מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימות שיש

אטריות נודלס עם סויה, המתכון הכי פושטי והכי טעים שיש, תינוקות וילדים נהנים ממנו מאד

הילדים אצלנו משתגעים על אטריות נודלס. הכי פושטיות שיש. האטריות ביצים הדקות ביותר.
קודם כל מכינים אותן בצ'יק צ'ק והן רכות ונלעסות אצל הקטנים בהנאה.
לתינוק בן העשרה חודשים, שמים בצלחת ערימה
ועם היד הוא גורף ואוכל את הנודלס.
הייתי שמה לכם תמונה שהייתם נמסים ממנה בטוח
של הקטנצ'יק אוכל את אטריות הנודלס עם סויה
אבל אני מסתכנת בחרם תמידי מצד הבת שלי אז אני לא לוקחת צ'אנס.
בחורף היינו בים והוא ישב על החול עם הגב אלי,
תמונה נהדרת, ים, רקיע כחול ותינוק עם גב, הרמתי את הנייד וצילמתי.
נעמדה לידי עיני הנץ ואמרה:"שלא תחלמי להעלות את התמונה הזו"
"אבל הוא עם הגב!"
"אמא! שום תמונה!!"
ובזה זה נגמר. אבל בוא נחזור לנודלס.
מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימותהכנתי לכם סרטון גם שתראו בדיוק איך אני עושה את זה:נודלס שהילדים משתגעים עליהם.
במיוחד זאת שאוהבת הכל "בלי כלום" ו"בלי רוטב"
והנסיך השני מעדיף את אטריות הנודלס על כל תוספת אחרת.
בחודשים האחרונים זה שהמציא את המתכון לתפוחי אדמה
שידרג גם את הנודלס
ויש להם הצלחה מסחררת!
קצת מצחיק לקרא לזה מתכון אבל זה פשוט טעים.
אחרי שהנודלס מוכנים, שופכים עליהם מעט שמן,
רוטב סויה ומערבבים.
זהו. בגלל שהנודלס חמים מהבישול
הם סופגים את הטעם ולא צריך יותר שום תבלין
והילדים בולסים אותם בלי הכרה. טעימים טעימים.

עוד מתכונים בקלי קלות תמצאו כאן – רק ללחוץ על השורה
מכינים בצ'יק צ'ק

מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימות

עוגת מישמשים בחושה רכה וטעימה

עוגת מישמשים בחושה, עוגה רכה ומתוקה שהחמצמצות של המישמשים מוסיפה לה טעם נפלא

הילדות שלי עברה עלי בקריית אליעזר בחיפה, במדשאות דשא עצומות ויער פראי מאחורי הבית,
ככה זה נראה לי בכל אופן, המקום הכי קסום על אדמות.
מדי יום ירדתי לשחק בדשא, שנראה לי נצח לחצות אותו מצד לצד.
לנו הקטנים הרשו לשחק רק בצד שמאל של הדשא.
צד ימין היה הצד של הגדולים שם שיחקו כדורגל ולנו הקטנות אסור היה להתקרב לשם.
מאחורי הבית שלנו היה "יער פראי" שלא העזתי להיכנס אליו לבד.
עצי האקליפטוס גבוהים עם הצמרות מתנפנפות ומפחידות.
"יער" שרק לעיתים רחוקות ראיתי אנשים עוברים בו וכל סיפור האגדות שגדלתי עליהם נראו לי הגיוני שקרו ביער הזה.
אז לא היתה טלויזיה או אינטרנט ולעמוד ולהסתכל על היער ולדמיין סיפורים היה דבר שבשיגרה.
זה היה מקום מופלא לגדול בו, יש לי זכרונות נפלאים ממנו. עברו שנים והשבוע נזדמן לי להיות בקריית אליעזר בשכונה שלי שוב.
בעיניים מפוקחות ראיתי שמדובר על "שיכוני רכבות" שבין בנין לבנין מפרידה רצועת דשא לא גדולה במיוחד,
בחלק מהבתים בנו תוספות בניה בחלק לא והכיעור בבנייה נראה שם בהתגלמותו.
שום זכר למה שדמיינתי מהילדות.
חייבת להודות שהאכזבה היתה קשה. הסתכלתי  ולא האמנתי שזו המדשאה שנראתה לי הכי גדולה
והכי יפה בעולם. אבל, נשארו לי הזכרונות וזה הכי חשוב. תקופת המישמשים היא תקופה קצרה.
לי זה נראה שהם עוד לא הגיעו וכבר הולכים.
לא כולם אוהבים מישמשים ואני לא מבינה איך אפשר שלא לאהוב אותם.
לעיתים חמצמצים, לעיתים מתוקים, אני חושבת שהם נפלאים.
הגלעינים שבתוכם מספרים סיפור שלם.
מי שגדל כמוני פעם, יודע שהשוס הכי גדול היה להשיג כמה שיותר גוגאים,
היינו רבים למי יש ערימה יותר גדולה של גוגאים,
ומי שידע להכין משרוקית מהגלעין של המישמש, היינו מסתכלים עליו כמו על אלוהים. עוגת משמשים בחושה ורכה, היא העוגה החדשה שלכם ליד הקפה.
עוגה בחושה טעימה ורכה שהכנסתי משמשים לתוכה.
מעל פיזרתי סוכר חום כדי להוסיף מתיקות לעוגה.  הכנתי לכם גם סרטון איך בדיוק הכנסתי את המשמשים לעוגה.לאחר האפיה בגלל הכובד המשמשים יורדים לתחתית העוגה
אבל הטעם הנהדר נשאר גם למעלה וגם למטה.

עוגת מישמשים בחושה רכה וטעימה

סלט עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק וגבינה מלוחה

סלט חגיגה עם עגבניות בשלושה צבעים, ארטישוק, זיתים וגבינה מלוחה

כשהיינו באיטליה הכרתי בפעם הראשונה את האהבה של האיטלקים לארטישוק משומר בשמן.
מכיוון שביקור בסופר זה מאסט בכל עיר חדשה שאנחנו מגיעים אליה,
ככה גילינו את המדפים על גבי מדפים עם ארטישוק בשמן בכל הצורות והגדלים.
גם במסעדות בסלטים הם מוסיפים את הארטישוק
ואני זכרתי סלט עם הארטישוק הזה כסלט משובח. השבוע נתקלתי במדף בסופר בארטישוק וישר נזכרתי בסלט הזה
והחלטתי לנסות לשחזר את טעמו.
האמת הוא יותר סלט יווני מאיטלקי כי יש בו גם עגבניות, גם זיתים וגם גבינה מלוחה.
אז עד שנחליט לאיזה ארץ הסלט שייך בואו נכין אותו. בתחתית הסלט פיזרתי עלי חסה פריכים
עליהם פיזרתי עגבניות שרי בשלושה צבעים, ירוק, אדום, צהוב.
מגרדים גבינה מלוחה, מוסיפים זיתים וארטישוק משומר,
מוסיפים שמן זית, לימון, מלח ויש לכם סלט שאומר ואו!    

ויש עוד המון מתכונים לסלטים תוכלו למצוא אותם כאן – סלטים

אם אתם רוצים בכל זאת מתכוני גבינה לשבועות
 רק ללחוץ כאן – שבועות

ויש גם גירסה טבעונית לסלט כאן – סלט עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק

סלט עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק וגבינה מלוחה

פיצה טורטיה פיצה חלומית לעצלנים

פיצה טורטיה מכינים בדקות מחסלים בשניות! ארוחת הערב הכי טעימה והכי מהירה לילדים

תאמינו לי כל יום לומדים משהו חדש.
אפילו אני שבטוחה שמכינה את כל הטריקים
להכנת ארוחת מהירות, לא הכרתי את השוס
של הפיצה-טורטיה.זה היה בביקורנו אצל בתי הבכורה, כשהגיעה שעת ארוחת הערב
נשאלה השאלה "מה אתם רוצים לארוחת ערב?"
והקטנה בין גלגלון אחד לשני הודיעה שהיא רוצה פיצה טורטיה.
אחרי הנגלה הראשונה של הכנת הפיצה טורטיה
ישר שלפתי מצלמה כי הבנתי שיש לי פה תגלית נפלאה
לעוד אנשים שבטוח לא מכירים.
הנה תראו – ככה מכינים פיצה טורטיה
מהירות ההכנה של הפיצה-טורטיה
ההתנפלות של הילדים, אהבו זה לא מילה, מכינים בדקות מחסלים בשניות.
בסרטון הבת שלי בטון "מורתי" אומרת שאפשר לאכול
"עם סלט ליד, או חביתה או קוטג' יש לכם ארוחת ערב נפלאה"
שום קוטג' שום חביתה, הפיצה טורטיה חוסלה עוד לפני שהגיעה לצלחת.
העמדתי את הפיצות טורטיות לצילום ואז הגיעה הנסיכה
שהיא סרבנית תמונות בדרך כלל וחטפה משולש
ואני לא יכולתי שלא לפרסם את התמונה הזו(:למחרת בבית החלטתי
שבכל זאת אצלם את הפיצה טורטיה תמונות יפות יותר
והכנתי בבית שוב.
אלוהים איזו טעות!
מי הטיפשה שחשבה שהיא תחזיק מעמד מול הדבר הקטלני הזה?(:

עוד מתכונים לארוחות עם הילדים תמצאו פה – מתכונים לילדים

פיצה טורטיה פיצה חלומית לעצלנים

סלט עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק

סלט טבעוני צבעוני עם עגבניות שרי בשלושה צבעים ארטישוק וזיתים

כשהיינו באיטליה הכרתי בפעם הראשונה את האהבה של האיטלקים לארטישוק משומר בשמן.
מכיוון שביקור בסופר זה מאסט בכל עיר חדשה שאנחנו מגיעים אליה,
ככה גילינו את המדפים על גבי מדפים עם ארטישוק בשמן בכל הצורות והגדלים.
גם במסעדות בסלטים הם מוסיפים את הארטישוק
ואני זכרתי סלט עם הארטישוק הזה כסלט משובח. השבוע נתקלתי במדף בסופר בארטישוק וישר נזכרתי בסלט הזה
והחלטתי לנסות לשחזר את טעמו.
האמת הוא יותר סלט יווני מאיטלקי כי יש בו גם עגבניות וגם זיתים.
אז עד שנחליט לאיזה ארץ הסלט שייך בואו נכין אותו. בתחתית הסלט פיזרתי עלי חסה פריכים
עליהם פיזרתי עגבניות שרי בשלושה צבעים, ירוק, אדום, צהוב.
מוסיפים זיתים, ארטישוק משומר ואני פיזרתי גם שומשום מלא לטעם. הגירסה הטבעונית לסלט הנהדר של עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק.

ואם תרצו עוד סלטים נהדרים תוכלו למצוא אותם פה- רק ללחוץ סלטים

סלט עגבניות שרי בשלושה צבעים עם ארטישוק

מכינים בצ'יק צ'ק