איך מכינים מרק ברוקלי עם גזר

מרק עם כלום קלוריות טעים טעים ומתאים לכל שעות היום

במסגרת תוכניתנו מה אוכלים היום או
איך אני מעבירה את היום באכילת ירקות ומנסה לא להיות רעבה,
פתחתי את המקרר והסתכלתי מה יש לצהרים.
כי מה שהכי חשוב בתוכנית ההרזיה – זה התכנון.
כשפותחים את המקרר ומתים מרעב – חמודה, לתקוע פיתה עם חומוס זה לא חכמה,
צריך שיהיו דברים שפויים שאפשר לאכול.
דברים שאוכלים אותם ומרגישים עם כל ביס שאנחנו נעשים רזים.
נשאר אוכל משבת לא נאכל? לא! נשלח לילדים.
יש עוגה במקרר? לא ולא! נראה לכם שאני אשים לי מול העיניים עוגה ולא אטעם? תשכחו מזה.
איך אמרו חכמים ממני?  לא מכניסים אוייבים הביתה.
אוכלים ירקות ירקות ועוד קצת ירקות.

אז פתחתי את המקרר ומה ממול?
שני ראשי ברוקלי הסתכלו עלי מהמגש של הסופר. נשארו שם משבת.
אני אוהבת בצהרים מרק.
זה מחמם, זה משביע, אני טוחנת אותם בדרך כלל עם המוט,
לעיתים זה מרגיש כמו דייסה של ילדים, אבל לעיתים משאירה גם שרידי ירקות ואז זה הכי טעים.
הכי פשוט הכי קל.
לברוקלי הפעם הוספתי גזר שיהיו טעמים נוספים ולסיר.

איך מכינים מרק ברוקלי עם גזר

מרק ברוקלי וגזר




מה צריך בשביל מרק ברוקלי וגזר?

2 גזעי פרחי ברוקלי
4 גזרים חתוכים לפרוסות
4 כוסות מים
מלח ופלפל לפי הטעם

 

איך מכינים מרק ברוקלי וגזר?

חותכים את הברוקולי כולל הגזעים ושמים בסיר.
מוסיפים את הגזרים ומוסיפים את המים.
מוסיפים מלח פלפל ומרק עוף ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהירקות ממש רכים.
משאירים פרח כרובית אחת לקישוט ואת כל המרק טוחנים עם מוט בלנדר.
לפני ההגשה מפזרים מעל את פרחי הברוקלי ו – בתיאבון!

כל ביס מרגישים שמרזים(:

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

brokoly suop1

 


תגובות

עוד מתכונים טעימים