איך מכינים חצילים אפויים בתנור

מהיום לא מטגנים יותר חצילים אלא אופים בתנור והם יוצאים נהדרים!

הכנתי לכם סרטון איך מכינים חצילים אפויים בתנור התקשרה אלי חברה  ואמרה שהיא רוצה להכין את המוסקה של נונה
"אבל אין מצב שאני מטגנת חצילים. אל תנסי לשכנע אותי לא יקרה"
"אין שום בעיה חברה שלי תאפי את החצילים בתנור"
"איך?"
"אוי זה קל!" מקלפים חצילים ופורסים לפרוסות מרססים תרסיס שמן על נייר בתבנית אפיה, מניחים את החצילים
מרססים את החצילים שוב בשמן מתבלים ומכניסים לתנור האמת, מאז שעליתי על הטריק של לאפות חצילים בתנור,
אני מכינה מראש וכל פעם מוסיפה לסלט אחר
כי אפשר להשתמש בהמון מתכונים.
פרוסות חצילים קלויים עם פלפלים קלויים
אפשר להגיש את החצילים עם טחינה ומלפפון חמוץ  וכמובן להכין עם החצילים מוסקה. בטוחה שתהנו גם אתם מחצילים אפוים בתנור.

חצילים אפויים בתנור

מתכון לפתיתים מושלמים בלי טעם למות

איך מכינים פתיתים מושלמים שיהיו בטעם נהדר ואחד-אחד לא נדבקים

השבוע הכנתי פתיתים אצל הבכורה.
לא משנה מה אכין, פתיתים ושניצל זה המאכל הלאומי.
לא רק אצלנו, תראו לי משפחה שלא מכינים לפחות פעם בשבוע פתיתים ושניצל.
ליד הפתיתים והשניצל יהיה תמיד קטשופ והרבה.
שנים שאני מכינה את הפתיתים, תמיד באותה צורה.
הקטנה שלנו נוראית באוכל, בדיוק כמו שאמא שלה היתה קטנה,
זה לא טעים לה, את זה היא לא אוהבת, ולא בא לי שזה הלהיט החדש
ולכי תבני מדינה עם מה הילדה תאכל לצהרים.
אני הפסקתי לחשוב מה הילדה תאכל, אני מכינה וככה הכנתי סיר פתיתים.
כשהסיר עמד על הכיריים ניגשה בתי לסיר טעמה עם כף ואמרה לבת שלה:
"מיוש, את חייבת לבוא לטעום את הפתיתים. אין להם טעם! למות כמה טעים"
בהתחלה חשבתי שלא שמעתי טוב
"מה אמרת?" שאלתי אותה
"פתיתים בלי טעם בדיוק כמו שהיית עושה כשהייתי קטנה"
"פתיתים בלי טעם??" אני מזועזעת
"אמא זו מחמאה אם עוד לא הבנת" צחקה הגדולה
אני לא כל כך צחקתי אבל חשבתי שזה יהיה רעיון נהדר
אם תראו איך מכינים פתיתים מושלמים בלי טעם למות. הכנתי לכם גם סרטון הכנה – הכי חשוב בהכנת הפתיתים זו ההתחלה
שמים מעט שמן בסיר, מוסיפים הפתיתים
ומטגנים אותם עד שחלקם משנים צבעם לחום אחרי שמוסיפים את המים
נוצרת מסביב שכבה לבנה בבישול וזה בסדר
זה מהעמילן של הפתיתים
אם זה ממש מפריע לכם אם כף אתם יכולים להוריד את זה
אני לא נוגעת בזה ובסוף כמובן הכל מתאדה ובסוף, לא משנה איך תכיני את הפתיתים
בלי טעם, עם טעם, ככה תראה הצלחת שיש בה יותר קטשופ
אחרי שהילדה סיימה לאכול פתיתים.

מתכון לפתיתים בלי טעם למות

מתכון למרק קובה סלק לעצלנים

מתכון למרק קובה סלק לכאלה שיודעים להכין מרק וקונים את הקובה בסופר

יש לי חברה א-לו-פה בהכנת קובה על כל צורותיו.
בעצם יש לי שתיים אבל זאת שאני מדברת עליה,אכלתי אצלה פעם מרק
שאמא שלה הכינה והטעם עד היום אצלי בפה. חלום!
היא גם מכינה מרק קובה חלומי ותמיד מתארת לי איך היא מכינה את הקובה,
איך היא מוסיפה את התבלין הזה ואת התבלין ההוא
וכל פעם אנחנו אומרות שהיא תלמד אותי
ואיך שהוא הנושא מתפקשש. עכשיו לכי תכיני מרק כזה שאת מתה לטעום אותו,
ולעמוד לקבב קובות זה לא בדיוק מה שאני חולמת לעשות כשאני קמה בבוקר.
אז בשביל זה יש סופר ושם מוכרים קובה מוכנים למרק.
גיליתי אותם במדף הקפואים ומאז שגיליתי אותם הם קבוע אצלי במקרר.
נכון! זה בטוח לא אותו הטעם
אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים לא? אז אני מכינה את המרק כמו שהחברה שלי למדה אותי ואת הקובה שקניתי בסופר
אני מוסיפה בסוף ולא יודעת מה אתכם לי אין טענות בכלל.

מרק קובה סלק לעצלנים

מרקים עם כרובית וברוקולי עם גזר

שני מרקים דלי קלוריות טעימים להתחלת השבוע

בשבועיים ביונטייד סטייק אוף אמריקה לא חסכתי בקלוריה אחת
וההליכות המטורפות עזרו לי לא להעלות גרם במשקל,
אבל עם הנחיתה חייבים לחזור למציאות החיים.
אז מה הכי קל להכין? מרק. גם מחמם גם משביע וגם טעים. שני מרקים נהדרים. דלי קלוריות, מחממים ויעשו לנו רק טוב. בשביל להגיע למתכון יש ללחוץ על הכותרת מרק כרובית וגזר

מרק כרובית וגזר מ- עו-לה! פשוט מעולה ואל תאמינו לאף אחד שאומר לכם אחרת.

מרק ברוקלי וגזר

מרק עם כלום קלוריות טעים טעים ומתאים לכל שעות היום

  תהנו חברימים! אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה בסוויט דוּלי SWEET DOOLY   תודה!

סלט גזר מרוסק עם צימוקים וקינמון

הכי פשוט הכי טעים, סלט גזר עם צימוקים קינמון ומיץ לימון סחוט

ואחרי היום המפרך שהיה לי אתמול, אחרי שכל היום אכלתי פשטידה של אחרי החגים עם סלט עוד קצת פשטידה ועוד קצת סלט, התיישבתי גמורה על הספה ואז הם התחילו ימחשמם עם הפרסומות של הגלידה המטפטפת והרעש שימותו של השוקולד שנשבר. איך? איך אפשר להחזיק ככה מעמד? פשטידה של אחרי החגים זה יופי אבל מה יהיה בלילה?! היום כשפתחתי את המקרר ראיתי את הגזר, ידעתי מה אני אוכל בלילה כשהחפשומיינענעאתכם יראו לי פרסומות מגרות. חמישה גזרים קצצתי, חצי כוס צימוקים שמתי במים חמים שיתנפחו קצת החמודים,
מיץ לימון סחוט הוספתי, קינמון פיזרתי, ערבבתי הכל ועכשיו אני רק מחכה ללילה שהם ישימו את הפרסומות ואני אוכל לי בהנאה את הגזר שלי.
את הסלט גזר מרוסק עם הצימוקים והקינמון שלי
ושלא תגידו שאני לא משתדלת!

סלט גזר מרוסק עם צימוקים וקינמון

מכינים בצ'יק צ'ק