סלט דלעת עם נבטי חמניה

הדלעת בסלט היא טבעית מה שהופך את הסלט בנגיסות לקריספי וטעים

אחרי החגים היה היה ביום שלישי והופ הגיע שבוע חדש.
שלושה ימים של התברברויות עם עצמנו, ימים לא שקטים, מדינה גועשת,
אבל היום מתחיל שבוע חדש וזה יום ראשון של  אחרי החגים.
זהו. הפעם באמת נגמרו התירוצים.
ננסה לחזור לשגרה עם נוהל בריאות של יום ראשון,
ובשביל זה הבאתי לכם סלט דלעת.
ב-100 גרם דלעת 26 קלוריות. פנטסטי!
לכו תנשנשו דלעת כרצונכם והלב רגוע כי אנחנו בדרך הבריאותית. סלט דלעת עם נבטי חמניה הוא סלט מפתיע בטעמו.
כשהגשתי אותו בפעם הראשונה האנשים היו בטוחים שמדובר בגזר. הדלעת מוגשת במצבה הטבעי ללא בישול.
לוקחים חתיכת דלעת, לא מבשלים וחותכים לגפרורים.
הטעם שלה נהדר! בגלל שהיא לא מבושלת, בנגיסות היא קריספית.
בערבוב עם יתר המרכיבים, הסלט הזה הוא מאסט אצלנו, במיוחד בגלל הצבעונות שבו, כמעט בכל ארוחה חגיגית. בימים אלה מסתובבת האמצעית היפה שלי בארצות הברית ומכיוון שעוד מעט חוגגים שם את האלוהין,
אני מקבלת תמונות נהדרות של דלעת. ולכן כל שנותר הוא להכין את הסלט הנהדר הזה. סלט דלעת עם נבטי חמניה.

עוגיות דבש אחרי הצום

עוגיות דבש פריכות בטעם דבש עדין, מצופות באבקת סוכר ממכרות בטעמן, מתאימות בול לאחרי הצום.

בראש השנה קבלתי את המתנות הכי שוות שיש!
בתי הקטנה הגיעה עם מגש פירות מעוצב עם פירות טריים  ופירות יבשים, מגש יפהפה!!
על מגש גדול הדביקו מגשים בגדלים שונים ובכל מגש נחו פירות מסוגים שונים.
מגש אחד הכינה לחמותה

 ואחד לנו

בגלל הרעיון המדהים הייתי חייבת לספר לכם. זו היתה מתנה מקורית ונהדרת. הגדולה הביאה כלי זכוכית שבתוכן עוגיות דבש שהכינו החתן ונכדתי. העוגיות בטעם דבש היו פשוט מעולות. מסתבר שחתני הכין את העוגיות לפי מתכון שבדי. כשבררתי איך הכינו את הלבבות כל כך יפה, מסתבר שזה מצעצועי המטבח של נכדתי. ביקשתי ממנו מתכון. שלח בווטאפ ואני חייבת לשתף אתכם בסיומת הנהדרת.  ככה זה כשמדברים אנגלית ועברית ביחד. קבלו אותן – עוגיות דבש אחרי הצום

 עוגיות דבש אחרי הצום

 

ראש השנה