פשטידת מנגולד טבעונית

פשטידה מצויינת וטעימה לשבועות ובכלל

בשנה האחרונה אני נמנעת מאכילת מוצרי חלב.
נו ברור כשאני רואה עוגת גבינה מאד קשה לי להתאפק, אבל בגדול גיליתי שהחיים לא נוראים בלי מוצרי חלב.
כמובן שההתחלה היתה קשה.
להתחיל את הבוקר בלי נס עם חלב או-הו זה היה סיוט. אבל החיים המשיכו והכל בסדר.

במשך הזמן גם גיליתי הרבה תחליפי גבינות שממש עוזרים לי בחיי היומיום.
בשנה שעברה זו היתה הפעם הראשונה שהתמודדתי עם שבועות בלי גבינות וחיפשתי אפשרויות אחרות ומצאתי.
אתם כבר יודעים שאני מאד את עלי המנגולד ולכן הכנתי פשטידת מנגולד טבעונית.

תודה לאתר טבעוני לכל כיס, שמהם קבלתי השראה וולחברה הנהדרת שלי, דברת ויטיס שעזרה לי בהסברים.
חברימים, זוהי פעם ראשונה שאני מכינה פשטידה טבעונית ומודה ומתוודה היא מצויינת! פשטידת מנגולד טבעונית.

שקופית6

מבחן התוצאה היה כשהגיעה ד’ ואמרתי  לה, “הכנתי פשטידה תטעמי ותגידי מה דעתך”.
“עם מה הפשטידה? ” שאלה.
“מנגולד” עניתי
טעמה ד’ את הפשטידה ואמרה” טעיםםם!!”
אמרתי: “סבבה, פשטידת מנגולד טבעונית”
היא נדהמה. “אבל איך? מרגישים את הבולגרית!”
וזה בגלל שהשריתי את הטופו במשך הלילה במי מלח והם ספגו את המליחות.
לכן טעמם בפשטידה נטעם כמו בולגות.

חברים, הצליח.
ההוכחה – היו עוד טעימות עוד לפני שצילמתי.
קל מאד להכין את הפשטידה והיא מומלצת מאד.

 

שקופית5

פשטידת מנגולד טבעונית

 




מה צריך בשביל פשטידת מנגולד טבעונית?

16 עלי מנגולד
1 קופסת ממרח על בסיס סויה בסגנון שמנת
1 חב’ טופו, שהושרתה במשך הלילה במים עם מלח
3 כפות קמח מלא+ חצי כוס מים

איך מכינים פשטידת מנגולד טבעונית?

את עלי המנגולד שוטפים היטב ומבשלים.
מסננים את העלים מהמים וחותכים דק-דק.
מוסיפים את  קופסת ממרח הסויה והטופו.
לא צריך להוסיף מלח, הטופו מאד מלוח כי שהה במשך הלילה במי מלח.
את הקמח המלא מערבבים עם מים ומוסיפים לתערובת.
לשטח התערובת בתבנית משומנת, ולאפות בערך 40 דקות ב- 180 מעלות.

תהנו חברימים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!


תגובות

עוד מתכונים טעימים