איך מכינים סלט ברוקלי קולורבי וגזר

סלט של כלום ושום דבר טעים-טעים שאפשר לאכול כמה שרוצים

מאז שגזרתי על עצמי תענית דיאטה אני מסתובבת בין מדפי הסופרמרקט ומחפשת איזה ירקות לאכול.
אני, שלא נגעתי בקישואים קונה אותם כאילו אין מחר.
כרוב ירוק הפך לחבר קבע במקרר ועם הכרובית התחלתי לטפח איתה ידידות צמודה. עד הרגע שהיא מתחסלת.
את הכרובית אני שוטפת, מפזרת לפרחים, כפית שמן זית מלח פלפל מערבבת הכל ביחד ולתנור.
היא יוצאת רכה נפלאה ואני מנשנשת אותה בהנאה רבה.
אתמול מהכרוב הירוק הכנתי מרק. כרוב שלם עם שלושה גזרים מים מלח, 2 כפות רסק עגבניות ויש גם מרק לצהרים.
ככה נפרדתי מחמישה קילוגרמים. ביי-ביי חמש, עשר תתכוננו תכף אתם עפים גם!
ואל תשאלו איך עשיתי את זה. זה הכל בראש. הכל.
הסוויטץ' הזה שמחזיר את הפרופורציות,
הזמן שמתקתק ומזכיר לי שאוטו-טו צריך להיות יפים בתמונות, עושים את העבודה.

הברוקולי, הקולורבי והגזר זכו ליחס מועדף, הם הפכו לסלט.
את החיתוך עשיתי עם המכשיר הזה
אם אין לכם אתם יכולים לקצוץ דק ואתם מסודרים.
סלט כלום ושוםדבר אני קוראת לסלט אה-מה-מה טעים.
סלט ברוקלי קולורבי וגזרסלט ברוקלי קולורבי וגזר




מה צריך בשביל סלט ברוקלי קולורבי וגזר?

2 קולורבי – מקולף וחתוך לגפרורים
3 גזרים – קלופים וחתוכים דק דק
1 כוס מלאה בפרחי ברוקולי
מלח לפי הטעם
2 כפיות מיץ לימון סחוט
3 כפות שמן זית

איך מכינים סלט ברוקלי קולורבי וגזר?

מערבבים את הקולורבי, גזר וברוקולי ומתבלים בשמן זית מלח ולימון.
כמה פשוט ככה טעים.
בתיאבון!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

סלט ברוקלי קולורבי וגזר


תגובות

עוד מתכונים טעימים