גיבץ' מתכון לירקות מבושלים

מתכון גיבץ תבשיל ירקות ירקות מבושלים ברוטב עגבניות חלומי!

שתף
הדפסה
גיבץ' - תבשיל ירקות
מה צריך

1 בצל קצוץ לריבועים
2-3כפות שמן
1 חציל חתוך לריבועים
2 עגבניות גדולות חתוכות לריבועים
3 קישואים בינונים חתוכים לריבועים
2 תפוח אדמה חתוך לריבועים
2 עלי סלרי
2-3 שיני שום חתוכים לפרוסות
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים

מה צריך

1 בצל קצוץ לריבועים
2-3כפות שמן
1 חציל חתוך לריבועים
2 עגבניות גדולות חתוכות לריבועים
3 קישואים בינונים חתוכים לריבועים
2 תפוח אדמה חתוך לריבועים
2 עלי סלרי
2-3 שיני שום חתוכים לפרוסות
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים

גיבץ' - תבשיל ירקות

 

גיבץ' מתכון לירקות מבושלים, בטעם של פעם נולד בווטצ'אפ המשפחתי.
חיים שלמים מתנהלים בווטצ'אפים המשפחתיים.
בטוח שבכל המשפחות אותו דבר והגיבץ שבתמונה יספר לכם סיפור משפחתי.
אגב, המשפחה שלי בטוח תהרוג אותי שככה אני חושפת את הסיפורים שלנו,
אבל יום ראשון הגיע, נוהל בריאות חייב להימשך ותבשיל הגיבץ' מעולה לנוהל.
אפשר לקרא לזה גם, תבשיל חצילים קישואים תפוחי אדמה ברוטב אדום.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו65 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

במשך שנים נהגה אמא שלי להכין את הגיווץ'. גיבץ ירקות, ירקות מבושלים.
ירקות חתוכים שזורקים בסיר, מבושלים עם רסק עגבניות עד שהירקות הופכים רכים-רכים,
והתבשיל מוגש עם אורז לבן ליד. ירקות מבושלים ברוטב, תבשיל ירקות מבושלים עם רוטב עגבניות.
תכלס גיבץ' נשמע ממש לא להיט, אבל עם לחם שטובלים ברוטב זה טעים אש.

החצילים שמתרככים עם העגבניות והתבלינים, לא יודעת מה אתכם אני מתה על זה.
זה אולי לא נראה מי יודע מה אבל ממש טעים!
חברה שלי אמרה לי, זה כמו מתכון גיבץ רומני, חברה אחרת אמרה זה גיבץ בולגרי, או גיבץ הונגרי,
מה זה משנה מאיפה, גיבץ זה תענוג!
האמת שכל פעם אני מכינה עם הירקות שיש בבית. פעם עם קישואים וגזר, גיבץ חצילים ופלפלים,
פעם מוסיפה חצילים, כל השאריות שיש – הולכים למתכון גיבץ.

מצחיק שדברים מובנים מאליו לנו לא ידועים לילדים שלנו והנה הסיפור מהווטאפ.

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

האחיינית שלי שגרה במיאמי, עברה לחיי טבעונות והתלוננה על שקשוקת החצילים שלי.
העתקי וטצ'אפים יספרו לכם את הסיפור כולו.

גיבץ' תבשיל ירקות מבושל בטעם של פעם גיבץ' של סוויט דולי

אחותי מצילה את המצב עונה לה:

גיבץ' - תבשיל ירקות

כעבור כמה שעות מגיעה התמונה

גיבץ' - תבשיל ירקות

אם אתם רוצים עוד מתכונים טבעונים צמחוניים תמצאו כאן – מתכונים לטבעוני צמחוני

ועוד מתכונים לירקות כאן – מתכונים לירקות
בינתיים אני הכנתי את הגיבץ' וגם שמתי תמונות חדשות.
הגיבץ' מתאים במיוחד לאכילה עם אורז כמו שסיפרתי לכם, מתכון תמצאו פה –
מתכון לאורז אחד אחד

גיבץ' - תבשיל ירקות של סוויט דולי

מתכונים לתוספות תמצאו כאן
מתכונים לתוספות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

גיבץ' - תבשיל ירקות

גיבץ' מתכון לירקות מבושלים

 


גיבץ' - תבשיל ירקות

גיבץ' מתכון לירקות מבושלים

סוויט דולי
גיבץ' תבשיל לירקות מבושלים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לירקות
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 1 בצל קצוץ לריבועים
  • 3 כפות שמן
  • 1 חציל חתוך לריבועים
  • 2 עגבניות חתוכות לריבועים
  • 3 קישואים חתוכים לריבועים
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
  • 2 עלי סלרי
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס מים

Instructions
 

  • שמים בסיר את השמן והבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
  • מוסיפים את החצילים ומטגנים קלות.
  • מוסיפים את העגבניות, קישואים, תפוחי אדמה לסיר ומערבבים הכל ביחד.
  • מוסיפים את המים, רסק העגבניות, שיני השום ומוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
  • מביאים לרתיחה, לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכהלאט-לאט
  • מבשלים כשעה עד שהירקות מתרככים. בתיאבון
Keyword גיבץ' מתכון לירקות מבושלים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים