בתים עשויים ממצות לפסח

בתים עשויים ממצות לפסח

בתים עשויים ממצות לפסח קישוט לשולחן כזה עוד לא היה לכם

בתים עשויים ממצות לפסח שיקשטו לכם את השולחן – עוד לא היה לכם.
הבתים עשויים ממצות ומקושטים בסוכריות וממתקים.
עמי ותמי הגיעו עד פתח שולחן הפסח שלכם. מצאתי את הבתים העשויים ממצות ברשת
ולא יכולתי שלא להביא לכם מבחר
שתחליטו אם אתם רוצים אחד כזה על השולחן שלכם. מרתה סטיוארט האגדתית  באתר שלה מציגה בתים עשויים ממצות לפסח.
גג הבית שבתמונה, עשוי מפרוסות של שקדים שמודבקות עם ממרח שוקולד.
את חלונות הבית חתכה ממצה וקשטה והדביקה עם ממרח שוקולד.
שביל הבית עשוי מפרורי קוקוס ושקדים.הבית שבתמונה הוא גם לקוח מהאתר של מרתה סטויוארט.אבל  בבלוג הזה שנקרא   POPSUGAR
ניתן לראות איך מכינים את הבית שלב אחרי שלב.
עם החיצים עוברים שלב שלב ורואים איך מכינים את הבית.
בעיקרון לוקחים קופסת קרטון שבונים אותה בצורת הבית.
על הקרטון מדביקים מצות ומקשטים בממתקים.Cecilia Bidilia הכינה את הבית הזה בית עם גינה מתוקה ועם  קישוטי ממתקים מסביב מצאתי פה
אתר שנקרא epicurious.comבית  מצות נקי מקישוטים מצאתי פה
באתר שנקרא thewillys.comובית מצות שהוכן עם ג'לי וסוכריות מצאתי פה
הבלוג נקרא tinkerlab.com  ועכשיו כל שנותר לכם הוא להחליט אם אתם רוצים להכין בית ממצות או להסתפק בקישוטים של מצות על השולחן. ואם אתם גם בענייני אוכל אמיתי – מתכונים לפסח תמצאו כאן – מתכונים לפסח מתוקים זה החיים,
הספר שיפתח לכם את הלב עם סיפורים מרגשים ומתכונים הורסים,
ספר שיביא שמחה לכל בית,
ספר עם מתכונים לעוגות שמכינים בעשר דקות עם קערה ומזלג,
קינוחים הורסים שמכינים במהירות אבל נראים מיליון דולר.
כי זה הסוד שלי, פותחים מקרר ועם מה שיש מסתדרים,
מצרכים זמינים שיש בכל בית והכל בפשטות,
מתכונים הורסים שמכינים במהירות.
כשאחת הבנות כתבה לי "עם שתי ידי השמאליות כל מתכון שלך מצליח לי!"
אני נרדמת עם חיוך על השפתיים.
מה? מה צריך יותר מזה?!
אני מזמינה אתכם באהבה להנות מהספר. כדי לתמוך בקמפיין לחצו כאן – מתוקים זה החיים בבלוג ישראלי נהדר שנקרא בית עם סגנון מצאתי בשבילכם איך לקשט את השולחן.
תוכלו להכנס ולהתרשם מרעיונות נהדרים לקישוט השולחן.קרדיט לתמונה:בית עם סגנון-טלילה בנדק איבגי

בתים עשויים ממצות לפסח

חג שמח חברימים! התמונות לקוחות מהבלוגים:
Credit for the pictures marta stewart.com
popsugar.com
epicurious.com
thewillys.com
tinkerlab.com
בית עם סגנון
קרם ברולה מתכון קל קינוח קלאסי

קרם ברולה מתכון קל לקינוח קלאסי

קרם ברולה מתכון קל וקינוח מופלא כשהאורחים ישברו את שכבת הסוכר והפה יתמלא בקרם וניל קר עם שברי קרמל - הם לא ירצו ללכת.

קרם ברולה הוא קינוח מופלא המשלב בתוכו קרם וניל אפוי עם מעטה דק של סוכר חום.
אחרי שמכינים את קרם הברולה, מפזרים מעל סוכר חום.
את המעטה הדק של הסוכר החום שורפים קלות ונוצרת שכבה קריספית.
בעת אכילת קרם ברולה, שוברים עם כפית את השכבה הקריספית כדי להגיע לקרם.
התוצאה ח-לו-מית!
כשהאורחים שלכם ישברו את שכבת הסוכר הקריספית והפה יתמלא בקרם וניל קר עם שברי קרמל – הם לא ירצו ללכת. אזאוליבעצםאלתכינולהם(: אין ספק. קרם ברולה עושה את עבודת הוואוו.
קרם ברולה הוא קינוח צרפתי שנוצר לאחר שאחד השפים שרף בטעות את הסוכר מעל הקרם.
ואם נדמה לכם שעובדים קשה בשבילו. שטויות. ת'כלס כלום עבודה.
רבע שעה הכנה כחצי שעה אפיה ושיחקתם אותה בארוחת החג כמו מלכים!
תחשבו שאתם נמצאים כרגע בסדנה ובוא נעשה ביחד שלב אחרי שלב את הכנת הקרם ברולה.
לפני כשבוע העברתי סדנה איטלקית ובשלב התכנונים בתיה שאלה אם אפשר להכין גם קרם ברולה,
כי זה החלום שלה. ישר הסכמתי כי אם אני יכולה להגשים למישהי חלומות למה שזה לא יקרה?
שלב אחרי שלב בתיה הכינה את הקרם ברולה ואמרה שלא תארה לעצמה שככה יהיה קל.
הנה בתיה עם המגש והבנות היפות מסביבו לפני שנכנס לתנור.
בשקדנות בתיה הכינה את הקרם ברולה
צילמתי אותה כדי שתזכור כמה זה קל
בפעם הבאה שתרצה להכין לבד. מתחילים להכין קרם ברולה
ובשלב ראשון מבשלים שמנת וחלב.
(בדרך כלל משתמשים רק בשמנת אני הפחתתי שמנת אחת והחלפתי בכוס חלב)
לאחר הבישול מקציפים חלמונים ולתוך התערובת מוסיפים את תערובת השמנת.ככה נראית תערובת קרם הברולה לאחר ההקצפהמעבירים לתבנית תנור שמכוסה במגבת מטבח.
את מגבת המטבח מרטיבים ואופים את קרם הברולה ב"אמבטיית מים"
כמו בעוגת גבינה אולם פה הוספנו מגבת.
אין ממה לחשוש לא קורה כלום למגבת בזמן האפיה.
גם בסדנה הבנות מאד דאגו,
"מה? להרטיב את המגבת? היא לא תישרף? את בטוחה?"
כן אני בטוחה. הכנתי את הקרם ברולה המון פעמים ואל דאגה
לא קורה כלום למגבת. היא רק דואגת ללחות הקרם ברולה.לאחר האפיה שומרים במקרר.
בעת ההגשה מכסים בשכבה דקה של סוכר חום ועושים לאורחים הצגה.
אם יש לכם מבער בבית זה עושה את העבודה פלאים.
שורפים בעדינות את הסוכר חום.
אצלנו זה הפך למשחק שכל אחד מנסה להכין את הקרם ברולה לעצמו. ויש כבר תוצאות מוכנות של הקרם ברולה: מבחר עצום של מתוקים קינוחים ועוגות לפסח
תוכלו למצוא כאן
מבחר מתכונים קינוחים ועוגות לפסח
קינוחים לשבועות תוכלו למצוא כאן
קינוחי כוסות אישיים ובתים עשויים ממצות לפסח יש לכם כבר?
רעיונות לקישוט שולחן הסדר עם הפתעות לילדים ולנכדים
הנה – בתים עשויים ממצות לפסח במידה ואין לכם, לפני ההגשה,
מפזרים סוכר חום על קרם הברולה
ומשחימים כדקה או שניים בתנור באפייה גריל.
זה טעים, זה חלומי- האורחים שלכם לא ירצו לעזוב.

קרם ברולה מתכון קל קינוח קלאסי

מתכונים לקינוחים לפסח הכי שווים שיש

מתכונים לקינוחים לפסח הכי שווים שיש, מיטב הבלוגרים מכינים לכם שולחן לפסח

כדי שלא תתרוצצו בין כל האתרים, אספתי, ריכזתי, בחרתי  במיוחד בשבילכם את הקינוחים הכי שווים לפסח.
את הקינוחים הכי שווים לפסח של מיטב בלוגריות ובלוגרי האוכל שברשת.
לכבוד החג, מצטרפים אלינו שני בלוגרים גברים – עופר צרפתי ועידן דלל. הכנתי שתי קטגוריות: מתכונים וקינוחים.
מתכונים לפסח הכי שווים שיש וקינוחים לפסח הכי שווים שיש. קינוחים לפסח הכי שווים שיש כוללים קינוחים מהחלומות! מה שתרצו יש פה.
עוגות חלומיות, קינוח קוקוס, מרנג, פוטיפורים, ויש גם גרסאות טבעוניות – מכל טוב הארץ. המופלאות והמופלאים שהכינו לכם את המתכונים המתוקים.
אביגיל פולק – כהן – פיסות מהחיים
אולגה טוכשר – המרכיב הסודי
דורית מנו-טל אור – Sweet Dooly
הגרגרנית – בלוג אוכל
וויני רותם – משהו מתוק
יהודית אביב – הלוחשת לאוכל
לאה זוהר – הבית הזוהר של לאה'לה
עידן דלל – Foodis
ענבל רובין – מתוקים ומאפים
סיגל פרץ ברמר – אפיה בייתית
קרן אגם – אופה וגם יפה
רותם ליברזון – טיפול בבישול
רות אופק – שמח במטבח
רויטל אמיר – המערוך המקפץ
קינוחים לפסח הכי שווים שיש! מעל לכל תמונה יש את שם הבלוגרית/בלוגר ושם המתכון.
מתחת לשורה השחורה יש שורה ורודה עם שם המתכון – עליה תלחצו כדי להגיע למתכון. מתוקים זה החיים,
הספר שיפתח לכם את הלב עם סיפורים מרגשים ומתכונים הורסים,
ספר שיביא שמחה לכל בית,
ספר עם מתכונים לעוגות שמכינים בעשר דקות עם קערה ומזלג,
קינוחים הורסים שמכינים במהירות אבל נראים מיליון דולר.
כי זה הסוד שלי, פותחים מקרר ועם מה שיש מסתדרים,
מצרכים זמינים שיש בכל בית והכל בפשטות,
מתכונים הורסים שמכינים במהירות, עם קטגוריה מיוחדת לפסח.
אני מזמינה אתכם באהבה להכנס ללינק שלמטה ולהנות מספר משובח!
לחצו כאן – מתוקים זה החיים חג שמח חברימים! עוד מתכונים לקינוחים ועוגות לחצו כאן – מבחר מתכונים לקינוחים ועוגות של פסח   אביגיל פולק – כהן – פיסות מהחיים – פאי קוקוס משגע פסח
פאי קוקוס משגע לפסחרות אופק – שמח במטבח – עוגת שוקולד ופקאנים מסוכרים ללא קמח
עוגת שוקולד ופקאנים מסוכרים ללא קמחאולגה טוכשר – המרכיב הסודי – טארט באונטי כשר לפסח ללא אפייה
טארט באונטי כשר לפסח ללא אפייה

וויני רותם – משהו מתוק – עוגת מוס שוקולד על בסיס מרנג אגוזים – ללא קמח
עוגת מוס שוקולד על בסיס מרנג אגוזים – ללא קמח סיגל ברמר – אפיה בייתית – בראוניז פרווה
בראוניז פרווה – כשר לפסח קרן אגם – אופה וגם יפה – עוגת שוקולד אגוזי לוז וחמאת בוטנים
עוגת שוקולד אגוזי לוז וחמאת בוטניםענבל רובין – מתוקים ומאפים – ממתק (פטיפור) שוקולד קרמל ושקדים
ממתק (פטיפור) שוקולד קרמל ושקדיםרויטל אמיר – המערוך המקפץ – עוגת שוקולד, וופלים וקצפת ללא אפיה
עוגת שוקולד, וופלים וקצפת ללא אפיה יהודית אביב – הלוחשת לאוכל – מעדן תמרים ואגוזים טבעוני
מעדן תמרים ואגוזים – טבעוניעידן דלל – Foodis – קרם קרמל
קרם קרמל

קרם ברולה שהאורחים שלכם לא ירצו ללכת אחרי שיטעמו
קרם ברולהלאה זוהר – הבית הזוהר של לאה'לה – מגולגלות מטריפות לפסח
מגולגלות מטריפות לפסח תחתיות מרנג עם קארד/קרם לימון שנמסות בפה
תחתיות מרנג עם קארד לימוןרותם ליברזון – טיפול בבישול – עוגת שוקולד חלומית
עוגת שוקולדהגרגרנית – בלוג אוכל – מרנג עם רוטב פסיפלורה
מרנג עם רוטב פסיפלורה דורית מנו-טל אור – Sweet Dooly – כפיות שוקולד מקושטות
כפיות שוקולד שמנשנשים כאילו אין מחר ואחרונה חביבה –  עוגת מוס לימון חלומית
עוגת מוס לימון חלומית!עוד מתכונים מתוקים לפסח תמצאו כאן – מתכונים מתוקים הכי שווים לפסח וכל המתכונים לפסח נמצאים כאן – מתכונים לפסח

מתכונים לקינוחים לפסח הכי שווים שיש

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות שמכינים ממי חומוס

מרנג טבעוני ונשיקות מרנג טבעוניות הכנתי לאחיינית שלי.
יש לי אחיינית טבעונית שהסבה את תשומת לבי שיש טירוף חדש ברשת וקוראים לו מרנג טבעוני.
"מכינים את המרנג ממי חומוס מקופסת שימורים. את יכולה לבדוק אם זה נכון?" שאלה
האמת, הייתי די סקפטית.
פעם כבר שיכנעו אותי להכין עוגת שוקולד מסלק וזה לא נגמר בשוס.
נכון, העוגה יצאה עסיסית, נימוחה, בצבע בורדו עמוק משגע אבל לעוגה היה טעם של סלק.
אבל אני לא מתייאשת, אני חייבת לבדוק. מרנג טבעוני שמכינים ממי החומוס שבקופסת שימורים? בואו נפריך את המיתוס.
ואם אני לא אבדוק מי כן?(: שלחתי את הקניין לקנות קופסת שימורים של חומוס וסיננתי את החומוס
220 ג' של מי חומוס או 3/4 כוס חד פעמיתשמתי המים בקערת המיקסר והתחלתי להקציף
הוספתי את הסוכר ממש לאט כל פעם
הפעלתי סטופר בשביל הבדיקה, חמש דקות שלמות עבד המיקסר
אבל חברימים, הקסם עובד. טעמתי, טעם של ביצים וסוכר. אין זכר למי החומוס. הכנתי נשיקות שיהיה מרנג טבעונימרנג טבעוני בכל הצורותחלק מהמרנג הטבעוני ערבבתי גם עם קוקוסקישטתי את המרנג הטבעוני והקוקוס  לאחר האפייה, קראתי לבני הבית לטעימות."מה אימוש, התחלנו עם פסח?" התעניינו
"תטעמו תגידו מה דעתכם", חייכתי
בעודם נוגסים בחנתי היטב את הבעות פניהם, נראו סבבה.
"טעים מאד" הודו שני הנסיינים והיד נשלחה לקחת עוד נשיקה
"אתם יודעים ממה זה עשוי?"
הם הפסיקו לאכול והסתכלו עלי בחשש
"ממים של חומוס! זה מרנג טבעוני," חייכתי מדושנת מעונג
"אמאאא" זרקה עורכת הדין את הנשיקה. "מים של חומוס??"
התפוצצתי מצחוק, "אם לא הייתי אומרת לכם לא הייתם יודעים. הרגשתם משהו מוזר בטעם?"
נאלצו להודות שהטעם מעולה. החלטתי לצפר את הטבעונים לכבוד החג
והכנתי להם פבלובה טבעונית
אם אתם מחפשים עוד מתכונים טבעונים/צמחונים
רק ללחוץ כאן – טבעוני/צמחוני

 מרנג טבעוני הטירוף החדש


במיוחד ליום האהבה - רעיונות לאכול אותם

במיוחד ליום האהבה – רעיונות לאכול אותם

איך מכינים רעיונות מתוקים, מלוחים, בריאים ומגניבים לחגוג את יום האהבה

הפוסט הזה נכתב עבור יום האהבה הבינלאומי שמתקיים בפברואר,
אבל מה עם ט"ו באב שלנו?
לא מגיעה לנו קצת אהבה? ב-מ-יו-חד בשבילכם הפכתי את הרשת והנה רעיונות איך לפנק את בן/בת הזוג ביום האהבה.
במיוחד ליום האהבה – רעיונות לאכול אותם. שלא תגידו אחר-כך לא ידעתי, לא חשבתי, לא הבנתי.
נגמרו התירוצים, יש לכם זמן להתארגן. ולא חייבים להגיע עם מפתחות של אוטו, זאת אומרת אפשר ואפילו רצוי אבל בואו נתחיל בקטנה. קדימה. נתחיל מהתותים. יש עכשיו מלא תותים וים רעיונות.
ואם אין תותים יש דובדבנים, וחוץ מדובדבנים יש המון פירות נפלאים
שאפשר לשחק איתם ועם שוקולד. באתר הזה מצאתי איך עושים לבבות שוקולד מתותים. חותכים לחצי, מחברים בקיסם, מורחים מרשמלו בשביל להדביק אותם, מצפים בגאנש ומקשטים.  אם אתם מחפשים רעיונות איך לקשט את התותים –
בבקשה שוטפים את התותים, טובלים בגאנש שוקולד ומקשטים ככל שהדימיון שלכם לוקח אתכם
איך מכינים גאנש?
בוא נסגור את הפינה אחת ולתמיד ונעשה כמו המקצוענים
קופסת שמנת מתוקה שמים בסיר ומרתיחים.
לא הולכים לשום מקום עומדים ושומרים על השמנת עד שרתחה
רתחה? מכבים את האש, זורקים פנימה 200 ג' שוקולד,
מחכים שלוש דקות ומערבבים עד לקבלת נוזל שחור
לוקחים תות שטוף ויבש טובלים בשוקולד ומניחים בצלחת ומקשטים
בשקדים, אגוזים, סוכריות צבעוניות מה שבא לכם.
רוצים לקשקש בשוקולד לבן על השחור? סבבה.
נותנים לשוקולד השחור להתקרר,  מכינים בדיוק אותו דבר גאנש לבן
ומקשטים מעל השוקולד השחור.     ואם אתם סופר משקיעים אחרי שטבלתם בשוקולד,
תתקעו מלמטה קש צבעוני ויש לכם פרחים לתפארת
בינינו, אם מכינים כאלה יש מצב למכונית לא? ת'כלס גם להכין לב מתותים עם פנקייק וקצפת  יכול להראות נהדר.
ויש לי בשבילכם מתכון לפנקייק הורס פה
מתכונים לפנקייק   תותים קפואים בשוקולד
מגש קרח, יוצקים שוקולד מומס או גאנש, תוקעים התותים והיהלומים בדרךשוב, מגש קרח, תותים חתוכים, גאנש שוקולד מלמעלה, יאללה נסתפק בסברובסקי.
אגב, במקום התותים אפשר דובדבנים,
להקפיא דובדבנים בתוך צלוחיות קרח ואתם מסודרים.טוב, פה תקבלו מחזיק מפתחות למכונית אבל איזה רעיון מגניב?..
הנה תראו ככה נראים התותים אבל גם דובדבנים יהיו אש! אופס קרח.  נעבור לעוגיות
בצק פריך, עם חותכן בצורת לב קורצים עוגיות, טובלים בגאנש ומקשטים,
מכינים מאפינס בצורת לב
עוגיות ריבה
גם בייגלה טבול בשוקולד מריר ולבן הולך
מה לא שווה להשקיע באהבה?.. ויש לי מתכון הורס עם שלושה מצרכים
עוגיות סמורס שלושה מצרכים:פתי בר, שוקולד ומרשמלו, חמש דקות בגריל ואתם בגן עדן. אלוהים כמה שזה טעים! ואם אתם מחפשים מתכון מושלם לקאפקייס שוקולד בבקשה
מתוקים זה החייםוכדי שלא תגידו, יאללה סוויט הרגת אותנו עם המתוק
יש גם  מלפפון, גזר, ביצים, אפילו תפוחי אדמה      ככה תכינו עגבניות שרי בצורת לבגזרומלפפוןוהמנה הנבחרת שלי – יום שישי בבוקר למיטה –  הכי באהבה שיש.   כן-כן יש אהבה באויר
תרקדו על השולחן במשרד או במטבח
גם בסלון הולך
זה הולך להיות שבוע מלא באהבה ונהדר!
ואם אתם אוהבים אותי קצת
ורוצים שיהיה לכם את הספר המתוק שלי
הספר שתצחקו איתו ותתרגשו איתו ותלכו לישון בלילה ותקומו בבוקר עם שיר בלב
רק תלחצו כאן מתוקים זה החיים
ותזכו במתנות והמון אהבה! בחיי אוהבת אתכם מיליונים!!

ושפע של מתכונים נוספים תוכלו ללחוץ על השורה למטה

מתכונים ליום האהבה

במיוחד ליום האהבה – רעיונות לאכול אותם

עוגיות ים של שוקולד

מתכון לעוגיות שוקולד עם מרשמלו

בצק פריך שוקולד מרשמלו ואתם טובעים בעונג הזה

עוגיות ים של שוקולד מורכבות משלושה מצרכים בלבד.
בצק פריך, שוקולד ומרשמלו. ז-ה ה-כ-ל!
ניחא שלושה מצרכים, ההכנה לוקחת שלוש דקות גג!
והחיסול שלהן – טוב, כשהן יוצאות מהתנור שלוש דקות זה הרבה
וגם זה על אחריותכם הבלעדית(:
ולמה אני מדגישה שלושה מצרכים?
כי יש לי עוגיות עם שני מצרכים בלבד לדוגמא: העוגיות של מוּרמוּר
אבל הפעם אנחנו הולכים על שלושה מצרכים בלבד. קראתי להן עוגיות ים של שוקולד כי שם יותר מתאים מזה אין! השוקולד שמציף את העוגיה, המרשמלו שנמס, הרכות של הבצק,
הכל ביחד – פשוט אין מילים(: הקטע המצחיק-מביך כמה קל להכין את עוגיות השחיתות האלה.
במסגרת שיטוטי באינטרנט ראיתי את אופן ההכנה של העוגיות האלה בכל צורה אפשרית.
גילוי נאות, הרעיון לא שלי, אבל הקלות הבלתי נסבלת של הכנתן פשוט קנתה אותי.
לוקחים תבנית, מרפדים בבצק פריך ועליו מניחים  שוקולד מריר, חלב, מה שתבחרו. על השוקולד מפזרים מרשמלומכסים מעל בבצק פריך
זהו.מכניסים לתנור ואופים.
נכון שערורייתי כמה קל?
ועוד מתפלאים שקראתי להן עוגיות ים של שוקולדיום אחרי,
אם ישאר משהו,
העוגיות נראות כך.
עדיין עוגיות ים של שוקולד(:
עוד מתכונים של עוגיות תוכלו למצוא כאן – מתכונים לעוגיותאגב, המתכון פורסם לראשונה בסלונה באוגוסט 2014 לפני שהאתר שלי עלה לאויר.
תוכלו להתרשם מהתגובות.

מתכון לעוגיות שוקולד עם מרשמלו

קאפקייקס שוקולד מושחתים

קאפקייקס שוקולד מושחתים רכים וחלומיים טבולים בגאנש שוקולד חם. חלום!

קאפקייקס שוקולד מושחתים.
לפני שנים עבדתי כמזכירת מנכ"ל בחברה למוצרי חשמל ארצית.
ביום השני לעבודתי, התקשרה אלי מנהלת מחלקת שירות לקוחות ואמרה:"תקשיבי. יש לי על הקו לקוח בעייתי. 
תלמדי את המינוח. לקוח בעייתי זה לקוח שעבר את הבנות בשירות לקוחות,עבר את מנהלת המשמרת, דיבר איתי והוא עדיין לא מרוצה. הוא רוצה את המנכ"ל. טפלי בו בבקשה." ככה למדתי להיות המנכ"לית ללקוחות בעייתים
וזה מי שהתקשר אלי השבוע וצרח עלי שנמאס לו מהשעועית הירוקה שאני מפרסמת.
את סוויט דולי את? תביאי לי סוויט של דברים!
וככה נולדו להם קאפקייס שוקולד מושחתים.אז נכון, היום יום שני, אבל כדי להרגיע את הלקוח הבעייתי (בכל זאת הלקוח תמיד צודק)
החלטתי להעניק לו קאפקייקס שוקולד מושחתים במיוחד.
יום שני זה עדיין התחלת שבוע.
(האמת, משבת המחשב שבק, רק היום חזר לחיים).קאפקייקס שוקולד שאחרי שהטמנתי בהן קוביות שוקולד לבןטבלתי אותם בגאנשובפינתנו הקבועה איך אתן משמחות אותי עם מחמאות – ווקשה!ואפילו שלחו לי תמונה של אחרי ההכנה
"לא היה להם סבלנות לחכות לגנש אז ויתרנו…
חגגנו לשיר הקטנה (לבקשתה) יום הולדת 4 וארבע חודשים…. ואכלנו בכיף גדול…. יאמי… טעים מאוד…."
מזל טוב שיר!

קאפקייקס שוקולד מושחתים

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן.שלוש שכבות של מוס המופרדות בפירורי עוגת שוקולד.

קינוח שוקולד מושחת הכנתי מתוך מטרה אחת
ממסיבה אחת – להרשים את האורחים.
תסכימו איתי שהקינוח הזה עושה את העבודה. קינוח שוקולד מושחת
  קינוח שוקולד מושחת מכינים בכלי הורס שמגישים לשולחן. שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן. כמה הערות לפני שמתחילים: 1. אם אתם בעניין של ספירת קלוריות, חבל, זה לא בשבילכם(: 2. בין השכבות פוררתי עוגת שוקולד על מנת שהפירורים יפרידו בין המוסים. ככה  המרקם הפירורי נספג במוס והטעמים מתערבבים בפה. 3. אחרי שאתם מכינים כל שכבת מוס, שימו את הכלי במקרר. 4. השכבה האחרונה של המוס שוקולד הלבן זקוקה לזמן. צריך להמיס השמנת והשוקולד הלבן לפחות 4-5 שעות מראש. לעוד מתכונים נהדרים יש קטגוריה – מתכונים לקינוחים מושחתים כדי שיהיה ברור, סידרתי בשבילכם קינוח שוקולד מושחת עם פירוט השכבות מההתחלה ועד הסוף, שכבה אחרי שכבה.אולי תרצו להכין  מוס שוקולד בלי ביצים משני מצרכים – מוס שוקולד חלומי שעשוי משני מצרכים ללא ביצים קינוח מושחת הכנתי למסיבה ויש עוד מתכונים נהדרים לקינוחים שונים – קינוחי כוסות ובפינתנו קוראינו כותבים בבקשה: 

קינוח שוקולד מושחת

איך מכינים מרשמלו

איך מכינים מרשמלו שלב אחרי שלב

  איך להכין מרשמלו היה המתכון הראשון איתו פתחתי את הבלוג בסלונה ומגיע לו מקום של כבוד גם פה. התמונות לא הכי מקצועיות אבל יש תיאור מדוייק של איך מכינים מרשמלו. לפני שנים גרנו באפריקה.
בימי ראשון, שהם כמו ימי שבת אצלנו, היינו אוכלים ארוחות צהרים משותפות כשגזרת המתוקים היתה מוטלת עלי כמובן.
סופלה שוקולד היה אחד הקינוחים שכולם השתגעו עליו.
בשבוע השלישי שהכנתי אותו די שעמם לי בהכנתו והחלטתי להטמין בתוכו קוביות מרשמלו על מנת להעשיר את הטעם. תמיד נראה לי מרתק להכין מרשמלו והחלטתי שהגיע הזמן שאפצח את הכנת המרשמלו.
המתכון של עוגיו-נט ואותו בחרתי לעשות בגלל הכמות וגם בגלל שחשבתי שטעם הלימון יוסיף למרשמלו. אז איך מכינים מרשמלו?   שתדעו שאם לא בא לכם על מרשמלו
הרבה יותר קל להכין בבית שוקולד עם ממתקים 

איך מכינים מרשמלו

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!! באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

מתכונים לקינוחים מושחתים

מתכונים לקינוחים מושחתים, קינוחים הכי מושחתים שראיתם, הכנסו לסוויט דולי ותקבלו מתכונים לקינוחים הכי מושחתים.

מתכונים מושחתים הם כאלו שבדרך כלל מכילים כמות קלוריות לא מבוטלת וכאלו שאי אפשר לאכול מהם הרבה. לפניכם מגוון רחב של מתכונים מושחתים להכנה ביתית – בדרגות קושי שונות, טעימים להפליא, יפים למראה והכי חשוב – מושחתים. אנחנו ממליצים לצרוך בתבונה את המתכונים הללו: לא לאסור על עצמכם לאכול מהם, אך מצד שני לא להפריז.

שונאים שוקולד? זה לא המקום בשבילכם. מקפידים על שלוש ארוחות ביום, בלי נשנושים ובלי סטיות? אתם מוזמנים לעזוב. נעים מאוד וברוכים הבאים – כאן לא סופרים קלוריות

מבחר מתכונים מושחתים לקינוחי כוסות קינוחים אישיים בכל הטעמים

מתכונים לקינוחים מושחתים