סלטים עם קינואה

קינואה עם סלק, קינואה בנוסח טבולה

עד לפני שנה לא ידעתי מהזה קינואה.
כשחברתי נהגה לקנות לבתה הצמחונית את הקינואה הייתי משתהה איך היא מתעסקת עם הגרגרים האלה, האוכל לציפורים הזה.
אז הגיע טרנד הבריאות, טעמתי והשאר היסטוריה. מגישה לכם – סלטים עם קינואה. הכנתי לכם שני סלטים
סלט קינואה עם סלק
וסלט טבולה עם קינואה קינואה מבשלים כמו אורז.
שמים בסיר כוס קינואה, 2 כוסות מים, 2 כפיות שמן זית (לא חייבים) , קורט מלח (כי לקינואה נטיה להיות מלוחה לאחר הבישול).
מביאים לרתיחה, מנמיכים האש ומבשלים כעשרים דקות עד חצי שעה עד שהקינואה נעשית קצת שקופה. הפעם השתמשתי בקינואה לסלטים.  

 סלטים עם קינואה

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית דיאטטית וטעימה אש!

בכרובית יש 25 קלוריות במאה גרם. נכון, היא לא הכי יפה בעולם. היא לא ממש מהממת בתמונה, אבל! היא דיאטטית וטעימה אש! הטוויסט שלה בפלפל השחור הגרוס שמרגישים אותו בכל ביס. כמעט כלום עבודה ויש לכם פשטידה.

פשטידת כרובית.

דיאט דולי