סלט אספרגוס ופטריות

פטריות שמפניות ופורטבלו עם אספרגוס

האספרגוס מבחינתי ירק מאד אקזוטי וטעים. העלים הארוכים שלו כל כך אלגנטים.

את האספרגוס אפשר לאכול טרי ואפשר לחלוט במים רותחים עשר דקות. זה מה שעשיתי בסלט הזה.

 

 

סלט אספרגוס ופטריות




מה צריך?

צרור אספרגוס (כעשר יחידות)

קופסת פטריות שמפניון

קופסת פטריות פורטבלו

3 כפות שמן זית

מיץ לימון מחצי לימון סחוט

רבע כפית מלח

איך מכינים?

חולטים אספרגוס כעשר דקות במים רותחים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד להתקרר.
חותכים האספרגוס לארבעה חלקים, מוסיפים פרוסות פטריות פורטבלו ופטריות שמפניון.
מתבלים ומערבבים.

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים