איך מכינים טוסט טונה ללא פחמימות מדיאטת 17 הימים

סרטון הכנה, שלושה מצרכים: טונה ביצה וגבינה ואתם מכינים טוסט טונה טעים! ללא פחמימות מדיאטת 17 הימים

לפני כל הסיפורים הכנתי לכן סרטון איך מכינים את סנדויץ הטונה ללא פחמימות של דיאטת 17 הימים.ישבנו בשיחת בנות כשאחת הבנות סיפרה שהתחילה את דיאטת 17 הימים.
"די אני לא יכולה לשמוע יותר על דיאטות, אלוהים החורף הזה הרג אותי" קיטרתי
"צודקת אבל אני לא יכולה יותר לסבול את עצמי ועכשיו אני מנסה אותה"
"נו??"
אני כבר ארבעה ימים בדיאטה וזה הולך יופי ותשמעי יש שם טוסט טונה את חייבת לעשות אותו"
"חשבתי שאמרת שאת בדיאטה מותק לא? איך טוסט?!"
"אז זהו! שזה לא טוסט מכינים מטונה טוסט!"
"מטונה מכינים טוסט?"
"כן וזה ממש טעים!"
"אני לא מבינה למה את מתכוונת, תסבירי"
"קופסת טונה, מערבבים עם גבינה וביצה שמים בטוסטר ואופים"
טוב אתן כבר יודעות שאני חייבת פשוט חייבת לנסות דברים חדשים נכון?
אז רצתי הביתה, קראתי לדוגמנית הידיים שתעזור לי
והכנתי לכן סרטון מדוייק איך מכינים את טוסט הטונה.
בנות תשננו – שלושה מצרכים – טונה ביצה וגבינה. זהו. איך הטעם תשאלו אז ככה –
זה נקרא טוסט אבל כמובן שאין לחם בו,
אני אוהבת טונה וזה היה ממש טעים לי.
הבת שלי שאוהבת טונה אמרה שזה לא טעים לה,
כמובן ששלחתי את אחותי להכין ולאחר שהכינה ונתנה לבני המשפחה
כולם אמרו שזה טעים מאד ואפילו הכינו סיבוב נוסף כמה שנהנו. עכשיו זה במגרש שלכן תהנו! 

איך מכינים טוסט טונה מדיאטת 17 הימים

קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניות

קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניות

קציצות דגים ביתיות ומעולות ברוטב עגבניות חלומי. תכינו את החלה.

אם תגידו לי קציצות דגים יש לי זכרון מאד חזק מאד לא נעים שאני לא יכולה לשכוח.
לא זוכרת בת כמה הייתי אבל זה כנראה היה בגן
הגישו לנו ארוחת צהרים ונתנו לנו קציצות דגים.
ביס אחד מהקציצה הבהיר לי שאני לא יכולה להמשיך
דחפתי את הצלחת ממני ואמרתי לגננת שאני לא אוכלת את זה.
"אין דבר כזה לא אוכלת, עד שאת לא מסיימת את לא קמה מהכסא"
זמנים של פעם.
אני זוכרת שישבתי המון זמן על הספסל הצלחת מולי,
כל הילדים כבר מזמן קמו ואני לא מסוגלת לגעת בקציצה.
לא זוכרת איך זה הסתיים אבל זה הזכרון הנורא שיש לי מקציצות דגים.
שנים לא נוגעת בהן. השבוע התקשרה אחותי
"את חייבת לבוא הכנתי קציצות דגים את מתה"
"לא נוגעת בקציצות דגים"
"באלה את תגעי" באתי עם המצלמה, צילמתי קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניותנגעתי
טעמתי קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניות
ונגעתי ועוד פעם טעמתי קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניות עם החלה
ועוד קצת חלה ועוד קצת קציצות דגים מעולות ברוטב עגבניות
וכן. מזל שאחותי עזרה לי להשתחרר מהזכרון ההוא.

קציצות דגים ברוטב עגבניות

סלמון כבוש

מתכון נהדר וקל לדג סלמון כבוש שמכינים בבית ויש גם מתכון לרוטב. כלום עבודה ופנטסטי!

נתחיל עם סרטון ההכנה איך מכינים סלמון כבושאני משתגעת על דג מלוח, דג כבוש או כל סוג של דג כבוש ברוטב.
את האהבה לדג מלוח ירשתי מהבית.
כשאבא שלי היה חוזר מהשוק התורכי עם לקרדה עטופה בנייר לבן ונייר עיתון לא היתה מאושרת ממני.
זה היה סימן שארוחת הערב הולכת להיות הארוחה האהובה עלי.
לחם שחור, חמאה ולקרדה. יותר מזה הבן אדם לא צריך.
יש משפט בלדינו לא בטוחה בדיוק איך אומרים אותו אבל אני זוכרת משהו בנוסח-
השטן של הלקרדה זה הלחם השחור והלחם השחור זה השטן של הלקרדה.
באמצע הארוחה כשהלחם נגמר חייבים לקחת עוד לקרדה,
כשהלקרדה נגמרת מעמיסים עוד לחם ושרשרת המזון לא נפסקת.
ככה אני ודגים מלוחים כבר שנים של אהבה גדולה אבל לא ממש ממומשת.
הבעיה היא שהאיש שלצידי לא סובל דגים מלוחים אפילו לא את הריח,
גם הילדים לא נוגעים בדגים האלה וכך יצא שהפגישות הנעימות עם הדגים המלוחים הן
או בארוחות בוקר בבית מלון או במסעדות.
עד שאלוהים שמע את תפילותי ושלח לי חתן שבדי.
ולא סתם חתן שבדי, אחד כזה שמכין בבית סלמון כבוש. כשהיינו בחופשה האחרונה בשבדיה הרגשתי כמו עליזה בארץ הפלאות.
נראה היה לי כי המאכל הלאומי של השבדים בכריסמס
אלו דגים מלוחים בכל הטעמים ואלוהים איך אני חגגתי!
כאילו את שולחן החג הכינו במיוחד בשבילי. תראו בעצמכם!
בשבדיה מכינים לקראת הכריסמס את דג הסלמון הכבוש בבית
ולא תארתי לעצמי שזה כל כך קל להכין דג סלמון כבוש. צחוק מהעבודה! כמו אצלנו כל אחד מביא מהבית
(גם בשבדיה מביאים עם הקופסה של הגלידה)
את הדג סלמון שהוא הכין בבית עם הרוטב האהוב עליו
  בתמונה הימנית הרוטב הוא רוטב חרדל
בתמונה השמאלית רוטב ירוק ולרוטב יש גם מתכון למטה.
אז איך מכינים סלמון כבוש?
את דג הסלמון הטרי מחלקים לשניים ושמים בקערה עמוקה
מצפים את הדג היטב בתערובת של סוכר ומלח
כל הכמויות המדוייקות כמובן במתכון למטה.
על המלח מפזרים המון המון שמיר קצוץאת החצי השני מצפים גם במלחומניחים על הדג עם השמיר
וגם מעל מצפים בסוכר והמלח.
את שני החצאים מכסים בניילון נצמד
מכניסים למקרר ושוכחים לשמונה שעות.אחרי שהדג מוכן חותכים לפרוסות דקות דקות ומתענגים!הבעיה היחידה כשמצלמים
זה כמו להשאיר את החתול לשמור על השמנת
לא נשאר מה לצלם(:  

ואם אתם מעדיפים את הסלמון שלכם בתנור בבקשה
המתכון ששרף את הרשת – רק ללחוץ למטה
סלמון בתנור – חמישה מצרכים כולל הדג חצי שעה בתנור ואתם לא תפסיקו להודות לי

סלמון כבוש

מאכלים של פסח

פותחת לכם שולחן עם כל המטעמים הכי שווים לפסח

ריכזתי את כל המאכלים של פסח במקום אחד.
כדי שלא תתברברו סידרתי לכם תפריט מהמנה הראשונה שאי אפשר בילתה קציצות פרסה כמובן,
למחרת הבומואלוס שאי אפשר בלעדיהן
ועוד מלא מנות לחג שרק צריך לבחור.
כדי להגיע למתכון יש ללחוץ על התמונה. מתחילים עם המאכל הלאומי שלנו לפסח – קציצות פרסהיום אחרי ליל הסדר, מתעוררים בבוקר לבומאולוס של נונהאי אפשר כמובן בלי לחמניות של פסחמרק מחלתה – מרק תוניסאי/טריפוליטאי מסורתי
המכיל את כל טוב ירקות הארץ שאין בלתו ליל סדר. מרק כשר לפסח, טבעוני, נטול גלוטן.מנת בשר חגיגית
יכולה להיות צלי בקר מבושל עם תפוחי אדמה וגזראו- אושפלו עוף עם אורז וירקותאם אתם מתלבטים לגבי מנה ראשונה , אין צורך
דג סלמון בתנור – יהיה מנת השוס שלכםואם אתם אוהבים את הדגים שלכם ברוטב אתם יכולים להכין
טונה אדומה ברוטב עגבניותלגבי התוספות יש לנו כמה אפשרויות
אורז עם חצילים מטוגניםתבשיל חצילים עם קציצות בשר
תבשיל שככב בXNET את תפוחי אדמה בתנור
לא חושבת שיש מישהו שלא מכיר
אחרי שהפך להיסטריה מהיום הראשון שפורסםויש את השוס החדש עם התפוחי אדמה
הלהיט ההיסטרי תפוחי אדמה מעוכים אפויים בתנורבתור תוספת תמיד תוכלו להכין
קישואים ממולאים באורז וצנוברים
במקום בשר תמיד אפשר להכין
עוף ממולא באורז בתנורויש גם חצילונים שיעיפו לאורחים שלכם את הפוני
חצילונים ממולאים בבשרהמעדן החלומי שיש גם גרסה צמחונית שלו באתר
עלי מנגולד ממולאים בשרהגירסה לעצלנים – קציצות בשר עם מנגולדאין פסח בלי פול ירוק תבשיל ספרדיואצלנו אין פסח בלי במיה
במיה ברוטב עגבניות

מאכלים של פסח

ולעוד מתכונים תלחצו פה – פסח ויהיו לכם עוד סלטים קינוחים ועוד חג שמח חברימים נהדרים שלי! אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה! באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

טונה אדומה ברוטב עגבניות

דג טונה אדומה ברוטב עגבניות חריף, תכינו את הלחם. והרבה!

"אימוש תגידי מהזה הסיר המדהים הזה?"
"קבלתי אותו לבדיקה"
"אמא הוא יפהפה!"
"הוא גם נראה מעולה לעבודה. תראה איזה גודל"
"שווה ביותר!"
"יש לו תחתית עבה לפיזור חום אחיד, הציפוי שלו אחיד ככה שצריך מינימום שמן, המכסה עם נקב לפיזור אדים שאני מתה על זה ואפשר להכניס אותו לתנור"
"אני יכול לקבל אותו?"
"לא. אני צריכה לבשל בו קודם"
"מה את מתכננת?"
"חשבתי להכין בו תבשיל אבל עוד לא החלטתי איזה"
"הסיר הזה מושלם לדג טונה שלי שאני מכין ברוטב עגבניות"
"זה לא סוטאז' זה סיר"
"אמרתי שהוא מושלם גם ככה! הוא יתאים בול! אני רוצה אותו"
"אתה יודע מה, בוא נעשה עסק, אתה מכין, אני כותבת ומצלמת ואתה מקבל את הסיר איך אני?"
"אני לוקח גם את הדג המוכן כי אני חוזר ללימודים היום"
"אז זהו שלא. הדג נשאר בסיר לצילומים, אתה לא מקבל את הדג, תתחיל להכין"
"לכי תקני לי טונה אדומה"
"מה פתאם טונה אדומה? נסיכת הנילוס לא מספיק לך?"
"אמאאאא! שמעת מה אמרתי?" כן-כן אמא שמעה, ואמא והביאה טונה אדומה והילד הכין את התבשיל המופלא של דג טונה אדומה ברוטב עגבניות בסיר המדובר.Home Market  הוא מותג חדש בתחום בתחום כלי הבית שהושק לאחרונה על ידי חברת 'מסלמני גרופ' – המתמחה בייבוא ושיווק מותגי פרמיום בתחום כלי הבישול.
הסדרה מעניקה חווית בישול קלה, נוחה ובריאה.  הכלים בסדרה קלים לניקוי ולתחזוק.
הסדרה כוללת: סירים וסוטוזים במבחר גדלים לבישול תבשילים ומאכלי קדרות, מחבתות בגדלים שונים, ווק לאידוי ולשימושים שונים.
הסדרה קלאסית לאירוח משפחתי ולכל הזדמנות חגיגית. קבוצת מסלמני המתמחה ביבוא ובשיווק של מותגי פרמיום בתחום כלי הבישול והמטבח, היא היבואנית הבלעדית של המותגים:, LUMINARC, PYREX, TESCOMA  TEFAL:
TEFAL   – מותג כלי הבישול מצרפת, המוביל בתחומו בעולם מזה קרוב ל-60 שנה. מבחר עשיר של סדרות מוצרים הכוללות: סירים, מחבתות, מחבתות גריל, ווגים, סוטוז'ים, סירי לחץ ועוד.
PYREX  – מותג כל בישול ומטבח מצרפת מהמובילים בתחומו בעולם. כולל כלי בישול עשויים זכוכית איכותית מחוסמת המתאימה לבישול ואפיה בתנור וכן מגוון רחב של מוצרים מזכוכית,
חרס, סדרות של סירים ומחבתות עשויות נירוסטה ויציקות אלומיניום ועוד.
LUMINARC– מותג כלי הגשה ואירוח מזכוכית איכותית: צלחות, מערכות הגשה, כוסות שתיה חמה וקרה, כוסות יין, קנקני יין, קנקני שתיה ועוד.
TESCOMA – מותג אביזרי המטבח והבישול מהמובילים בתחומו בעולם: כולל סדרות של כלי מטבח מקצועיים בתחום ההכנה, הבישול והאפיה וכן מוצרי אירוח מסוגים שונים. המחירים של הסירים נעים החל מ- 299 ש"ח ועד ל -459.90 ש"ח. ניתן להשיג ברשת המשביר לצרכן ובחנויות לכלי בית מובחרות ולרגל ההשקה הם נמכרים בהנחה של 20%-30%. ואחרי כל ההסברים הנה המתכון שהכין הנסיך בסיר הנהדר הזה.

טונה אדומה ברוטב עגבניות

דגים