדר היא צודקת וגם אני מאד. מאד חח משתדלת,
אבל לא פלא שהיא מצליחה להחזיק במשקל אפס שלה ואני לא.
בקיצור, יושבות ומזמינות.
ההיא עוברת על המנות, מחפשת מה יהיה לה הכי שווה ונפלה על קיש מנגולד.
אמרה תאכל את הבאמצע של הקיש וככה לא תבזבז קלוריות על הבצק.
סבבה. לכי על זה אחותי. הגיע הקיש.
לא מדברים כרגע על מה שאני הזמנתי.
חותכת ביס מהקיש, מכניסה לפה, מניחה המזלג ואומרת: "נִי פורָה אוּנָה קָלֶגָ'ה הקיש הזה לעומת מה שאת מכינה"
אני יושבת עם מנת האלפיים קלוריות שלי ופורצת בצחוק
"היה שווה לקחת אותך למסעדה רק בגלל המשפט הזה".
אמא שלי נהגה לתבל משפטים/ניבים בספרדית בדיבור שלה ואחותי מדייקת כמוה.
נִי פורָה אוּנָה קָלֶגָ'ה – זהו משפט בספרדית שאמא שלי נהגה לומר כשמשווים דבר לדבר.
קָלֶגָ'ה -זהו שביל בספרדית והתרגום המילולי – זה לא ,באותו השביל, עם האוכל שלך.
המשמעות המילולית של המשפט – אין מה להשוות לעומת מה שאת מכינה.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד

מתכון לעלי מנגולד ממולאים בבשר – תבשיל חלומי עם סרטון הכנה תמצאו כאן – עלי מנגולד ממולאים בבשר

אז לא אתן לכם מתכון לקיש מנגולד אבל בהחלט יהיה פה מתכון לקציצות בשר עם מנגולד.
אנחנו מאד אוהבים מנגולד ובדרך כלל בחגים
אני מכינה עלי מנגולד ממולאים בבשר.
גירסת הקציצות עם עלי המנגולד שמעורבבים ביחד,
זו הגירסה המהירה, לעצלנים
שמביאה את המנגולד לקציצות
שמקבלות טעם נהדר.

לעוד מתכונים טעימים עם מנגולד לחצו כאן – מתכונים עם מנגולד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד

קציצות בשר עם מנגולד

 

מה צריך בשביל קציצות בשר עם מנגולד?

1 קילו בשר טחון
2 ביצים
3-4 שיני שום טחונות
חופן פטרוזיליה קצוץ
12 עלי מנגולד שטופים וקצוצים דק
חצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

לרוטב – אם רוצים
1 בצל קצוץ
שום פרוס שן אחת או שתיים לפי הטעם
15-12 עלי מנגולד קצוצים
1/2 כוס מיץ לימון
1 כוס מים
מלח

איך מכינים קציצות בשר עם מנגולד?
שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים דק דק.
אפשר לקצוץ במעבד מזון ואפשר גם עם סכין.
מערבבים את הבשר עם הביצים, התבלינים, פירורי הלחם.
מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים לתערובת הבשר ומערבבים הכל ביחד.
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עמוק.
אם תרצו אפשר להכין רוטב נהדר לקציצות גם עם מנגולד.
מטגנים בצל אחד במעט שמן.
מוסיפים פרוסות שום לבצל ומטגנים הכל ביחד.
אחרי שהבצל התאדה ושינה צבעו לשקוף, מוסיפים עוד כ15-12 עלי מנגולד קצוצים לתערובת הבצל ומערבבים.
מוסיפים כחצי כוס מיץ לימון מעט מלח ובערך כוס מים , מערבבים,
מוסיפים הקציצות לתערובת ומבשלים הכל ביחד עוד כחצי שעה. תענוג צרוף!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

mangold2

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים