איך מכינים סלט ברוקלי קולורבי וגזר הוא סלט טעים שנולד בגלל אילוצים.
מאז שגזרתי על עצמי תענית דיאטה אני מסתובבת בין מדפי הסופרמרקט ומחפשת איזה ירקות לאכול.
אני, שלא נגעתי בקישואים קונה אותם כאילו אין מחר.
כרוב ירוק הפך לחבר קבע במקרר ועם הכרובית התחלתי לטפח איתה ידידות צמודה. עד הרגע שהיא מתחסלת.
את הכרובית אני שוטפת, מפזרת לפרחים, כפית שמן זית מלח פלפל מערבבת הכל ביחד ולתנור.
היא יוצאת רכה נפלאה ואני מנשנשת אותה בהנאה רבה.
אתמול מהכרוב הירוק הכנתי מרק. כרוב שלם עם שלושה גזרים מים מלח, 2 כפות רסק עגבניות ויש גם מרק לצהרים.
ככה נפרדתי מחמישה קילוגרמים. ביי-ביי חמש, עשר תתכוננו תכף אתם עפים גם!
ואל תשאלו איך עשיתי את זה. זה הכל בראש. הכל.
הסוויטץ' הזה שמחזיר את הפרופורציות,
הזמן שמתקתק ומזכיר לי שאוטו-טו צריך להיות יפים בתמונות, עושים את העבודה.
הברוקולי, הקולורבי והגזר זכו ליחס מועדף, הם הפכו לסלט.
עוד מתכונים לסלטים טעימים תמצאו כאן – מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט כלום ושוםדבר אני קוראת לסלט אה-מה-מה טעים.
סלט ברוקלי קולורבי וגזר
מה צריך בשביל סלט ברוקלי קולורבי וגזר?
2 קולורבי – מקולף וחתוך לגפרורים
3 גזרים – קלופים וחתוכים דק דק
1 כוס מלאה בפרחי ברוקולי
מלח לפי הטעם
2 כפיות מיץ לימון סחוט
3 כפות שמן זית
איך מכינים סלט ברוקלי קולורבי וגזר?
מערבבים את הקולורבי, גזר וברוקולי ומתבלים בשמן זית מלח ולימון.
כמה פשוט ככה טעים.
בתיאבון!