לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

לביבות כרובית שמכינים במהירות מטוגנות או אפויות

לביבות תרד הן להיט אצלנו. אבל ממש להיט.
אני יכולה להכין כל שבוע וכל שבוע הן מתחסלות.
להפתעתי גם הקטנים אוהבים אותם ואפילו בתוכנית הטלויזיה של עדי שילון המליצו על הקציצות תרד האפויות שלי.כשאני אצל הבת הבכורה שלי לפי מה שיש במקרר אני מחליטה מה לעשות,
וכך קרה שראיתי כרובית שעוד שניה עומדת למות המסכנה והכנתי לביבות כרובית.
השארתי את הלביבות על השולחן וכשהקטן עבר לקח לביבה והכניס לפה הייתי בשוק.
הוא אהב את זה!
ואם הוא אהב אתם תאהבו בטוח!כמובן שהכנתי גם אפויות כי לא כולם אצלנו אוהבים מטוגן.
תתפלאו יצא לא רע בכלל
תוכו לראות לפי הצבע מי המטוגנת ומי האפויה
אתם תחליטו מה אתם אוהבים. ואם אתם מחפשים עוד מתכונים ללביבות תוכלו למצוא כאן
רק ללחוץ – מבחר מתכונים ללביבות

לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי

הפסטה הכי מהירה שתכינו עם עגבניות שרי זיתים ותבלינים, פסטה אלי-יולי טעימה אש!ויש גם סרטון הכנה

לפני כל הסיפורים הכנתי לכם סרטון של דקה וחצי איך מכינים את הפסטה הנפלאה הזו, בבקשה.
כבר סיפרתי לא פעם שאצלנו במשפחה יש את אנשי התפוחי-אדמה ויש את אנשי האורז.
מודה, אני מאנשי האורז, אורז יכול לשבור לי כל דיאטה אפשרית.
כן, יש גם בנושא הפחמימות את הפסטה ושם, וזה ממש וידוי, פסטה לא ממש מדברת אלי.
אולי בצורת רביולי או בנוסח אסייתי זה כן, ברוטבים רגילים ממש לא.
אבל! כל יום אנחנו לומדים משהו חדש וזה בדיוק מה שקרה לי עם הפסטה אליולי, פסטה עם עגבניות וזיתים.
השבוע, דנה כלתי הוזמנה למסיבת רווקות והוטל עליה להכין שני סוגי פסטה.
"אני אכין פסטה אליולי יש לך רעיון לעוד סוג?" שאלה אותי
"פסטה אלי-יולי?"
"כן ממש קל להכין אותה"
"מצויין, את תכיני את האליולי ואני אכין עם תרד"
וככה, בזמן שהפסטה התבשלה,  למדתי איך מכינים בשבע דקות רוטב אליולי.
זה כל כך קל, זה כל כך מהיר ואלוהים כמה טעים! שאתם חייבים לדעת גם!
פסטה עם עגבניות שרי וזיתים, פסטה ברוטב אליולי,
הפסטה הכי מהירה שתכינו.
טוב ברור לכם שרצתי לד"ר גוגל לבדוק אם אני כותבת את השם נכון,
ומסתבר שרוטב אליו-אוליו הוא רוטב איטלקי. אני נשארת עם השם המקוצר של דנה.
אגב, אפשר להכין גם עם זיתים שחורים, פשוט באותו רגע היו בבית רק זיתים ירוקים. במחבת, מטגנים במעט שמן, עגבניות שרי, שום, זיתים וכל פעם מוסיפים מהתבלינים,
כשהפסטה מוכנה פשוט מוסיפים למחבת ומערבבים הכל ביחד
קל-קל טעים טעים ואם אתם מחפשים עוד מתכונים טעימים בבקשה
הכל כאן – תוספות

פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי

מאפינס עם גבינה אפויה ופירות

מאפינס עם שכבת גבינה אפויה ופירות. תכירו את עוגת הגבינה החדשה שלכם לקיץ

כשהייתי קטנה אמא שלי היתה מכינה את כל המאכלים וממלאה את הסירים,
אבל לאבא שלי היו מאכלי סגולה שרק הוא היה מכין.
זוכרת אותו עומד ליד הבלנדר/המיקסר הישן ומכין טחינה או מיונז.
טחינה סמיכה כזו בטעם של שמנת.
ממש רואה אותו עומד ומטפטף את השמן לאט לאט בזמן שהבלנדר הרעיש ברעש עצום,
הבן אדם בסבלנות אין-קץ הכין מיונז חלומי. מיונז עם טעם שעד היום אני לא מצליחה לשחזר.
ככה למדתי להכין עוגות טורט. מאבא שלי.
עומד ומקציף את הביצים, לאט לאט מוסיף סוכר, מקפל את החלבונים עם מרית.
מה הפלא שאני מכינה עוגות טורט בגובה עצום בעיניים עצומות. אבא שלי השתגע על עוגות גבינה, אחותי מכורה לעוגות גבינה ואני החלטתי לשלב בין האהבות. לכבוד הקיץ החלטתי להכין מאפינס עם גבינה ופירות
אני מאד אוהבת מאפינס ועל שכבת הבצק הוספתי שכבת גבינה
וקישטתי בפירות קיץ.
המאפינס אוורירי, שכבת הגבינה מוסיפה עסיסיות
ואתם רק צריכים לבחור איך לקשט את המאפינס.
ואם אתם רוצים עוגה בחושה בלי פירות
מבחר נהדר תוכלו למצוא כאן – רק ללחוץ
עוגות בחושות המתכון השתתף בפרוייקט בלוגרים מכינים מטעמים מפירות הקיץ
את כל המתכונים הנפלאים תוכלו למצוא כאן
מבשלים ביחד – פרוייקט פירות קיץ

מאפינס עם גבינה אפויה ופירות

איך מכינים גבינת פרומעז מטוגנת

עיגולים של גבינת עזים מטוגנת תמיד נעלמים ראשונים ממגש האירוח כמה שהם טעימים

אחד המאכלים הטעימים שתמיד נעלמים בחג
זה המגש של הגבינת פרומעז מטוגנת.
זה מצויין לחגים אבל נגיד יש לכם אורחים בשבת בבוקר
ואתם מגישים להם בורקס או פשטידות וקישים של גבינה
העיגולים של הגבינת עזים עושה את העבודה
קל להכין וזה ממש טעים.העיגולים הקטנים מצופים בפרורי לחם
כמו שניצלים קטנים
כל אחד בא לוקח אחד והולך
תמיד אותו הסיפור המגש הזה נעלם ראשון.
אפילו בזמן שצילמתי את המגשים
אנשים עברו ולקחו לי ולא עזר לי לצעוק שאני מצלמת.
העיגולים של הפרומעז המטוגנת פשוט נעלמים.
זה גם כלום עבודה בתכלס
ושווה כל ביס.
חותכים את הפרומעז לפרוסות
טובלים בביצה ופרורי לחם בדיוק כמו שניצל ומטגנים.
טעים טעים
ומתאים מאד לארוחות חג וחגיגיות.

איך מכינים גבינת פרומעז מטוגנת

 

מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימות שיש

אטריות נודלס עם סויה, המתכון הכי פושטי והכי טעים שיש, תינוקות וילדים נהנים ממנו מאד

הילדים אצלנו משתגעים על אטריות נודלס. הכי פושטיות שיש. האטריות ביצים הדקות ביותר.
קודם כל מכינים אותן בצ'יק צ'ק והן רכות ונלעסות אצל הקטנים בהנאה.
לתינוק בן העשרה חודשים, שמים בצלחת ערימה
ועם היד הוא גורף ואוכל את הנודלס.
הייתי שמה לכם תמונה שהייתם נמסים ממנה בטוח
של הקטנצ'יק אוכל את אטריות הנודלס עם סויה
אבל אני מסתכנת בחרם תמידי מצד הבת שלי אז אני לא לוקחת צ'אנס.
בחורף היינו בים והוא ישב על החול עם הגב אלי,
תמונה נהדרת, ים, רקיע כחול ותינוק עם גב, הרמתי את הנייד וצילמתי.
נעמדה לידי עיני הנץ ואמרה:"שלא תחלמי להעלות את התמונה הזו"
"אבל הוא עם הגב!"
"אמא! שום תמונה!!"
ובזה זה נגמר. אבל בוא נחזור לנודלס.
מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימות   הכנתי לכם סרטון גם שתראו בדיוק איך אני עושה את זה:נודלס שהילדים משתגעים עליהם.
במיוחד זאת שאוהבת הכל "בלי כלום" ו"בלי רוטב"
והנסיך השני מעדיף את אטריות הנודלס על כל תוספת אחרת.
בחודשים האחרונים זה שהמציא את המתכון לתפוחי אדמה
שידרג גם את הנודלס
ויש להם הצלחה מסחררת!
קצת מצחיק לקרא לזה מתכון אבל זה פשוט טעים.
אחרי שהנודלס מוכנים, שופכים עליהם מעט שמן,
רוטב סויה ומערבבים.
זהו. בגלל שהנודלס חמים מהבישול
הם סופגים את הטעם ולא צריך יותר שום תבלין
והילדים בולסים אותם בלי הכרה. טעימים טעימים.

עוד מתכונים בקלי קלות תמצאו כאן – רק ללחוץ על השורה
מכינים בצ'יק צ'ק

מתכון לאטריות נודלס עם סויה הכי טעימות

מכינים בצ'יק צ'ק